САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 60 981
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • София
подаръка е изчерпан.  Peace
И не може ли да се пусне поръчка при това положение? Пуска ме до стъпката на плащане, като запазва намалението (нацелих код за черен часовник, който също е изчерпан - THFMS)
Ами, по принцип не може да се поръча, но няколко момичета вече споделиха, че са успели да поръчат с неналичен подарък, не знам дали са си получили вече поръчките...
Но ако ти е по-важно намалението, пиши да ти дам код .  Peace

# 676
Здравейте,може ли да ми пратите на ЛС код за 20/29 свободен или такъв за детската играчка.
Пробвах всичко от началото на темата,повечето не стават или са изтекли.Намерих само няколко с -20% и сак Парме.
Благодаря ви предварително.
Лек ден!

# 677
Може ли и на мен да ми изпратите свободен код 20/29 за детски дрешки искам да поръчам т.е. панталони. Много благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 678
Кои букви сменяте освен ННН58 за сивата завивка?

# 679
Здравейте,може ли да ми пратите на ЛС код за 20/29 свободен или такъв за детската играчка.
Пробвах всичко от началото на темата,повечето не стават или са изтекли.Намерих само няколко с -20% и сак Парме.
Лек ден!
Praynig Може ли и на мен да ми изпратите свободен код 20/29 за детски дрешки Praynig

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 11:46 от deeppurple

# 680
Лек ден!
Детската играчка е изчерпана.

# 681

Vendu et expédié par :
La Redoute En stock  GRIS
Quantité : 1
PLHGB
est appliquée
   GRATUIT, - 20 E ,
не знам тези 20 евро от колко ги вади понеже имам много неща в поръчката. Пробвайте...

# 682
  • плевен
момичета кода за завивката 85hhh  вече неработи ли  Confused пробвах на няколко акаунда и не ми се лови а толкова ми хареса  Embarassed Hug

# 683
Аз пак искам да помоля тези, на които им се хваща кодът за играчката:
Ще се намери ли някой добряк да ми го изпрати лично, да се изкефя и аз, че ми се хваща на акаунта, пък било то и изчерпана  Laughing
Аз пък мога да им предложа друг код в замяна smile3534

# 684
момичета кода за завивката 85hhh  вече неработи ли  Confused пробвах на няколко акаунда и не ми се лови а толкова ми хареса  Embarassed Hug
Преди го поръчах с този код----> 40 835 няма БД, сега опитах и подаръка си е наличен Simple Smile
VOTRE CADEAU :
PLAID
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock
GRIS
Quantité : 1

# 685
Аз пак искам да помоля тези, на които им се хваща кодът за играчката:
И аз го искам, моля  Peace

# 686
Този код 40835 не давали PLAID  GRIS - за същия ли подарък става въпрос, но няма БД, не знам дали може БД с кърпи или тривки.
fire lady ме е изпреварила. А тези буквените дават ли БД, да знам дали да търся!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 12:26 от ina21

# 687
  • София
Този код 40835 не давали PLAID  GRIS - за същия ли подарък става въпрос, но няма БД, не знам дали може БД с кърпи или тривки.
Не съм сигурна на 100% , но го изписва по същия начин в кошницата.  Peace
БД дават кодовете с нещо от пролетната к-я. Но намаление не дават, поне при мен.

# 688
Подарък :CADEAU
GRATUIT
*
la couette
”fleurs de coton”
Кодът е 40835 , подаръкът - шалте или олекотено  ”fleurs de coton”
-25% от новата к-я на Ан Уйбърн
-20% от всичко останало...
Няма БД!
Това кодче е от Креа1    и го ползвах преди 7-8 дни Simple Smile
И това fleurs ми се превежда "цветя" пък на картинката се виждат по него цветенца  Peace
[/quote]
[/quote]

# 689
  • София
Кодът го даде Креа1   bouquet , не аз, но предполагам, че за същия подарък става въпрос.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт