Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 434
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Валдес, аз го намалявам ,но като го сложа в "полето",ми съобщава ,че надвишавам размера!

# 136
Валдес, аз го намалявам ,но като го сложа в "полето",ми съобщава ,че надвишавам размера!
Меги, влез в профила си и маркирай полето "Имам собствена картинка" и там срещу него въведи адреса на снимката, която искаш да ти е аватар, но тя трябва да е максимално 160/200.

# 137
# 138
Меги,ето намалих размера,сложи този адрес.

http://www.prikachi.com/images/632/2973632x.jpg

# 139
Дали успях!

# 140
  • София
Вени,евала,машалла,ашколсун   bouquet  bouquet  bouquet
Рекси, направи ми един подарък, моля те! newsm47 Кажи ми, какво иска Бату от Бурак, та го измъчва така усилено! А аз ще се отблагодаря с друга песен, която днес намерих! Много ме грабна мелодията!/подкупвам те с...рушветчеееее/ hahaha
http://www.dailymotion.com/video/xgzccv_unutulmaz-funda-arar-sen … tfilms#from=embed
Уффффф,успях да се добера най-сетне до темичката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На Бату не му трябва конкретна причина за да измъчва някой,той просто си е болен мозък  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Случая с Бурак е същия,просто Кенан почувства заплаха и реши да го поизмъчва,не каза нищо конкретно освен сега си в ръцете ми,мога да правя каквото поискам с теб,мога да те довърша  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но когато Харун говореше по телефона с Ашъл тя го попита виждал ли е Бурак,че не може да се свърже с него,а Харунски и отговори Бурак ли,че той не е ли  заедно с вас  newsm78 newsm78

# 141
# 142
  • Русе
Карпатия, чудесно оформление на стихчето ми! Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Благодаря ви, момичета , за хубавите думи! Радвам се,че ви е допаднало стихчето ми! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 143
Ох..... най - после!!
Благодаря Ви момичета!!
Аз поставям уж намален размер , а то все ми изписва ,че е над нормата!!!
Розичке , на тебе ти благодаря специално , защото като сложих твоя линк и стана!!
А...., и другото , което е по - важно. Забравих да те попитам дали си съгласна по ползвам твоя колаж???

# 144
Zдравейте пак от мен Незабравими  Hug Hug

Фрагмент няма ама Вени ти днеска страхотно си се разписала. И на мен много ми харесва мила. Продължавай все така да ни радваш

# 145
  • Русе
Рекси, благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet Днес се изказа предположение, че може би Бату притиска Бурак да свидетелства срещу Харун. Но понеже никоя от вас,преводачките, не преведе такива думи, та се усъмних.

# 146
Ох..... най - после!!
Благодаря Ви момичета!!
Аз поставям уж намален размер , а то все ми изписва ,че е над нормата!!!
Розичке , на тебе ти благодаря специално , защото като сложих твоя линк и стана!!
А...., и другото , което е по - важно. Забравих да те попитам дали си съгласна по ползвам твоя колаж???
Разбира се.Нямам нищо против.Радвам се,че колажа ти харесва. Hug

# 147
  • София
Рекси, благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet Днес се изказа предположение, че може би Бату притиска Бурак да свидетелства срещу Харун. Но понеже никоя от вас,преводачките, не преведе такива думи, та се усъмних.
Има ли някакво дело,та Бурак да свидетелства срещу Харун  newsm78 newsm78 newsm78

# 148
  • Русе
Има ли някакво дело,та Бурак да свидетелства срещу Харун  newsm78 newsm78 newsm78
Бату, със сигнал от Кораба-майка всичко може да изфабрикува, даже и дело! Пофантазирах си... hahaha

# 149
  • София
Предположенията ни се оказаха истина -Назан е майката на Арас,гледайки снимката му като малък си говореше-Сине,детето ми,толкова се страхувах,че съм те загубила.Но слава Богу вече съм до теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт