Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 047
  • 734
  •   2
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
Алена, колко време му трябваше на Калоян за да мине от "средно положение" до "моментното пълзене" (от втория постнат линк към първия...как го обясних само  Crazy)? ...

идерално те разбрах  Peace то ...  newsm78 бебешките работи как се обясняват - няма конкретни термини  Mr. Green

около месец  Peace в началото пълзеше по корем и назад, после започна по  корем и напред; след това започна да търси опора на коленцата и накрая опитите да проходи.... трудно му е д координира ръце и крака, да пази баланс и да се движи Wink))  Peace

# 166

Оооо бебчо не го мисли Simple Smile Той си спинка дори и като се събужда да яде. Цоква по 5 минутки и е обратно в кошарата или при мама. Аз не спя с този му режи  Crazy ама взех да свиквам и само се надявам поне веднъж на нощ да успее да направи 3 часа без да се събужда  ooooh!

А иначе през деня спи 3-4 пъти по 30 - 40 минути #Crazy  Луда работа  Heart Eyes

Все едно говориш за моята бебка 1:1  Mr. Green, само дето имах късмет да направим 3 часа пауза, дано да остане и за напред да спинкаме повечко през нощта. Тая седмица 3 часа пауза другата 4ч и така да увеличи като захранването докато стигне до цяла нощ да спинкаме. Искрено го желая и на теб  и на себе си  Praynig

# 167
Тани и Елена, ние също се будим по много пъти нощем. Наспивам се идеално, откакто спрях да ги броя и да гледам часовника. Вечер човекът си заспива в кошарата, при първото будене идва при мен и спим така до сутринта - млечният бар работи на самообслужване.  Wink

# 168
Ето 1 линкче за пюрета и други рецепти http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=692

# 169
И ние сме така.Само дето моят синковец май добре се самообслужва от млечният бар,предвид кантара Crazy

Данито,ако това ще те успокои,Ал ака по 4-5 пъти на ден,амааааа....съвсем не е от дребните.Според мен си е до ген.

Иначе ние на лазим,но летим с проходилката,въртим се и се обръщаме по всякакъв начин и се опитваме да се изправим на леглото Crazy

Честити зъбета,на сдобилите се с такива Heart Eyes

# 170
Честито ви зъбче Therisa Simple Smileда е много бяло и много здраво Simple Smile
нашето педи ,каза да въведа глутена с каша,и като я попитах  какво количество да и давам ,тя ми каза че може с цяла порция ,нямало никакъв проблем след като вече си яде редовно каша.И аз се чудя как точно да го въведа и затова още не съм започнала Embarassed

# 171

мисля, че може да е от гостите  newsm78
И жени се стресира от непознати и после плаче и заспива трудно.Оня ден пък в банята, докато я къпехме, си говорихме с мъжа ми и се разсмяхме високо и тя така се разпищя - уплаши се  Shocked
Плаши се от внезапни силни звуци.
Чувствителни са милите  Peace

И при нас малката много се стряска от силни звуци. Още не е свикнала на половинката, който като се впечатли от нещо говори високо и бързо и малката решава, че се кара и се разпищява... И играчките със силен звук много я стряскат.

danito - до организъм си е и наддаването и акането. Габи допреди месец пълнеше по 4-5 пъти дневно памперсите (на всяко хранене без последното за деня), но и добре си наддаваше. Откакто почнах с оризова каша по-рядко ака. И си наддава и на ръст и на тегло повече от добре.

А днес имаме първи опити за пълзене. Искаше да дойде при мен и само ме гледа жално и подгъна едното краче, ама не се усети, че така става, съвсем скоро ще идва направо вместо само да ме гледа   Heart Eyes
А за сученето - и сега вече ми се случва да ми дърпа блузката и да захапва  hahaha Joy

# 172
  • София
В тази връзка да питам, кашлицата симптом ли е за никнене на зъби или детето ми се разболя?

Аз до сега не съм чувала за кашлица от зъбки Rolling Eyes

Има бебоци с по 5 и 6 зъба според анкетата! Браво!

# 173
В тази връзка да питам, кашлицата симптом ли е за никнене на зъби или детето ми се разболя?

Аз до сега не съм чувала за кашлица от зъбки Rolling Eyes

Аз съм чувала   Peace, но все пак всеки случай е строго индивидуален. Kosty, по-добре се консултирай с лекар  Hug

# 174
За кашлицата от зъбки,ние сме с кашлица-ужасна.Водих я на лекар и казаха от зъбките,няма нищо надолу,дори и на УНГ ходихме защото само със сиропчета не минава,но това е положението , смениха капките за нос ,от хремата явно се дави.Но не мисля ,че като кажат от зъбките не трябва да се лекува.Аз знам ,че когато никнат зъбки пада имунитета на бебетата и за това боледуват(това е обяснение от педиатър)

# 175
мамите, които дават пюрета със заешко: на какви марки сте купували? аз намерих само на гербер  newsm78

# 176
Тани и Елена, ние също се будим по много пъти нощем. Наспивам се идеално, откакто спрях да ги броя и да гледам часовника.

И ние сме така.  Tired Но има все пак една 4-часова пауза преди да започне да се буди през 10 минути.  Crazy
За съжаление съм сигурна, че това ще приключи чак, когато го отбия.

spanish fan, имаше преди и на Хип - заешко с картофи и зелен боб, обаче май е за по-големи бебета... не си спомням от кой месец беше... дъщеря ми много го обичаше.

# 177
   Ние сме тези с 5 зъбчета,а всеки момент чакам да се покаже и шестото.Обръщаме се активно,но все още не може да пълзи и да се изправя.Седнала стои,но не е много стабилна ,много обича да скача като я държа изправена.
    Съжалявам,че се включвам рядко,но ви чета редовно,просто наистина нямам време.Баткото е първокласник,малкия е тайфун,а бебка ..... вие знаете как е с бебоците.На всичкото отгоре от нова година се борим и с варицела.Първо беше големия,после малкия преди две седмици и бебето,а от вчера съм и аз.Това е за сега от нас надявам се за напред да имам възможност повече да пиша,а не само да ви чета.

# 178
  • в 1001-та нощ
кашлицата от зъбки се явява, когато секрети се стичат към дробовете и е позив да бъдат изхвърлени - с никненето на зъби лигавицата набъбва, може да има и лек секрет от носа

мамите, които дават пюрета със заешко: на какви марки сте купували? аз намерих само на гербер  newsm78
до колкото си спомням и на ганчев и на хип, а може би и бебевита  Peace

сега ще ти дам линк  Peace

# 179
  • София
Спаниш ето, но не знам къде се предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт