Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Колибите
Айде, добре дошли!   bouquet

Мерси Simple Smile.

Хороскопът съответства 90% на характера ми.

# 526
Здравейте Simple Smile Аз съм съвсем нова тук. И съм поредната Дева! Simple Smile))
Интересувам се от астрология като любител.. но всъщност тайно съм вманиачена Simple Smile Понякога се опитвам да намеря отговорите на житейските си въпроси в зодията, асцендента, луната, звездите.. и т.н.

Истината е, че хората много не харесват девите, както виждам и вие посочвате доста от отрицателните ни качества. Но истината е, че тези качества най-много ни пречат на нас, защото сме дребнави и ..понякога мрънкащи. Но вярвам, че сме хубав знак. По някакъв начин виждаме в детайли недостатъците на другите, твърде критични сме, но пък затова и безпогрешно оценяваме достойнствата и красотата на околния свят, без значение дали ще си го признаем гласно Simple Smile

Истина е, че когато държа нещо да се свърши добре, се захващам сама Simple Smile И това дразни другите.
Бих ви подканила да кажем по едно силно позитивно качество, което четем в характеристиката на Девата, което отговаря на вас Simple Smile Така ще се заредим малко с позитивизма един от друг Simple Smile

Аз ще започна:

(тук се оказва, че мисля дълго, по-дълго отколкото съм очаквала!)

избирам думата: ДИСЦИПЛИНА!

Вие сте! Simple Smile

# 527
  • Колибите
Женственост, вглъбеност.

# 528
  • София
И сме по-красиви и сме по-добри newsm44

# 529
Аз съм много лоша.  Mr. Green Но пък съм била любимка на учителите едно време.  Laughing
И мъжете казват, че не могат да ме забравят.  Flutter Явно в девите има нещо, което го няма в много жени.  Rolling Eyes

# 530
  • В голямото море...Живот
Нищо хубаво не ми остана вече  Twisted Evil
Май съм още по малко ДИПЛОМАТИЧНА, или по скоро съм започнала да ставам  Mr. Green Но е още съвсем в зародиш  Naughty

# 531
И мъжете казват, че не могат да ме забравят.  Flutter Явно в девите има нещо, което го няма в много жени.  Rolling Eyes
Това и при мен се е случвало. Мисля, че много се раздаваме във връзките си или поне аз съм такава и това може би е причината да ни запомнят. Не знам.  Rolling Eyes

И сме по-красиви и сме по-добри newsm44
Laughing Party

Качество: А, сега де!  newsm78 То Девите имат ли добри качества?!  Joy

# 532
И аз тук. Според майка ми само човек, който много ме обича, може да ме изтърпи.
Ужасен характер имам.

# 533
Ужасен характер имам.

Моят характер също е отвратителен, но аз се чудя на човека до мен как ме търпи. До преди него си мислех, че няма да има такъв човек, който да ме изтърпи.
И мъжете казват, че не могат да ме забравят.  Flutter Явно в девите има нещо, което го няма в много жени.  Rolling Eyes
Това и при мен се е случвало. Мисля, че много се раздаваме във връзките си или поне аз съм такава и това може би е причината да ни запомнят. Не знам.  Rolling Eyes

Обаче не ни оценяват докато не си отидем май-май.  Laughing (Това в противоречие с характера  Mr. Green, но сме много грижовни и сме готови света да обърнем, за да направим щастлив някой мъж /стига да не се налага да си променяме характера  Mr. Green/.) Поне при мен е така де.

# 534
Мхм, точно. Много добре казано. И да, оценяват ни след време. Аз наскоро получих такива признания и от двете си бивши гаджета.
Аз не знам дали съм склонна да си променя характера, по- скоро съм търпелива и успявам да се нагодя към капризите на половинката до мен. Макар, че яхна ли метлата- става лошо, то се търпи, ама до време.  Laughing

И моят характер не е никак лек, но и този на партньора ми също. Та поне сме квит.  Joy

# 535
  • София
Ужасен характер имам.

Защо ли ми звучи познато. Ама това само пред себе си го признавам.

# 536
Аз съм много лоша.  Mr. Green Но пък съм била любимка на учителите едно време.  Laughing

интересно е, че или много ни харесват или изобщо не ни понасят  Thinking Обаче съм забелязала, че ако много ни харесват, навярно не ни познават добре  Joy

# 537
  • Колибите

Така е и при мен. Нищо, че нито един не пожела да останем заедно.

# 538

Да. И тогава какво значение има, че сме незабравими... Никакво.

# 539

Да. И тогава какво значение има, че сме незабравими... Никакво.
Е, хубаво е примерно след 1 година някое бивше гадже да те моли да се съберете пак или след 7 години да срещнеш някой случайно и той да те гледа по същия начин като преди и да каже, че с колкото и жени да е бил, ти оставаш незабравима и пак да се опитва постоянно да те вижда и т.н.
Но за това, че никой преди сегашния ми мъж не пожела да сме заедно, не мога да ги виня. Като се знам какви неща съм правила, чак ме е срам. Никой не би искал чудовище вкъщи, освен ако не е много голям мазохист или садо-мазохист.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт