Дева: обоняние на слон, ум на заек.
Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и съставя най-подробни скучни планове за себе си и своите близки, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.
много неадекватен коментар,
Дребнава, алчна, скучна и свадлива....ми това е по-добре от лицемерна, нахална, арогантна и префърцунена, и със самочувствие без покритие.
Досега не съм виждала дребнава и алчна Дева, скучна и свадлива по-може...

, може би защото и той е зодия дева. Най - обичаме да сме си двамата, да ни е подредено, чисто и никой да не мести и пипа нищо
. Запознах се с моя мъж в университета , бяхме в една група и една година си бяхме приятелчета само-ходехме да пием бира, кафе, пишехме си протоколите, бяхме все в една подгрупа и после за 3 месеца се оженихме
и най- близките ми хора.Ненавиждам лъжата и интригите.Не съм скандална,избухвам рядко и след това се чувствам зле от това.Готова съм да помогна на всеки в беда без да се замисля,добър слушател съм.Нещо което не харесвам в себе си е,че съм твърде самокритична.

и още съм.Не сме заедно,но и не можем да се забравим.