Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 112
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
sadeyes, Добро и благодаря за кафенцето Hug
Най- накрая слънце- писна ми от студ. Хубава събота на всички.

# 541
  • Sofia
И аз така се зарадвах на слънчицето като се събудих Simple Smile
Айде, аз отивам да поработя/най-накрая си намерих работа - сезонна, но все пак работа/...
Хубав ден на всички!

# 542
Ехооо, как сте?
Как е живота, как е любовта?

# 543
"Живот ли бе да го опишеш!" Laughing
Ежедневие, бачкане, дечурлига, виртуално общуване

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 22:29 от ra2

# 544

толкова беше хубаво времето до преди малко и се канех да изляза , а сега гърми...

# 545
Здравейте Скорпионки Simple Smile

Прекрасна ни е зодията, не мога да си представя да съм някоя друга  Laughing

Интересно ми е има ли някоя от вас опит с Близнак, в личен план  Wink

# 546
Здравейте Скорпионки Simple Smile

Прекрасна ни е зодията, не мога да си представя да съм някоя друга  Laughing

Интересно ми е има ли някоя от вас опит с Близнак, в личен план  Wink
Аз, аз , аз.......патент са ми Близнаците и мъжът ми е тази зодия Rolling Eyes hahaha.

# 547
Simple Smile Много интересни са ми, на първо четене, нямам дълъг опит Simple Smile

Много страстни Simple Smile

# 548
Даам, с тях не е скучно hahahaпълни с изненади, от днес за утре решава, нещо, което за мен си иска плануване.......но аз съм свикнала и отдавна не се впечатлявам Mr. Green Ако трябва да съм честна, сече им мозъчето и са добри актьори, на първо четене изглеждат повърхностни, но......определено това е маскировка Mr. Green

# 549
  • Бургас
Уфф,на мен пък ми се ходи някъде.... на почивка,ваканция... или нещо подобно. Силно се надявам скоро да ме огрее.  hahaha

Хубава вечер !  Hug

# 550
Sunny Sky, ти като си на морето, сигурно на планина ти се ходи. Ние планираме да ходим на море през септември, но то ще е една почивка....с двете деца  Mr. Green Поне ще се разнообразим.

# 551
Уфф,на мен пък ми се ходи някъде.... на почивка,ваканция... или нещо подобно. Силно се надявам скоро да ме огрее.  hahaha
и аз така  Party

Приятна вечер и от мен    bouquet

# 552
  • София

толкова беше хубаво времето до преди малко и се канех да изляза , а сега гърми...

Да поздравя и аз най-готината скорпионка, която познавам!

# 553
Sunny Sky, ти като си на морето, сигурно на планина ти се ходи. Ние планираме да ходим на море през септември, но то ще е една почивка....с двете деца  Mr. Green Поне ще се разнообразим.
Лъки, вземете някоя баба да помага.
Ние юни ходим по принцип на море, но тази година до колкото ми е известно само юли щял да бъде слънчев Whistling останалите дъждовни Crossing Arms

# 554
Привет,прекрасни Hug
И на мен ми се ходи на море,искам да разпусна,да променя малко ежедневието Wink
Ние края на юни сме планирали.
Днес е едно гадно,дъждовно,подтискащо времето..пак ще си релаксираам вкъщи с филмче.
Усмихнат ден на всички Hug
Аз с близнаци трудно се разбирам,вечно сме в спор и доказване кой прав,кой крив.Но пък имат остър ум и са добри събеседници Wink

Общи условия

Активация на акаунт