Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 474
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Брегът и Вълната - реална приказка за Любовта
Това е история стара, колкото света...
Едно пътешествие, което няма начало и няма край.

Всяка вечер под звездното небе двамата се срещат, сливат се за миг и се разделят отново. Кратък миг щастие, заплащан с много болка...

Всяка нощ, в продължение на векове и ери, брегът чака своята морска любима, пътувала по целия свят, но в крайна сметка, завръщаща се при него. Те се обичат с любов неподвластна на времето, на стихиите, защото те самите са една голяма стихия. Всеки път щом Брегът потъне в солената прегръдка на Вълната, тя му разказва за своите пътешествия, за нещата, които е видяла, за всяка мида, която е погалила...

Брегът малко ревнува, но знае, че такава е Съдбата на неговата любов, непонятна за никой друг освен за самите тях. Той само я слуша, наслаждавайки се на шепота и, нежен като лунната светлина, която е и нейната пътеводна звезда. Соленият й допир кара пясъчното му сърце да тупти и да изпитва болка и удоволствие, слети в едно – при всеки допир, и при всяко оттегляне...

Е, мили момичета тази история не ви ли напомня за любовта на нашите герои?!

# 46
Един поздрав за скучаещите като мен
http://www.youtube.com/watch?v=hvMyTTlCoLI&feature=related

# 47
  • Русе
Мисля си, какво не са ни представяли сценаристите?! Защото те се въртят до безкрайност в един омагьосан кръг от преживявания.
Та...не сме гледали /май newsm78/ само 3 възможности:
- Харун/Еда в затвора;
- Харун с амнезия
- Еда, уверяваща Харун в безкрайността на обичта си.

Имате ли други предположения?

# 48
Здравейте компания  Hug
За милите ни преводачки
Явно всички сме обзети от апатия,дали ще имаме фрагмент или,снимки...някак си не се вълнувам толкова.Защото това развитие,тези абсурди хич не са ми по вкуса.Това държане и на двамата ни герои граничи с лудоста.И незнам кой е по-луд:сценаристите че си мислят че ще задържат аудиторията си с такива глупости или ние,че още им се връзваме и седим пред екрана всяка сряда вечер  #Crazy #Crazy #Crazy Че няма да се откажа от филма е ясно,но все пак...И Еда и Харун са големи инати,че Еда върши глупости...върши,но и Харун не й отстъпва.Но явно с такъв инат като нея единствения начин да се разбереш е да действаш по същия начин.Въпроса е че нещата се завъртат в кръговрат и излизане от него няма.Играят си на нерви с нашите такива  hahaha Докога така...незнам.Остава ни само да се забавляваме с тях,защото нямам никакво желание да се ядосвам повече  ooooh!

# 49
  • Русе
Брегът и Вълната - реална приказка за Любовта
Това е история стара, колкото света...
Едно пътешествие, което няма начало и няма край.

Всяка вечер под звездното небе двамата се срещат, сливат се за миг и се разделят отново. Кратък миг щастие, заплащан с много болка...

Всяка нощ, в продължение на векове и ери, брегът чака своята морска любима, пътувала по целия свят, но в крайна сметка, завръщаща се при него. Те се обичат с любов неподвластна на времето, на стихиите, защото те самите са една голяма стихия. Всеки път щом Брегът потъне в солената прегръдка на Вълната, тя му разказва за своите пътешествия, за нещата, които е видяла, за всяка мида, която е погалила...

Брегът малко ревнува, но знае, че такава е Съдбата на неговата любов, непонятна за никой друг освен за самите тях. Той само я слуша, наслаждавайки се на шепота и, нежен като лунната светлина, която е и нейната пътеводна звезда. Соленият й допир кара пясъчното му сърце да тупти и да изпитва болка и удоволствие, слети в едно – при всеки допир, и при всяко оттегляне...

Е, мили момичета тази история не ви ли напомня за любовта на нашите герои?!

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 Красива история! Само че на мен не ми се иска Харун и Еда да имат такава съдба - раздели и събирания до безкрайност... Grinning

# 50
# 51
# 52
# 53
Момичета приятен следобяд до довечера  Heart Eyes

http://www.dailymotion.com/video/xef7zp_serhan-yavay-bize-luks_people

# 54
Ревнива жена

"Ревнивата жена страда от несигурност. Изпитва панически страх да не бъде наранена или изоставена, а мисълта, че партньорът й ще й изневери направо я побърква. За разлика от мъжете, които са по-ревниви спрямо сексуалната изневяра, жените се плашат повече от емоционалната. Ревнивата жена я тресе параноя, че любимият ще предаде чувствата й.

Ревнивата жена притежава силно развито чувство за собственост, с което обсебва любимия си. Убедена е, че притежава партньора си и свободата му зависи от нейните желания, капризи и прищевки. Не се знае как точно е установила, че се е сдобила с “движима собственост” под формата на мъж."   ~~~~ Галин Тодоров

# 55
Ревнива жена

"Ревнивата жена страда от несигурност. Изпитва панически страх да не бъде наранена или изоставена, а мисълта, че партньорът й ще й изневери направо я побърква. За разлика от мъжете, които са по-ревниви спрямо сексуалната изневяра, жените се плашат повече от емоционалната. Ревнивата жена я тресе параноя, че любимият ще предаде чувствата й.

Ревнивата жена притежава силно развито чувство за собственост, с което обсебва любимия си. Убедена е, че притежава партньора си и свободата му зависи от нейните желания, капризи и прищевки. Не се знае как точно е установила, че се е сдобила с “движима собственост” под формата на мъж."   ~~~~ Галин Тодоров
На кой ли ми прилича  Whistling

# 56
  • Русе
Ревнива жена

На кой ли ми прилича  Whistling
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Не знам?! amiiii

# 57
Мисля си, какво не са ни представяли сценаристите?! Защото те се въртят до безкрайност в един омагьосан кръг от преживявания.
- Харун/Еда в затвора;
- Харун с амнезия

Ох, аз бих предпочела да бях видяла поне една реална изневяра от страна на Харун или Еда, а не само въображаемост... Пък тогава да видим как се справя човек в такива ситуации.

# 58
  • Русе
- Харун/Еда в затвора;
- Харун с амнезия

Ох, аз бих предпочела да бях видяла поне една реална изневяра от страна на Харун или Еда, а не само въображаемост... Пък тогава да видим как се справя човек в такива ситуации.
Съмнявам се дали биха могли да я осъществят, поне на този етап!

# 59
  • София
Привет ,компания  Hug Hug Hug Hug

Ей тоя Харунски голям образ  smile3555 smile3555 Когато звънеше на Арас по телефона постоянно повтаряше-Вдигни си телефона бе серсем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт