Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 048
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ

първото е заек с картофи и домати, а второто заек със зеленчуци

купувала съм ги от най-обикновени малки бебешки магазини - не от големите вериги

# 181
Ние сме на заешко тази седмица, а от глутеновите каши досега сме папкали овесена, три дни давах постепенно и после цяла порция.
Ние почти не се обръщаме, посядаме от време на време, но нестабилно.
И аз мисля, че скоро ще има и трето зъбче, дано не се проточи много.
Марката посочена от Къдравото я има в Темаркет, но заешко няма, аз купих на ХИП  и Ганчев.

# 182
Боже, ако знаете пък съдържанието на плодово пюре "Малечко"... Не знам някой дали е попадал на тях, купих няколко бурканчета от Европа.

На ябълково пюре: ябълки, вода. И се почва после: захар, пектин  Shocked, лимонена киселина  Shocked, витамин Ц.  Shocked

Направо съм изумена. Добре, че взех само 2-3. Захарта я преживявам, ама другите неща...  #Crazy #Crazy #Crazy

А пуешкото им пък, помня, че беше с пуешко месо на прах.  Shocked #Crazy

# 183
Диване, тези Малечко са ужасни аз ги бях чела още като бременна и ги заобикалям отдалеч.
Има ги в хипермаркетите, в аптека не съм попадала на тях.

# 184

Ето как нашето момче се изправя и седи изправено вече от два дни.

Аз ползвам пюрета на Ганчев, Крис много ги харесва, а заешко яде вчера и направо си облиза ушите чак. Глутена го прие много добре.
Честито на бебчетото с нови зъбки, ние още си нямаме.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 09:26 от mila_iv

# 185
Мен ми трябваха 2-3 бурканчета, колкото да изкараме до обяд на следващия ден. Обикновено и аз купувам само Ганчев, щото Мая ги харесва много. Обаче в тази Европа, имаше само Малечко и хич не погледнах съдържанието, щото си рекох, няма начин да са осрали нещо. В Ганчев така или иначе ползват захар, сол, масло... После като погледнах се втрещих. Но както имам навика да се зареждам с пюрета за 2 седмици напред... Добре, че купих само 2-3, че не ми се мъкнеха буркани.

То не, че е гаранция, че в другите пюрета съдържанието е вярно, ама де да знам. Кому е притрябвало пектин в плодово пюре да слага? Плодовете сами по себе си съдържат пектин. И кому е нужно лимонена киселина и допълнително витамин Ц???

И това пуешко на прах, не ми се мисли през какви химикали минава, докато го направят прахообразно.  Sick То все едно да ѝ дам полуготово картофено пюре (от тези на прах). Аз като видя месо на прах, се сещам за онзи филм "Food, Inc", където се описва как аджеба се приготвят храните в големите вериги за бързо хранене (разбирай МакДоналдс). Аз в МакДоналдс съм яла веднъж в 5 клас, когато бях на летен лагер във Варна. След това съм си вземала единствено кафе от там. И сега, когато ми се случи да мина покрай такава закусвалня, винаги се изумявам колко родители и баби си водят децата там. Пълно е с 3-4 годишни дечурлига....  #Crazy

# 186
mila_iv,браво на детето!  Hug
Изправи се,направо ,като по учебник (там пише точно за 7 месечна възраст).  Wink

# 187
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Браво на бебока, я как хубаво се е изправил! Ние "лазим" много смешно - вече си вдига дупето, обаче още не може да надигне гърдите и "рине"с главича и вирнато дупе  Laughing  много е смешен. Обръща се на всички страни, но не може да стои прав още...Понякога се изправя в паяка - стои изправен на крачетата и по някое време се отпусне. Още му е рано явно  Thinking 

Глутена - ръж, овес, пшеница ли се въвеждаше? Някой да има впечатления от ръжена каша? Аз не съм срещала такава май  newsm78

# 188
Мила Ив и тук да напиша - малкия е много сладък, Браво на детето

Честито на всичи озъбили се бобоци  tooth

Днес да се оплача, нямахме 3 часова пауза, ама нищо, някога и това ще стане  Heart Eyes

# 189

купувала съм ги от най-обикновени малки бебешки магазини - не от големите вериги

благодаря за информацията на Алена и Къдравото    bouquet
аз търсих в някои  от големите вериги- явно затова не см намерила  newsm78

# 190
spanish fan, пюретата на Хаме ги има в Карфур.  Не са никак лоши.  Peace

Мила, браво на момчето. Така изправен прилича на поне 10-месечно.  Grinning

Therisa, с овес се започва. Овес - ръж - ечемик - пшеница. Май така беше, ако греша - някой да ме поправи. Ръжена каша не съм виждала, но по здравословните щандове има ръжени ядки, трици, брашно...

# 191
mila_iv, браво на момчето!

Да се отчета след вчерашната консултация: Малчо е 7700гр и 69см. Разликата с предишния път е 700гр. и 5 см. Хемоглобинът му е повече от перфектен - 130. Педиатърката каза да въвеждам месо и жълтък, но мисля да изчакам още малко. Биха му и противохепатитната ваксина и с това приключваме ваксините до след годинката.

Глутенът го въведох с коричка хляб още преди 3 седмици. Преди няколко дни давах и царевично брашно под формата на картофени топки.

Честито на озъбилите се бебоци.

# 192
Мен ми трябваха 2-3 бурканчета, колкото да изкараме до обяд на следващия ден. Обикновено и аз купувам само Ганчев, щото Мая ги харесва много. Обаче в тази Европа, имаше само Малечко и хич не погледнах съдържанието, щото си рекох, няма начин да са осрали нещо. В Ганчев така или иначе ползват захар, сол, масло... После като погледнах се втрещих. Но както имам навика да се зареждам с пюрета за 2 седмици напред... Добре, че купих само 2-3, че не ми се мъкнеха буркани.

Ганчевият обаче пуснаха вече пюрета 100% плод (е, с витамин Ц, но това не е проблем според мен). няма никакви добавки  Peace
Иначе и аз не го долюбвах заради солта и захарта и т.н., но пък на вкус най-става май. Има някои пюрета на други марки, дето ако не прочетеш на етикета, няма да можеш да познаеш какво има вътре  Sick
Добре, че Жени храна не отказва  Laughing

Мила, браво на вас - вече гледате света от друг ъгъл  Laughing

# 193
  • При моите мъже...
Здравейте момичета,

И ние не спим нощем - тази нощ ставах в 12, в 2, 3, 4, 5 и в 6.20- окончателно... От както се е родил само веднъж ми е правил пауза от 4 часа и веднъж от 5 часа... ама се свиква:) Пък и все някога се надявам да почне да спи Laughing Аз не го храня нощем - биберон или малко вода му е менюто, ама си се буди. Пробвала съм и да го нахраня, пак си се буди Crazy

Днес Теди за пръв път направи нещо като лазене - беше много смешен - все едно плува стил "бруст" - извърта се ту на едната, ту на другата страна и загребва на широко. Ще пробвам да го снимам Heart Eyes

Точно преди да му пробие зъбчето на малчо беше един-два дни с много лоша хрема и прокашляше - в момента, в който проби, всичко изчезна като с магическа пръчица... Peace

# 194
Точно преди да му пробие зъбчето на малчо беше един-два дни с много лоша хрема и прокашляше - в момента, в който проби, всичко изчезна като с магическа пръчица... Peace
Значи е възможно и ние зъбче  да вадим. От вчера следобяд сме и без температура. А и както споменах не изглежда болна. Дано е зъбоникнене  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт