Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Дойде ли пролетта ме наляга депресия за една седмица- става ми мъчно, тъжно, реве ми се, но за седмица ми минава. Иначе обичам пролетта.

Най- добре и аз се чувствам през септември и октомври. Толкова много ги обичам тези месеци. Ех....

# 571
  • София
Аз пък обичам най-много зимата.А по това време,на пролет,изперквам.Започвам да си мисля за мъже Crazy,различни от моя,и те така......

# 572
Аз пък обичам най-много зимата.А по това време,на пролет,изперквам.Започвам да си мисля за мъже Crazy,различни от моя,и те така......
о, дааа... нещо такова имах предвид Grinning

# 573
  • София
Аз обичам септември-цветовете на късното лято,есенната трева,листата.Пролетта е красива,но ми е някак чужда.Може би е от зодията  Grinning

# 574
здравейте! Simple Smile поздравления за темата, много сте чаровни!

аз съм една тройна Дева Simple Smile почти страховита комбинация - слънчев знак, асцендент и луна в Дева. освен това съм в очакване на една малка "дева" да се появи в края на август.  ooooh! и вкъщи ще стане тясно!

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 18:01 от Agira

# 575
  • София
Agira,добре си дошла!Лека бременност! Simple Smile

# 576
# 577
Четит празник мили Деви! Бъдете весели, красиви, ценени, обичани, обгрижвани!

# 578
  • София
Честит празник,мили Деви!На всички вас желая-здраве ,много позитивни хора около вас и повече вяра!  bouquet

# 579
Честит празник и от мен! Надявам се деня е бил изпълнен с приятни емоции за всички!!!

# 580
Здравейте,
 Аз пък за разлика от другите деви, най-обичам лятото!  Party През зимата изпадам като в зимен съм  Grinning и се събуждам чак на пролет, иначе всички останали неща за зодията ми пасват идеално!

# 581
Още не съм прочела цялата тема, в началото съм, но Бога ми - с тия извадки за зодията така ме описвате, все едно ме познавате от цял живот  Grinning Grinning

# 582
Записвам се и аз. За първи път попадам на тази тема и чета с интерес. Много от качествата, описани, ги откривам в себе си на 100%.

Обаче винаги съм се чудила на хороскопите и на ппредставите относно чистотата, подредеността: при мен хич го няма, като оперирана съм - не съм подредена, не чистя нон-стоп, макар да ме дразни разхвърляното и мръсното.  Crazy

# 583
то и аз не ходя постоянно с парцала... даже хич. просто не цапам - струва ми се по-лесно, отколкото да чистя после Simple Smile

# 584
Да се запиша и аз. Септемврийска дева   bouquet
И аз не знам до колко си отговарям на зодията, ама съм Дева.
И аз не чистя постоянно. Обичам да ми е чисто, ама не мога да съм свързана с парцала. Даже ме е срам да кажа кога за последно съм мила прозорци.
Обичам топлото време. Зимата ми е студено и мрачно.

Общи условия

Активация на акаунт