И аз отдавна не съм писала, но ви следя

Лятото е моят сезон.

За 11 години връзка що катаклизми сме претърпели! Но явно е съдба, защото това положение да сме все върху спящ вулкан, все още ни прави щастливи.
Със сигурност звездите удрят отвреме-навреме по едно рамо, защото иначе би било невъзможно! Аз бях казала, че съм тройна Дева - Слънце, Асцендент и Луна в Дева, но Меркурий ме спасява, че е в Лъв. "Стрелецът" от своя страна е с асцендент Рак и Луна в Козирог (както и доста други планети) Не се смейте - търсила съм с години обяснение откъде е тая необяснима връзка между нас, дето сме като деня и нощта!
Обаче ми идат много сухи в един момент и бия спирачките и "дим да ме няма". Трябва да има какво да ми бърка в душата, да ме дразни, да ме трови, да не ми дава мира, иначе ми доскучава и се изнервям. А козирозите са методични и праволинейни. Пак зависи ("всичко е от асцендента", както казва сестра ми 
Това за "овена" ми хареса! И за "стрелците" сте прави, момичета! Понякога е адски досаден с неговото вечно дърдорене, вечна правота и пълен непукизъм. Иде ми да му се метна на врата и да го
Освен това, чува избирателно! Каквото му отърва и което му е интересно - всичко останало минава транзит. Но и аз съм се научила - изключвам се типично "по мъжки" - да си мели там, не ми пречи. И само "да, добре, разбрах.... да, добре... мхм...."
докато не се изчерпи. за съжаление - рядко се стига до мълчание.
на 2 "лъва" и много успешно и кротко си живеехме.