Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета Simple Smile
И аз отдавна не съм писала, но ви следя Simple Smile
Лятото е моят сезон.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 23:06 от Еластина

# 601
Имах 8-годишна връзка със Стрелец, накрая аз долно го зарязах.

# 602
Имах 8-годишна връзка със Стрелец, накрая аз долно го зарязах.
    А аз три годишна връзка ама и аз го зарязах по възможно наѝ-долния начин ама и не съжалявам!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Заслужаваше си гоо

# 603
.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 23:07 от Еластина

# 604
Някой беше написал,че Дева-Козирог е добра комбинация.....Или аз не съм като другите Деви или Козирозите ме изкарват извън нерви със странния си нрав (като партньори) ooooh!...и това е втори брой Козирог #2gunfire

# 605
Хоп.....я колко много нови деви.
Здравейте!Не съм влизала тук от 100 год.забравила съм как се пише. Joy
Идват нашите дни,ще се празнува....
Прочетох по нагоре,че Дева живее със Стрелец.....НЕВЕРОЯТНОООО
Как се справи бе момиче?

ТРУДНО!!!! МНОГО ТРУДНО!  Joy За 11 години връзка що катаклизми сме претърпели! Но явно е съдба, защото това положение да сме все върху спящ вулкан, все още ни прави щастливи.  Joy Със сигурност звездите удрят отвреме-навреме по едно рамо, защото иначе би било невъзможно! Аз бях казала, че съм тройна Дева - Слънце, Асцендент и Луна в Дева, но Меркурий ме спасява, че е в Лъв. "Стрелецът" от своя страна е с асцендент Рак и Луна в Козирог (както и доста други планети) Не се смейте - търсила съм с години обяснение откъде е тая необяснима връзка между нас, дето сме като деня и нощта!  ooooh!
Та, по повод връзката Дева - Козирог.... малиииииии, на мен ми е голям пожар това!  Blush Обаче ми идат много сухи в един момент и бия спирачките и "дим да ме няма". Трябва да има какво да ми бърка в душата, да ме дразни, да ме трови, да не ми дава мира, иначе ми доскучава и се изнервям. А козирозите са методични и праволинейни. Пак зависи ("всичко е от асцендента", както казва сестра ми  Mr. Green), защото много страст има и у тях, ма твърдоглавото животно надделява!  ooooh!

# 606
  • Благоевград
Привет от още една дева. Няколко пъти попадам на темата и чета с удоволствие,забавно е. Особенно за връзките и отношенията с другите зодии,особенно за някой като мен,които и представа си няма...Simple Smile
Ще ви следя по-често. Успехи!

# 607
Аз съм с мъж Риби и също сме като куче и коте, но това ни поддържа връзката ми се струва. Миналата година през декември месец преживяхме една криза заради Рибата. Беше изпаднал в страшна депресия, зимата така му влияе, избяга за 2 дни при приятел в Пловдив и само аз си знам какво ми беше. За радост в такива моменти съм адски търпелива, преодоляхме го и след тази случка смея да твърдя, че връзката ни стана още по- силна. Определено спряхме да се дракаме толкова често, сега имаме хубава и по- спокойна връзка. Караме се доста по- рядко, но малките закачки си остават в рамките на разумното.

Имах връзка с Козирог. Странна птица. Така и не успях да го разбера, но бях лудо влюбено 16 годишно момиче.

След него имах връзка и със Стрелец. Е, няма такова чудо. Дразнеше ме с прямостта си, с налагането на мнение, с многото дърдорене, със самочувствието си, с вечните закъснения...

# 608
Аз не харесвам никак рогатите Телец и Козирог. Телец са ужасно мудни за мен, а Козирог прекалено стиснати и прагматични.
Овенът е тъп, но пък огнен и щур, затова от рогатите най-много ми допада.

# 609
 smile3532 Това за "овена" ми хареса! И за "стрелците" сте прави, момичета! Понякога е адски досаден с неговото вечно дърдорене, вечна правота и пълен непукизъм. Иде ми да му се метна на врата и да го  bash Освен това, чува избирателно! Каквото му отърва и което му е интересно - всичко останало минава транзит. Но и аз съм се научила - изключвам се типично "по мъжки" - да си мели там, не ми пречи. И само "да, добре, разбрах.... да, добре... мхм...."   Joy докато не се изчерпи. за съжаление - рядко се стига до мълчание.  ooooh!

# 610
Това с изключването и чуването избирателно е типично за повечето, да не кажа всички мъже. Joy Не е от зодията.  Joy #2gunfire

# 611
 Леле, чак ме е срам да кажа коя зодия съм, като гледам как доволно храните ''съзодийниците ми''... Е, аз пък много се разбирам с Вас-Стрелец съм. Жените сте малко по-припряни за мен, щото не ми дреме особено кое кога и как ще стане; малко съм на принципа: ''Остави работата да отлежи. Може да се понрави другиму или да се свърши сама.'' (от личен опит-последното не става) Много сте красиви-грозна жена Дева досега не съм срещала, подредени, отговорни и определено много оправни и пак красиви. Баба ми беше Дева-от горе изброените притежава всичко плюс факта, че беше ненадмината в приказките... (не знам дали това е типично за Дева)
 Но за мъжете Деви съм на коренно различно мнение. Типичен пример-брат ми. Подреден-долу-горе (още не е установена посоката), оправен е, но безотговорността му му пречи до такава степен, че проваля всичките му дела-като започнем от образованието и стигнем до личния му живот.
 В училище имах едно приятелче Дева. Голям пич и до ден днешен поддържаме връзка. Все двамата се измъквахме от часовете-още един типичен пример. Пълна противоположност на педантичната жена Дева.

П.С. За мъжете Стрелци-приятеля ми! Mr. Green
Вярно е, че изключват, но наистина това май е
присъщо за почти всички мъже.
(Аз обаче не ги виня, щото правя същото-като
не ми харесва нещо или не ми се прави не го
чувам, съответно и не помня за такова нещо.
Пък дори и да изскочи тук-таме някой
нежелан изблик на памет, той незабавно бива
изтрит от съзнанието ми и проблеми...-никакви.)
Прекалено разсеяни са, ама пък ми е направило
впечатление, че има много комбинации Дева-
Стрелец, независимо от пола.
И все пак не мисля, че са подходящи за жената
Дева, ама пък и вие правете повече компромиси де...

Много целувки и извинение за отклонението!

# 612
Mиризливка, много мил пост. Представи ни в много добра светлина.  Mr. Green Hug

# 613
  • София
Гледам за мъжете говорите.

Аз вече осем години се справям успешно с Царя на животните, който на всичкото отгоре е с асцендент Овен  Mr. Green Тежка комбинация е.
Противно на всички твърдения, че Дева и Лъв не могат да съжителстват, ние го правим.

# 614
  • с/у ОколоМръсТното
Противно на всички твърдения, че Дева и Лъв не могат да съжителстват, ние го правим.

аз съм плодче  luvbed на 2 "лъва" и много успешно и кротко си живеехме.
Да не говорим, че временно съм била отглеждана и от други 2 "лъва" и пак всичко ни беше на 6-ца.
Та лъв и дева отколе се любят  Heart Eyes

Разбирам се мнооооого добре с Коза-рога и Телец. ПИрфектно бих казала.
Виж, със стрелец никак не меля...
А законният е близне. В един човек 2-ма души виреят. Свикнах и с 2-мата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт