Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 460
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Този филм сериозно ме накара да се замисля кой  на кого е дете   newsm78 newsm78 newsm78 Вече започвам да се съмнявам дали Ямур няма да се окаже дъщеря на Мелда от непорочната й нощ с Харун   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 196
Този филм сериозно ме накара да се замисля кой  на кого е дете   newsm78 newsm78 newsm78 Вече започвам да се съмнявам дали Ямур няма да се окаже дъщеря на Мелда от непорочната й нощ с Харун   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А той Харун,всъщност как така не се "усъмни",че Ямур е негово дете след всичко,или "броеше" седмиците?

# 197
  • Варна
Ох, вече не знам какво да си мисля! ooooh! Като гледам как се унищожава бавно и методично магията на филма с тия нелогични и абсурдни действия на главните герои, как се опорочи любовта им, замърсена от низки чувства, как се отвориха пропасти помежду им- ревност, недоверие, смъртта на нероденото бебе... smile3555- то това тяхното вече един бог знае какво е между тях #Crazy- любов, омраза, страст, ненавист, лудо желание- току виж накрая се избили един друг от ревност и страст едновременно... ooooh! Не знам, не ми харесва накъде върви работата! Naughty Пък и едва ли някой вече знае накъде върви тая работа- май още се умува каква нова каша да се забърква! Ето- нито фрагмани, нито снимки! Crossing Arms

# 198
Ох, вече не знам какво да си мисля! ooooh! Като гледам как се унищожава бавно и методично магията на филма с тия нелогични и абсурдни действия на главните герои, как се опорочи любовта им, замърсена от низки чувства, как се отвориха пропасти помежду им- ревност, недоверие, смъртта на нероденото бебе... smile3555- то това тяхното вече един бог знае какво е между тях #Crazy- любов, омраза, страст, ненавист, лудо желание- току виж накрая се избили един друг от ревност и страст едновременно... ooooh! Не знам, не ми харесва накъде върви работата! Naughty Пък и едва ли някой вече знае накъде върви тая работа- май още се умува каква нова каша да се забърква! Ето- нито фрагмани, нито снимки! Crossing Arms

Единственото ни спасение,според мен е ,някой от главните герои да получи предложение за по-интересна роля,както стана с Толга,и това да ги принуди да приключат филма.Иначе ще го разтеглят на длъж и на шир,докато забравим кой филм всъщност гледаме.

# 199
  • Варна
Не мога да се отърва от усещането, че ни гласят лош финал! ooooh!
 Да речем, сватба на Харун с Мелда, на която вече й порастнаха крила и дето вика Манпла, ще събираме перушината след нея от толкова пърхане! Crossing Arms А Еда, дето вече тотално я сринаха- мъртва, незабравима за всички! #Crazy Варианти да "убият" Еда- десетки, но да речем може да я убие Бату-Кенан, като върхът на причинените от него злини в момента, когато го разкрият ( щото и това все един ден ще стане) и точно тогава последното, което ще направи в безумното си желание да нарани Харун е да убие Еда!  ooooh!
Много черно стана, ама може и още по- черно да е! ooooh! Може пък Арас да убие Еда- той и без друго е луд полудял, абсолютно вманиачен по нея! Колко му е като проумее най- накрая, че тя никога няма да отговори на чувствата му, да я убие наистина, па може и той с нея- да речем, с колата директно в морето! #Crazy Аааа, много филми гледам.... smile3555

# 200
Този филм сериозно ме накара да се замисля кой  на кого е дете   newsm78 newsm78 newsm78 Вече започвам да се съмнявам дали Ямур няма да се окаже дъщеря на Мелда от непорочната й нощ с Харун   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А той Харун,всъщност как така не се "усъмни",че Ямур е негово дете след всичко,или "броеше" седмиците?
Как ще се осъмни  #Crazy Човека винаги чувстваше,че си е негово дете, просто трябваше едно потвърждение от Едичка - Сълзичка    Mr. Green
Как ще се чуди за на тате момиченцето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 201
Този филм сериозно ме накара да се замисля кой  на кого е дете   newsm78 newsm78 newsm78 Вече започвам да се съмнявам дали Ямур няма да се окаже дъщеря на Мелда от непорочната й нощ с Харун   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Как ще се осъмни  #Crazy Човека винаги чувстваше,че си е негово дете, просто трябваше едно потвърждение от Едичка - Сълзичка    Mr. Green
Как ще се чуди за на тате момиченцето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 202
Леле,Дани,какви са тия черни мисли.то верно,че в тоя филм всеки на всеки пищоф вади,ама недей така.Как ще убият Еда,та съвсем да му разбият сърцето на Хубавелко.(Ямур просто ми е съвестно да я споменавам в тоя сценарий).А освен това Еда е "стреляна"вече,нея куршум не я лови!

# 203
Йозлем Йълмаз се разболяла от грип. Пишело го на официалния сайт. Нормално е, и те са хора.
Да и пожелаем бързо възстановяване!

# 204
  • Варна
Лека нощ! smile3531
Значи моята любимка е болничка  yu5 Пожелавам й скорошно оздравяване   bouquet и пак да я видим свежа и красива както обикновено! thumbsup4470

# 205
  • София
Gecmis olsun   bouquet  Дано бързо се възстанови,батко Серхан може да помага в оздравителния процес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека нощ  Hug Hug Hug

# 206
# 207
Бързо оздравяване на Йозлем! Peace
Дали това е повлияло на снимачния процес? newsm78

Лека нощ и от мен!
Hug Hug

# 208
Gecmis olsun   bouquet  Дано бързо се възстанови,батко Серхан може да помага в оздравителния процес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека нощ  Hug Hug Hug

Дано да е по-лек грип,и по-бързо да се възстанови Heart Eyes
Лека нощ на всички!

# 209

Общи условия

Активация на акаунт