САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 160
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
Пак има изненади с тези подаръци  Mr. Green днес получих поръчка от 31.01 вместо бялата чанта са ми пратили зелената  Hug

Аз си получих днес бялата чанта.  Simple Smile

# 466
Пак има изненади с тези подаръци  Mr. Green днес получих поръчка от 31.01 вместо бялата чанта са ми пратили зелената  Hug

Аз си получих днес бялата чанта.  Simple Smile
и аз получих вече 3, дано поне една дето още чакам дойде зелена, ама вонаги така става когато искаш не ти сменят здраве да е!

# 467
Аз пак да попитам,нещо....искам да ползвам кода за бялата чанта от първа страница,понеже се влюбих в нея,но не мога да схвана какво трябва да поръчам и на каква стойност ,за да ми даде подаръка.Бихте ли ми помогнали,понеже съм много боса с тези неща....мерси.....

# 468
Мацки, защо тази блузка не се намалява? Ползвам действащ ми код за 55/ 30 , и заедно с едни маратонки от 30 евро ми стават 58 евро. Маратонките се намаляват с други неща, блузката не иска, защо? Нова колекция е, при верт, но кода намалява при верт, защото и маратонките са такива.  Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-v.aspx?productid=32418 … minipdp=undefined

Иренка, само заради карираното палто, нали ти го искаше толкова много Hug, не се бъркам, нали? Поръча ли го в крайна сметка? За теб - http://prikachi.com/images.php?images/241/3011241d.jpg

shine ♥ , намаля се.....Друг е въпросът дали е това, което ние искаме......

Извинявам се тогава, явно и нея сте я разконспирирали вече  Wink

На мен пък в поръчката с код за часовник, нямах никакъв подарък така, че пак добре, че получавате разни нещица.

# 469
Здравейте,някой знае ли код за подарак sac parme и БД,пробвах GGT78 и frs47,но не ми се хващат!Благодаря Ви предварително!

# 470
  • София
Здравейте,някой знае ли код за подарак sac parme и БД,пробвах GGT78 и frs47,но не ми се хващат!Благодаря Ви предварително!
35181

# 471
Аз пак да попитам,нещо....искам да ползвам кода за бялата чанта от първа страница,понеже се влюбих в нея,но не мога да схвана какво трябва да поръчам и на каква стойност ,за да ми даде подаръка.Бихте ли ми помогнали,понеже съм много боса с тези неща....мерси.....
Мамче Габче, нещо, което горе в дясно над картинката има такъв знак:

ако има този надпис: Shopping Prix или PRIX VERT под цената ще ти намали само 20%, а от това нищо не става - PRIX ROUGE
по принцип, ако все още важат кодовете намалят с 20 от 29Е ненамалена цена и не от Албанците  Peace

# 472
35181

Mного Благодаря!

# 473
Тези маратонки колко максимално мога да намаля, и ако може и да има БД http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-trefoil-st.aspx?producti … =1&prodsize=0. Благодаря.

# 474
Тези маратонки колко максимално мога да намаля, и ако може и да има БД http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-trefoil-st.aspx?producti … =1&prodsize=0. Благодаря.

Примерно...56944-20/55 евро + БД. Можеш да пробваш кодовете от първа страница.

# 475
  • Все на втория етаж
Мама Цоцоланка  Heart Eyes   Hug

Аз ви надух главите с това карирано палто, мм даа.  Blush  Ставах по нощите и го поръчах, тази седмица би трябвало да дойде и задължително ще разберете  Mr. Green Ще крещя от кеф сигурно  Crazy

А това намаление на блузето по принцип ме устройва, обаче май ползвах всички кодове за чантата  Thinking

# 476
И аз получих поредната бяла чанта,а беше с кода за чашите  Crazy

# 477
  • Русе
Защо по-рано пробвах код да намаля панталонки и беше активен, а сега като реших да пусна поръчка, ми дава, че не съществува?  newsm78

# 478
35181

Mного Благодаря!
На мен не ми маха доставката,кажете тайната  Hug
Не ми се лови гювеча с новите кодове и подаръците  Crazy Flutter

# 479
35181

Mного Благодаря!
На мен не ми маха доставката,кажете тайната  Hug
Не ми се лови гювеча с новите кодове и подаръците  Crazy Flutter
Тайната е до болка позната-тривките Wink.Одеве ми даде БД с тях.

Общи условия

Активация на акаунт