Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 455
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
Вени клипчето и песента са страхотни newsm10 newsm10 newsm51 newsm51
Мокси прекрасни фотосесийки.  love001 newsm51 newsm51

# 93

Вени,
благодаря ти, че го сподели...Страхотно е  smile3525 smile3525 smile3525

Една песен и от мен за всички присъстващи.......

http://www.youtube.com/watch?v=nU-D5BxtDCI

# 94
# 95
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Някой си сменят само аватарчето а други местожителството.
Диди,Вени честити да са ви новите аватарчета.Много са красиви .Само не разбрах Зизу защо си сменя местожителството и то на 5.05.2011год. newsm78

Решила е да стегне куфарите и да си спретне пътуване до Истанбул....По "следите" на Харун и Еда- до Ава, езерото Суна, Кулата на девиците........ Hug
...и заредени патлаци за сценаристите...ше им закача мишенки на гърба и ще ги гоня на КЪСИ...ДЪЛГИ... Joy Joy Joy Joy

# 96
Ей тоя Харунски голям образ  smile3555 smile3555 Когато звънеше на Арас по телефона постоянно повтаряше-Вдигни си телефона бе серсем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами серсем си е! Той Харун толкова продължително и на Еда не е звънял?! Grinning
Интересно ако прострелят Арас какво ще си помислят Еда и Арас за това кой  е поръчителят?
И аз това си мисля,какво следва?!
     Дали Харун ще пристигне с бясна скорост и ще осуети нападението ,или Арас ще бъде прострелян и при разследването ще питат за последното обаждане от Харун.В никакъв случай не допускам Арас да бъде убит , защото той тепърва има мисия за изпълнение , а именно да дразни Харун ,чрез предстоящото му сближаване с Еда.
     Ако по някакъв начин свържат и убития кучкар с Харун ,Хубавелко определено може да има неприятности.Не знам за какво Бату изтезава Бурак , но е възможно да го накара да свидетелства срещу Харун!

# 97
Дали ще пуснат тази вечер фрагмент , или ще чакаме до утре.Миналата седмица не пуснаха фрагмент , но поне пуснаха няколко снимки. Да видим сега какво са решили да направят!!!

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 17:31 от migi_megi

# 98
Вени ,знаеш ли каква асоциация правя с твоя нов аватар???
Двете сърца/сините/ са се слели в едно, и пулсират в един ритъм/като сърцата на нашите любимци/!!!

# 99
Момичета, стига сте се ядосвали на безумията на сценаристите! Гледайте по-ведро на нещата, и не забравяйте, че все пак това е само филм!!!

Моксито, вълшебно си ги направила да изглеждат тези снимки. Бях ги видяла и преди, но забравих да ти кажа. Прощаваш ли ми?

# 100
  • Русе
Някой си сменят само аватарчето а други местожителството.
Диди,Вени честити да са ви новите аватарчета.Много са красиви .Само не разбрах Зизу защо си сменя местожителството и то на 5.05.2011год. newsm78

Решила е да стегне куфарите и да си спретне пътуване до Истанбул....По "следите" на Харун и Еда- до Ава, езерото Суна, Кулата на девиците........ Hug
...и заредени патлаци за сценаристите...ше им закача мишенки на гърба и ще ги гоня на КЪСИ...ДЪЛГИ... Joy Joy Joy Joy
Нямаш ли нужда от помощници? Кой ще ти носи резервните пълнители и мешката? hahaha newsm80

# 101
# 102
  • Русе
Вени ,знаеш ли каква асоциация правя с твоя нов аватар???
Двете сърца/сините/ са се слели в едно, и пулсират в един ритъм/като сърцата на нашите любимци/!!!
Нищо не мога да скрия от вас, бе?! hahaha Всичко разгадавате! smile3530 smile3530 smile3530

# 103
  • Русе
Ей тоя Харунски голям образ  smile3555 smile3555 Когато звънеше на Арас по телефона постоянно повтаряше-Вдигни си телефона бе серсем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами серсем си е! Той Харун толкова продължително и на Еда не е звънял?! Grinning
Интересно ако прострелят Арас какво ще си помислят Еда и Арас за това кой  е поръчителят?
И аз това си мисля,какво следва?!
     Дали Харун ще пристигне с бясна скорост и ще осуети нападението ,или Арас ще бъде прострелян и при разследването ще питат за последното обаждане от Харун.В никакъв случай не допускам Арас да бъде убит , защото той тепърва има мисия за изпълнение , а именно да дразни Харун ,чрез предстоящото му сближаване с Еда.
     Ако по някакъв начин свържат и убития кучкар с Харун ,Хубавелко определено може да има неприятности.Не знам за какво Бату изтезава Бурак , но е възможно да го накара да свидетелства срещу Харун!
Днес и аз се сетих за този момент и ми стана странно! Само дебна да се появи някоя от преводачките ни.

# 104
Привет, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Първо да поздравя Бганьо , страхотна прогноза за времето е спретнал smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501.Поздрав и за всички останали за хубавите клипчета, за чудесните фотосесии на Доритал и Мокси! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Вени и Диди88 с нови аватари сте веднага се забелязва  newsm53, а вица на Луцими си е самата  истина . Вчера за 5 минути ми спряха нета и им подгрях телефоните , те естествено и усилие не направиха да вдигнат. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт