Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Имам приятели, но се броят на пръстите на едната ми ръка, и да от детските ми години са! Когато бях по-малка имах много приятели но по-късно със годините се научих да разграничавам приятелите от познатите, и приятелите от предателите!!! Имам дори такива с които не си говоря и не смятам да ги допусна в живота си дори само като просто познати. Доста съм крайна при мен няма средно положение.

# 676
Май и аз съм така. И трудно прощавам, когато стане дума за някакви наистина големи грехове...

# 677
  • в тристайна гарсониера :)
И моят мъж е такъв (дева е), не прощава, аз съм по - добричка  Simple Smile Приемам хората такива каквито са, но си имам едно на ум. Аз също разчитам преди всичко на себе си и в много краен случай търся помощ от приятел.

# 678
  • София близо до Витоша
Дейна - такава съм и аз. Трудно прощавам и трудно допускам някой да ми стане близък. Познати много , обичам да коминикирам с хората , но има една граница  ooooh!

# 679
По- скоро познати. Трудно мога да нарека някой приятел. Имам няколко души, на които мога да разчитам, наистина са малко.
И аз не обичам да моля някой за нещо, гледам сама да се оправям, да не товаря хората излишно. Знам, че съм хладна понякога към хората, осъзнавам го, но това е от свенливост.

# 680
Тема за мен  newsm56

Приемате ли една  невротична кучка  Laughing

Аз съм на 22.09  Blush

# 681
Тема за мен  newsm56

Приемате ли една  невротична кучка  Laughing

Аз съм на 22.09  Blush

Добре дошла  Hug

# 682
  • В голямото море...Живот
Тема за мен  newsm56

Приемате ли една  невротична кучка  Laughing

Аз съм на 22.09  Blush

Здрасти  Hug
Много вярно  Joy

# 683
Негативите на зодия Дева.
Дева: обоняние на слон, ум на заек.
Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и съставя най-подробни скучни планове за себе си и своите близки, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.

Crazy

# 684
  • София
Негативите на зодия Дева.
Дева: обоняние на слон, ум на заек.
Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и съставя най-подробни скучни планове за себе си и своите близки, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.

Crazy

Скучна и свадлива - бих могла да се съглася.
Дребнава и алчна - категорично не съм съгласна.

# 685
Аз не се съгласявам с целия коментар.
Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно. с това най-малко!

# 686
За интригите не съм съгласна - не си падам интригантка ни най-малко.

# 687
  • Колибите
И аз не съм съгласна за интригите.

# 688
Интригите наистина не са никак типични за Девата, по-скоро за някоя Риба.

# 689
  • В голямото море...Живот
И аз отричам категорично интригите  Naughty
Но за скучна и дребнава (не за пари) ....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт