Жената Дева/6/

• 31 213
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
arween44 мой близък също е болен от коварната болест!Борим се и му даваме кураж!Много е важно да не пада духом.Препоръчвам книгата"Ти лечителят"на Хосе Силва.
Елказелка,пожелавам ти успех !Като една истинска Дева съм сигурна,че поне 1000пъти си мерила преди да отрежеш  Wink
 mama na niki,стискам палци всичко да е наред и твоят човек,а и всички от там да се върнат по-скоро здрави!
 Hug

# 436
  • В голямото море...Живот
Момичета  Hug
Много ми е сдухано и не ми се пише  Confused

# 437
  • София
ДОРОМ,сподели,може и да ти олекне Hug
Днес ходих да се регистрирам в бюрото по труда,чаках 45 минути,и се оказа,че не може в един и същи ден да съм си взела заповедта, и да се регистрирам?????????Та,утре пак трябва да ходя Twisted EvilПращам CV-та и нищо,никой не отговаря,дали изобщо ги чете някой?Сутринта ходих  да издавам нещата които ми се водят,стана много грозен скандал с шефката и домакинката,направо се разтресох от нерви,скрих се за да се нарева,да не ме видят.Толкова ми беше обидно.......не съм предполагала,че може да има толкова долни хора.Не бях на себе си.Даже по едно време мислех да си запаля цигара за да се успокоя,но си казах,че тези мърли не заслужават да ми тежи после на съвестта това,че съм запалила.Ужасно,ужасно,ужасно беше.Просто останах без думи.Сега вече съм значително по-добре,даже кроя планове за отмъщение Wink

# 438
Днес ми беше един от онези гадните дни.....хората са много лоши напоследък.Това да дадеш дума,вече нищо не значи.Баси..останала съм в миналият век.Вдигнах кръвно и за малко да тегля сиктера на всичко и всички,не знам как се удържах.Добре те разбирам Елказелка.Понякога искам да заспя и да се събудя в друго време,по добро и по спокойно.
Дором,от началото на другият месец ако искаш,имам празни рафтове в салона... Hug

# 439
Здравейте  Hug
Елка винаги ще има такива хора  Confused За голямо съжаление. Вече не знам трябва ли да ги приемаме и да ги игнорираме или всеки път, като ги срещнем ,да воюваме с тях/ което е и за сметка на нашите нерви/  Thinking
Арвенче благодаря  Hug

# 440
Да побутна темата.При мен нищо ново и интересно.Все една и съща.Момичета ,къде се загубихте?

# 441
  • София
Аз съм скапана.Отивам да храня децата и си лягам

# 442
Аз пък съм много, много щастлива  reverance Имам си едно съвсем малко синьо пухче, на 40 дни - бебок. Мъж- британец. Сега съм в "майчинство" и се чувствам прекрасно, гушкам си го и му се радвам.

# 443
Пепика,направо е страхотен сладур,честит да ти е.
Елката,много рано лягаш?Я се връщай тук да ударим по едно винце.
А наздраве на всички..

# 444
Аз имам точно една малка чашка, но наздраве!
Иначе ми е сдухано  Confused

# 445
Напоследък си все така,трябва да мислим нещо, та да оправим тази работа. Hug

# 446
Пепика котето е невероятно  Crazy Дано да не е като моя ненормалник Мрънки  ooooh! Днес ме събуди в 6н - голяма близане падна  Mr. Green
Арвенче наистина имам нужда  Confused - мога да се събирам с хора само когато Той е тук  ooooh!

# 447

Момичета,много ми хареса стихчето.Наистина трябва да забелязвамe и да се радваме на простите неща .
Пропуснала съм виното,но Ви черпя по едно кафе.
Пепика,котето е много сладко.Дором HugЕлката,аз с моят малкият не мога да легна по-рано от 11ч.Вчера се приспивахме с приказка,аз заспах преди него.От къде тези сили.Цял ден на градина,после дивее на вън до 7ч.Къпем се,ядем и пак има сили за щуротии.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:02 от mama na niki

# 448
Здравейте  Hug
Явно всички сме се посдухали малко....Аз съм в отврат настроение от една седмица защото в четвъртък съм на работа  Sad Свърши майчинство, отпуски и екстри та сега от три дни не мога да сеприготвя и психически и физически ( облекло и др) за работа... Отделно изтрещях с научния труд на милото то не бяха корекции, то не бе чудо, но поне с това сме на финалната права на 20-ти е вътрешна защита и надявам се септември да е края вече....

П.П. Пепика, честито ти мрънче...сладър голям е  hahaha  jumpuu 

# 449
  • София
Здравейте,дами HugАз малко реших да си почивам.Вчера бях на танци,бях се настроила след това да ходя на бира с две дружки,та в най-големия дъжд вечерта отиваме към колата,и познайте-някой се беше опитал да я краде.Счупен ключ в стартера Twisted Evil,не вярвах,че още крадат коли,а още повече,че колата е стара.Както и да е,пропадна ми хубавата вечер за съжаление.Ще трябва да наваксам утре Wink

Общи условия

Активация на акаунт