Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Негативите на зодия Дева.
Дева: обоняние на слон, ум на заек.
Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и съставя най-подробни скучни планове за себе си и своите близки, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.

Crazy

много неадекватен коментар,

Дребнава, алчна, скучна и свадлива....ми това е по-добре от лицемерна, нахална, арогантна и префърцунена, и със самочувствие без покритие.

Досега не съм виждала дребнава и алчна Дева, скучна и свадлива по-може... Laughing

# 691
Ха , колко интересно, че ви намерих баш преди края на годината, здравейте, ако ме искате де !!! Да се представя - дева на 20.09, години не пиша   Mr. Green. Контролирам всичко и всички, мразя да ми се местят нещата, мразя да ми се влиза в кухнята, всичко подлагам на съмнение и анализ, не се доверявам лесно, имам малко приятелки ( две) , ама са ми истински , виждам и под земята  Joy

# 692
Sisitons, добре дошла  Hug

Аз постоянно правя анализи и основно себеанализи. Имам чувство, че съм си самодостатъчна. Нямам нужда и желание да излизам навън с приятели, на купони или шопинг. Нямам близки приятели. Чудя се дали това е от зодията. newsm78

# 693
  • в тристайна гарсониера :)
Добре дошла Sisitons. Моята най - добра приятелка е мъжът ми  Simple Smile , може би защото и той е зодия дева. Най - обичаме да сме си двамата, да ни е подредено, чисто и никой да не мести и пипа нищо  Mr. Green Истината е, че с годините посвикнах да не ми правят впечатления всички дреболии и хора около мен, по - добре се живее така определено!

# 694
И аз нямам много приятелки, обичам да съм сама, да съм си вкъщи. Не обичам шумни купони.

# 695
Да се присъединя към вас и аз.
Типична Дева, на 18 септември - педантична и  подредена, обичам всичко да си е на мястото, обичам да имам точна и ясна представа какво ще правя днес, утре, тази седмица, този месец, истински приятелки май нямам, майка ми е моя най-близка приятелка, мразя хаоса във всичките му форми. И нещо нетипично - ако можех бих прекарала живота си, обикаляйки света.

# 696
Добре дошла, Розали! Hug
Моята най-добра приятелка е сестра ми. И аз много обичам да пътувам, но  не и да се застоявам дълго време на едно място.
Момичета, вие как се запознахте с мъжете си? Аз съм много срамежлива и никога не правя първата крачка, което най-вероятно е и причината все още да съм сама. Вие имате ли такъв проблем?

# 697
Аз пък говоря доста, и ако около мен не се говори започвам много да се притеснявам. Винаги намирам тема на разговор с всеки, но това не значи, че ги допускам до себе си. Много добре наблюдавам и нищо не забравям, ако някой се издъни - край винаги си имам едно на ум после Naughty. Запознах се с моя мъж в университета , бяхме в една група и една година си бяхме приятелчета само-ходехме да пием бира, кафе, пишехме си протоколите, бяхме все в една подгрупа и после за 3 месеца се оженихме Joy. Много бързо стана всичко, не бях бременна просто се оженихме Laughing. И да ви кажа не сбърках, още го обичам , надявам се и той мене вече 24 години - имаме дете на 23 Heart Eyes

# 698
Здравейте и от мен  Simple Smile,аз не само че съм зодия Дева ами и асцендента ми е Дева.За себе си мага да кажа,че нямам приятели по скоро добри познати,трудно се доверявам и не допускам хората много близо до себе си.Анализирам абсолютно всичко,забелязвам и най-дребните неща,предпочитам тихите и спокойни места.В компания съм тиха и не обичам да се набивам на очи,слушам хората около мен и ако се отпусна достатъчно се включвам  и винаги намирам тема за разговор.На моменти ставам и доста бъбрива,но това е в компанията на приятеля ми Grinning и най- близките ми хора.Ненавиждам лъжата и интригите.Не съм скандална,избухвам рядко и след това се чувствам зле от това.Готова съм да помогна на всеки в беда без да се замисля,добър слушател съм.Нещо което не харесвам в себе си е,че съм твърде самокритична.

# 699
  • В голямото море...Живот
Дева, с аксцендент Рак  ooooh!
Все по-рядко мрънкам, подреждам, чистя ..... Не спестявам, нося си новите дрехи, правя всички планувани и не планувани пътувания, приемам всички предизвикателства, не давам съвети на детето, които аз не съм спазвала ( само непрекъснато повтарям " И умната..." и получавам отговор - " И русата.." ).... Май вече не съм Дева  Thinking  Mr. Green
Да взема да прескоча в темата за Раците  newsm78

# 700
Като ви чета се изумявам колко си приличаме. Crazy
Моят най-доверен човек е майка ми.

# 701
  • В голямото море...Живот
Аз пък вече май нямам.
Имам много близки познати, които поназнайват това онова, но никой всичко  Naughty
Компаниите са ми приятни около 2/3 часа - после започвам да си мисля за в къщи, за работата която трябва да се свърши, за кревата и книгата......  Mr. Green

# 702
Запознах се с моя мъж в университета , бяхме в една група и една година си бяхме приятелчета само-ходехме да пием бира, кафе, пишехме си протоколите, бяхме все в една подгрупа и после за 3 месеца се оженихме Joy. Много бързо стана всичко, не бях бременна просто се оженихме Laughing. И да ви кажа не сбърках, още го обичам , надявам се и той мене вече 24 години - имаме дете на 23 Heart Eyes
Sisitons, много хубава любовна история. Мисля, че жените зодия дева изграждат дълготрайни връзки, защото преди това много добре са анализирали предимствата и недостатъците на партньора.
Вие склонни ли сте да се влюбите от пръв поглед. На мен ми се случи веднъж / преди 3 години / и все още не мога да го забравя този човек. ooooh!

# 703
  • София
На мен не. Не ми е присъщо, както предполагам на повечето от вас.
Само че за разлика от това мъжът ми ме откри чрез ICQ. Три месеца спорадично си пишехме и седмица след първата ни среща на живо дойде да живее при мен и...още не мога да го изгоня.  Joy

# 704
И аз не вярвах,че мога да се влюбя в някой от пръв поглед,но ми се случи Blush и още съм.Не сме заедно,но и не можем да се забравим.

Общи условия

Активация на акаунт