Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 484
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ето сега един доста симпатичен диалог, но плетаческите термини не са моята сила Simple Smile

Еда-Ямур-Харун:
Еда – виж тук, взимаш една линия, вълната/преждата минава около иглата (шиша). След това  иглата описва контура, ето така. Разбра ли?
Ямур – да.
Еда – Хайде сега да видим, и ти да опиташ. Ела, направи като майка си и ти.
Ямур – О-ф-ф, мамо, спаси ме, плетките ми се омотаха около ръцете.
Еда – чакай, не мърдай. Още веднъж – името му е плетиво, научи правилнно. (тук който е специлаист по плетивата ще разпознае плетката – освен че е лицева, още какв особеност има?)
Ямур – Не обичам аз тази работа. И името й никак не харесвам. Друго име не е ли намерено? Не може ли да се скрие някъде? Татко, спаси ме от тази плетка.
Еда – добре, вече го оставяй.
Ямур – Мамо, погледни татко. Колко красив е станал… На някое специално място ли отиваш, татко?
Харун – Ще се срещна с един приятел. Ще закъснея... (към Еда) Както искаше така да стане. Не забравяй, и аз съм един свободен мъж!…
Ямур – до скоро (приятно прекарване/чао), татко.
~
Харун – След малко в хотела, добре няма да закъснявам. До след малко…

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 13:06 от milena d

# 16
Добро утро, приятели!
Пожелавам Ви един прекрасен, слънчев ден!

# 17
  • Русе
След серията в сряда се почувствах много разочарована и все още съм.Може би се дължи на това,че вече ги няма тръпката и нетърпението с което гледах всяка следваща серия на сериала,независимо какво гледах.Но с недорязуменията,които започнаха да стават твърде много и да се повтарят,те изчезнаха.Когато не пуснаха фрагмент след серията,която свърши с падането на Ямур до езерото не можех да спа.Сега дори не ми прави впечатление!
Прочетох много внимателно мненията по  дискусията,която се е заформила вчера,относно това кой е по-виновен.Определено Еда е тази която върши глупостите в този епизод,но няма гаранция,че в следващия това няма да е Харун.Вина за положението в което са в момента имат и двамата.От началато на сериала до сега,ако не единия,то другия ще постъпва грешно,къде с действия,къде с думи... Дано сценаристите насочат сериала в друга посока.Вече искам да видя края на тези недоразумения,лъжи,обвинения,недовериe... в техните взаимоотношения.Дано този край не дойде твърде късно за героите,дано положението в което се намират свъши добре,дано отново намерят пътя един към друг... Въпреки всичко аз още вярвам,че това е възможоно...
Надявам се в следващия фрагмент да покажат поне нещо малко с което  да ме грабнат отново,на мен самата ми липсва тази тръпка с която гледах сериала.[/i] Peace
Розичке напълно съм съгласна с казаното от теб .Аз се чувствам по-същия начин от последните3-4 серий. Heart EyesДано сценаристите преосмислят сценария си и ни  върнат тръпката , романтиката която ни плени . Heart Eyes
Дали не изтрезнях и аз , без опиянението от романтиката?! Това "Филм да става" направо ме забива в земята, че и тъпче отгоре ми! Гледам само за да разбера, докъде ще стигнат сценаристите, колко ще си разрешат да омотават интригите и дали ще ги разкрият,или ще ги заметат под черджето/любим прийом/. Гледам, за да се наслаждавам на великолепна актьорска игра! Но...така ми липсва романтиката! smile3518

# 18
  • Русе
Харун нямаше нужда даже да й казва "...И аз съм свободен човек"! Еда припали още от забележката на Яамур.

# 19
Добро утро на всички.Желая ви приятен слънчев ден./поне при нас е слънчев/

Мокси благодаря ти за новата тема.Поздравления за красивите оформления

Благодаря на г-жа Броненосец,Рекси и Милена за превода

Поздравления за нашите таланти Ради,Бганьо,Кесара,Тарабас,Дани и техните прекрасни стихове.Радвам се,че въпреки разочарованието ви музата не ви е оставила.

Благодаря  на всички момичета за духа който поддържат тук в темата със снимчици,клипчета и коментари.Затова форумът за мен е едно кътче където след тежкия ден можеш да се разтовариш  емоционално като се насладиш на приятната атмосфера която цари в него .Благодаря ви,че ви има.

След серията в сряда се почувствах тотално разочарована.Обхванала ме е пълна апатия.И аз като Розичка вече въобще не се впечатлявам,че не са ни пуснали фрагмент или снимки защото не очаквам с нетърпение като преди дори и следващата серия в сряда.Вече дори не ми се коментират поредните безумни идеи на сценаристите.За да стават повече серии и филмът да продължи до лятото те прекалиха със повторенията на едни и същи действия,спомените и сънищата.Изчезна тръпката с която преди го очаквах и следях.Усещам се,че на моменти дори го гледам вече с присмех.Вече не търся нито кой е прав ,кой крив,а още по-малко пък посланията на сценаристите защото те са тотално размазани и неясни.Щом като снощи дори и след изказванията на Каламитци и другите които са против Еда /аз си оставам нейна поддържничка и почитателка/и привърженици на безгрешния Харун не ме успяха да ме провокират да се изкажа ,можете да си представите до каква степен съм разочарована.Всяка серия от първиясезон я гледах по милион пъти,а сега дори два пъти не изпитвам нужда да гледам новите серии.
Извинявам се,за дългия ми пост изпълнен с толкова разочарования и жлъч но имах нужда да споделя с някого и да се разтоваря малко.Желая на всички спорен ден.

# 20
И за да повдигна поне вашето настроение един поздрав със страхотното клипче  на Ради
  http://www.youtube.com/watch?v=YIlmp4gdJOA&feature=player_embedded

# 21
# 22
# 23
# 24
# 25
Момичета малко за отпускане на лицевите мускули  Peace

# 26
# 27
Добър ден! Да ви спори делника!

Вчера прочетох един виц, който, освен че ме разсмя неудържимо, ми прилегна и като втора същност. Споделям го и с вас.

-"Ей, имало живот и извън Интернет!!"
-"Верно ли?? Дай линк!!"

Колкото до любовта на Еда и Харун, тя сякаш се побира в следните думи: "Облаците винаги се разсейват и се показва връх." Мен животът ме е научил, че за любовта са нужни смелост и търпение. Смелост когато обичаш, но и смелост, когато загубиш любовта. Търпение да отгледаш любовта си, но търпение и когато раните са нетърпими.

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт