САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 108
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Тези с чувалчетата намаляват не само детско от новата колекция, пробвах ги на една рокля докато търсех валиден код 20/29, ама нещо пак се сетих, че ми трябва такъв като спряха да ловят.  Close

# 497
Тези с чувалчетата намаляват не само детско от новата колекция, пробвах ги на една рокля докато търсех валиден код 20/29, ама нещо пак се сетих, че ми трябва такъв като спряха да ловят.  Close

yoshko, кои чувалчета?

# 498
# 499
  • София

yoshko, кои чувалчета?

Прочети предната страница ! Peace

# 500
Код 62022 -  -25% от детската к-я  БД над 39 евро  и подарък - SAC DE COUCHAGE  ROSE RAIPONCE - Спално чувалче -  Рапунцел
Код 61980   -25% от детската к-я  БД над 39 евро  и подарък - SAC DE COUCHAGE - BLEU  TOY STORY 3  Спално чувалче - Той стори
Супер! Благодаря, Ева! Само заради Рапунцел-а ще поръчам нещо Laughing Но знае ли се какъв размер е чувалчето (в кошницата не изписва)?
Кодът се хваща и само с неща със стари референтни, но не маха доставката.

# 501

yoshko, кои чувалчета?

Прочети предната страница ! Peace
не че ни ги видях, ама си мислех за раниците
сори!!!

# 502
Код 62022 -  -25% от детската к-я  БД над 39 евро  и подарък - SAC DE COUCHAGE  ROSE RAIPONCE - Спално чувалче -  Рапунцел
Код 61980   -25% от детската к-я  БД над 39 евро  и подарък - SAC DE COUCHAGE - BLEU  TOY STORY 3  Спално чувалче - Той стори
Детски Геокси имах в коша, намали ги с 20 % и тъй като имах над 39 евро махна и доставката  Peace  С'я ще търся какво да поръчна заради чувалчето...

# 503
  • София
Ето снимка на детската играчка, която така и не се появи...  Cry

# 504
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-de-maternite-large-denim- … minipdp=undefined
моля ако някой успее да намали тези дънки с 20Е, да ми свирка  Wink,
пробвах всичко де що видях с букви и цифри, но само новите кодчета ми ги намалят с 25%, което за мен е малко, искам поне -20Е Mr. Green
Ако някой успее, благодарско Hug

p.s. намерих си  Mr. Green не търся вече, видях си "тефтерчето" с резервите  Flutter

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:24 от ronisum

# 505
Може ли код за 20/29 работеш, ако има някой може и без подарък.Пуснах едната поръчка, но я разделих и сега нямам код за другите неща...

Имаш поща. Simple Smile
Защо толкова потайно  Sad ??? И аз искам кодче 20/29 за прословутите бански....май всичко пробвах вече  Thinking

# 506
  • София
Може ли код за 20/29 работеш, ако има някой може и без подарък.Пуснах едната поръчка, но я разделих и сега нямам код за другите неща...

Имаш поща. Simple Smile
Защо толкова потайно  Sad ??? И аз искам кодче 20/29 за прословутите бански....май всичко пробвах вече  Thinking
Защото кодовете са еднократни....
Ако го беше пуснала тук, някой тарикат щеше да го използва преди нея.
Който е на зор или пробва до безпаметност като нас или просто моли за услуга!  Mr. Green
Надявам се, че и за теб някой ще  намери кодче..

# 507

[/quote]Защото кодовете са еднократни....
Ако го беше пуснала тук, някой тарикат щеше да го използва преди нея.
Който е на зор или пробва до безпаметност като нас или просто моли за услуга!  Mr. Green
Надявам се, че и за теб някой ще  намери кодче..
[/quote]
Продължавам да пробвам тогава и да........чакам  Praynig

# 508
здравейте мами  Simple Smile

36366 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=71c29488bc3db8fb7f
може да свьрши работа на някой
 Tired  сега видях че алекс го е  дала извинявам се че се повтарям

# 509
  • Все на втория етаж
Аз уц следя темата и съм наясно горе- долу, обаче извинете ме, но не разбирам как са еднократни кодовете. Явно чета отгоре- отгоре  Blush  Тамън се чудех, защо вчера не ми хвана един код , който си пазех с парме чантата за един бански  Sad

Общи условия

Активация на акаунт