Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Добро утро, компания незабравима!  bouquet  bouquet  bouquet
Приятен уикенд на всички ,с много усмивки! Grinning
Благодаря на г-жа Броненосец за всички пояснения! newsm51 Нещата си дойдоха на место и съвсем не са безсмислени, както изглеждат на пръв поглед! Много трънки - много и зайчета! newsm53
Йозлемчето ни било болно, горкичкото! Скорошно оздравяване й пожелавам, а ние може и да нямаме филм в сряда?! smile3506 Лошо!

# 211
Добро утро на всички и приятен уикенд!:)   

# 212
# 213
# 214
# 215
Страхотна актриса е малката Ямур,кукличка!:)   

# 216

Добро утро момичета  Hug Пожелавам ви един прекрасен съботен ден,придружен от много усмивки и приятни емоции.
Благодарности на Г-жа Броненосец за поясненията от снощи и огромни поздравления за стиховете на Дани  newsm51 newsm51 newsm51

# 217
  • Русе

"Не и с това деколте!" newsm47

# 218
  • Стара Загора
Добро утро, семейство! Лоша е новината за Йозлемчето, дано скоро се възстанови! Добре, че със Серхан не са се целували много-много в последните епизоди, че и той да не легне .... че пак свиждания в болницата и т.н.  и т.н.
Нямаме нито фрагмент, нито снимки, но според мен така се живее по-спокойно, защото обикновено ни затрупват с някакви ужаси и ние губим спокойния си сън.
И тъй като ще отсъствам днес и утре съм ви приготвила лека закусчица. Хапнете всички и най-вече поетесите ни, за да могат да творят все по-добре и утре като се върна да има с какво да напълня душата си. Приятен уйкенд на всички!

# 219
  • Русе
Дани, отново чета и препрочитам прекрасни стихове,"Горчива болка" и "Сладък ад"! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501

# 220
Добро утро неуморна дружина!Желая ви един приятен и релаксиращ уйкенд!

Благодарности на г-жа Броненосец за превода и информацията за Йозлем.

Гледам снощи ни фрагман ни снимки.Май много започнаха да изостават със снимките,а и болеста на Йозлем може допълнително да ги е забавила.Само да се молим докато Серхан я лекува да не прихване и той,че тогава ще стане страшно. hahaha
 Дани, май само ние си останахме верни  подръжници на Еда.А твойте черни сцинарии аз много отдавна ги бях споменала но тогава никой не отреагира и дори тогава ми се стори ,че на много им стана дори неприятно за песимизма ми.Дано не се окажем прави и филма да има щастлив финал за нашите гълъбчета.Притесняваме заглавието на филма "Незабравима".Кога някой остава незабравим?
 Относно Бурак,няма да се очудя сега и него да го направят добричкия и точно той да разкрие истината за Бату.Че то в този филм добрите стават лоши,а лошите добри.А пък ако направят и Арас пак за брат на Харун ще капака на  простотията.Единия остана неизяснен /защото Толга напусна/ сега да подновят историята с Арас.Абе филм да става и серии да се трупат,коя от коя по смехотворни.

# 221
И един  поздрав за весело настроение.
 http://www.youtube.com/user/4779as#p/u/39/NmfKWzwjnRo

# 222
Лишиха ни от удоволствието да гледаме как добрия татко храни поредното им бебенце.

# 223
  • София
Добро утро.Приятен уикенд ви желая,само положителни емоции  Hug

Бъди достатъчно силен, за да се срещаш със света всеки ден.
Бъди достатъчно слаб, за да разбереш, че не можеш да правиш всичко сам.
Бъди щедър и великодушен към онези, които се нуждаят от твоята помощ.
Бъди пестелив, когато задоволяваш нуждите си.
Бъди достатъчно мъдър, за да знаеш, че ти не познаваш всичко.
...Бъди достатъчно глупав, за да вярваш в чудеса.
Бъди готов да споделиш своята радост.
Бъди готов да споделиш и своята скръб с другите.
Бъди лидер, когато виждаш пътя, който другите са загубили.
Бъди готов да последваш другите, когато стоиш в неопределеност.
Бъди първият, който поздравява опонента си с успеха.
Бъди последният, който критикува колегата, допуснал грешка.
Бъди уверен, че не си се превил, ако си се спънал, правейки поредната стъпка.
Бъди уверен в своята крайна цел, за да не тръгнеш по неправилния път.
Обичай тези, които те обичат.
Обичай онези, които не те обичат, тогава те могат да се променят.

# 224
Хм, като гледам какви истории има около Арас smile3555- ще го разгръщат и развиват тоя образ, то е ясно! Crossing Arms Кой ли е истинския му баща?! newsm78 Да не вземе да се окаже бай Феяз, че той нещо не си е държал много , много панталоните вдигнати на младини- това ще е най- великото шоу, да се окажат Харун и Арас братя! #Crazy
Да не би им дойде и блестящата идея на сценаристите да го оженят за Еда, както героят сам си вярва досега, както се е вманиачил по нея! #Crazy
Здравейте, отдавна не съм писала, но снощи Открих Америка - дано не ми се смеете, ако и вие сте я открили много преди мен, но за това ще споделя в отделен пост, сега само ще изкажа моите предположения, че Джемил е бащата на Арас, защо - не мога да го обоснова, но Назан беше много филмирана от Джемил, а на сценаристите не им трябва здрава логика, като нищо ще се окаже, че Арас е брат на Еда и Мелда.

Общи условия

Активация на акаунт