САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 035
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета,

Спретнах един спален комплект от любимите ми чаршафи.

http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-pur-coton-ricoch … minipdp=undefined

Но крайната цена стана 64.48 Евра. Безумна цифра на фона на досегашните. Пробвах много кодове, но нищ не се получава. Има ли шанс да я намаля, при положение че са със знак SOLDES? Cry

Благодаря ви! Hug Hug

# 91
  • Добрич
Само на предната страница още второрото мнение дава отговор на въпроса ти,защо не прочетеш поне 1 страница назад преди да питаш?

# 92
  • София
Само на предната страница още второрото мнение дава отговор на въпроса ти,защо не прочетеш поне 1 страница назад преди да питаш?

Прочела съм второрото мнение! Но ти благодаря за отговора! Много си любезна! Всъщност това е типично за новаците...

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 13:56 от any_p_2000

# 93
65749 - Безплатна доставка без минимална сума и само с артикул от Les Aubaines и подарък - NAPPE SABLE/BLANC
Пробвах го на 4-та ми акаунта,сложих и неща които сте дали тук че дава с тях,но БД за мен няма newsm78 Що така? Rolling Eyes

# 94
  • Добрич
65749 - Безплатна доставка без минимална сума и само с артикул от Les Aubaines и подарък - NAPPE SABLE/BLANC
Пробвах го на 4-та ми акаунта,сложих и неща които сте дали тук че дава с тях,но БД за мен няма newsm78 Що така? Rolling Eyes
И на мен не ми дава безплатна доставка,от вчера как ли не опитах,и се отказах.

Прочела съм второрото мнение! Но ти благодаря за отговора! Много си любезна! Всъщност това е типично за новаците...
Като не си новак,незнаеш ли че отговора на въпроса ти е почти винаги в първи пост?

# 95
  • София
liubi-bubi, този код няколко часа след като го публикуваха в темата даваше БД само с артикул от новата колекция. Така че пробвай с калъфки, кърпи или каквото си харесаш.
any_p_2000, артикули със знака soldes не се намаляват с код. Това наистина го пише на първа страница, както и на почти всяка следваща.

# 96
Кодът работеше, пуснах поръчка само с "аубанци" и даде и БД, но бързо промениха условията за него:
Май код 65749 спря да действа без тривки и то след 1 часа? #2gunfire

# 97
Кодът работеше, пуснах поръчка само с "аубанци" и даде и БД, но бързо промениха условията за него:
Май код 65749 спря да действа без тривки и то след 1 часа? #2gunfire

Мммм,да newsm10,с кърпи става,благодаря!

# 98
  • В полето, под тепето.
Момичета, кодовете за часовника валидни ли са още, т.е. подаръкът наличен ли е? Че ми с евърти нещо че беше изчерпан по едно време... newsm78 Ако някой го е хващал скоро, ама сигурно и той трябва да се дебне #Crazy...

Вчера пуснах с такъв код-QWQ48-, да подаръкът е изчерпан, но ми разреши да платя и ми намали едни сандали!  Peace

Много ми хареса поста на Finty за тривките! Joy

И при мен дава че го няма подаръка но ми разрешава да платя, да рискувам ли или има вариянт в последствие да ми откажат поръчката защото го няма.

Не мога да отговора точно, поръчах по този начин в петък, фактурираха ми всичко, но дали ще тръгне и дали ще пристигне. Rolling Eyes.......Рискувах защото само този код ми намали сандалите, другите кодове ги бях използвала, а и само на този акаунт все още се намира някой лев в картата. Mr. Green

# 99
  • София

Не е само ,че са намалени или ,че имат SOLDES.Чаршафите са от сектор Албанци . Peace

# 100
40762 - 20% П/Л 2011+БД
40940 -25% Taillissime + подарък VANITY GARNI (предполагам козметична чанта или куфарче), не ми дава БД.

# 101

Еееее,супер, дава ми БД без да иска каквито и за било тривки, хавлии и прочее.Докога ли? newsm78

# 102

Еееее,супер, дава ми БД без да иска каквито и за било тривки, хавлии и прочее.Докога ли? newsm78

Не зная улучих ги случайно, ако някой знае да пише. Ева знаеш ли?   bouquet

# 103
  • на морето
Кажете,моля,с кои хавлии,тривки или каквото и да е там ви дава БД 65749.С тези на мен не ми хваща:
http://www.laredoute.fr/vente-serviette-de-toilette-350g-m2-%28l … minipdp=undefined

# 104
Ref :3942384-това е референтният номер,пробвай,трябва да стане Peace

Общи условия

Активация на акаунт