Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 059
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Нашата бебка спи вечер от 22,00 - 22,30 до сутрин около 8,30-9,00 , като през това време не яде, само ставам 3-4 пъти да й давам биберонката, че без нея неможем  Heart Eyes
Спря да яде нощем още като беше на 2 месеца.

# 286
Мая също спи по цяла нощ. Вечер към 10, 10:30 и сутрин до към 07ч.

# 287
  • в Кошера
Мойто дете спи без да се буди нощем (от 24.00 до 8.00, 9.00 или 10.00 сутрин) още от първата седмица вкъщи  Mr. Green Пу-пу  fingerscrossed

Мая е великолепна!  Heart Eyes

# 288
мдаааа, за Китай и качеството съм абсолютна съгласна...същото се отнася и за турските стоки...

Но специално за елдата ми го каза една от най-добрите китайсти в Б-я и коментарът й беше, че ако е така, въобще да не давам на бебето, защото почвата е изключително замърсена там...не знам подробности и не съм разпитвала за аргументите й, но съм склонна да й вярвам...все пак е посветила целия си живот на тази страна.

За спането не ми се говори - големият продължава да пие през нощта вода, сега е на вълна нощни кошмари и се сряска, вика и рита през нощта...добре, че с това е ангажиран таткото. Wink

buggy-->, много ти се радвам като те чета за захранването...като за първо дете е много 'революционно'. Wink

# 289
Но специално за елдата ми го каза една от най-добрите китайсти в Б-я и коментарът й беше, че ако е така, въобще да не давам на бебето, защото почвата е изключително замърсена там...не знам подробности и не съм разпитвала за аргументите й, но съм склонна да й вярвам...все пак е посветила целия си живот на тази страна.

Хаха, сега кажи, че говориш за проф. Бора Беливанова. Simple Smile

# 290

Тц, за София Катърова. Проф. Бора Беливанова е русист и няма диплома за китайски. Wink

# 291

Тц, за София Катърова. Проф. Бора Беливанова е русист и няма диплома за китайски. Wink

Не ѝ знам дипломите, ама тя от 65 година предподава китайски. И работеше по второ издание на христоматия по древнокитайска литература, докато ми преподаваше. То за да си китаист, не е нужно диплома да имаш. Ей на, аз съм китаист по диплома, ама само толкова, вече нищо не вдявам.  Mr. Green

# 292
Диване, в случай, че преподаваш, смятам че ти е нужна диплома. Mr. Green И човек, който е китаист, според теб трябва ли да говори езика...защото тя не го може... Wink

А да не коментираме, че преводите, които прави, странно защо ги има преведени първо на руски. Wink

Просто съм израстнала в ЦИЕК и затова знам такива 'подробности'. Wink

# 293
Диване, в случай, че преподаваш, смятам че ти е нужна диплома. Mr. Green И човек, който е китаист, според теб трябва ли да говори езика...защото тя не го може... Wink

Че кой ѝ позволява да преподава тогава? И още повече пък да обучава докторанти? Simple Smile И за чий изобщо я държат?

Аз съм израснала на село и не знам такива подробности, та ми е интересно.  Mr. Green

# 294

Че кой ѝ позволява да преподава тогава? И още повече пък да обучава докторанти? Simple Smile И за чий изобщо я държат?

Аз съм израснала на село и не знам такива подробности, та ми е интересно.  Mr. Green

Който й е позволил да защити професура, а хора като Катърова, които говорят отличен китайски и действително превеждат от старокитайски - да останат асистенти и да имат досиета. За съжаление в СУ това не са редки случай.

Това достатъчен отговор ли е на въпроса ти?

# 295
Моите изводи относно съня на бебоците(въз основа споделено от приятелки/познати) са:

По-голямата част от кърмените бебета се будят нощем да сучат. Започват да спят по цяла нощ с отбиването им.

По-голямата част от бебетата на АМ спят по цяла нощ. Ако бебето е свикнало обаче да се приспива с вода/чай/биберон, се буди нощем по няколко пъти за тях. С махането на бибата/водата нощем, започват да спят по цяла нощ.

Естествено всичко е много относително, но в общи линии бебетата край мен са се държали по този начин. И тъй като съм вече старичка(съответно и приятелките ми), то край мен доста бебета израстнаха. Само едно от тях, след навършване на годинка, започна да се буди в малките часове(към 3 часа) за да играе.  Crazy Това продължи няколко месеца и после се оправи.. а майка му се наспа.  Laughing

# 296
  • в Кошера
Само едно от тях, след навършване на годинка, започна да се буди в малките часове(към 3 часа) за да играе.  Crazy Това продължи няколко месеца и после се оправи.. а майка му се наспа.  Laughing

Ох, леле... #Silly

# 297

Наистина е много индивидуално.
    Моят син започна да го прави, и то не всяка нощ,горе-долу на 3 г. и 9 м..

Леле, бая време си е това.. ooooh! ooooh! ooooh! Братовчедката ми каза, че нейната щерка е почнала да спи без да се буди въобще чак към 5 годинки  Shocked Shocked
От познатите около мен всеки казва, че подобрение в нощният сън има след годинката, когато бебчетата проходят...Дано наистина е така

# 298
  • Бургас
От моя опит пиша следното за съня.
Две бебета на АМ спяха по цяла вечер,от 22ч до 6-7 сутрин без събуждане.
Две кърмени деца,първото спря да се събужда с отбиването,второто си се буди по 2-3-4 пъти сега,ще видим след 2-3 месеца като я отбия как е,може и да си спи по цяла вечер.А ,дано!

# 299
  • София
Динята не е проблемен плод, но няма нищо ценно хранително в нея. Освен диуретичното действие и високото съдържание на захар, какво друго за нея...  newsm78  не си я представям в каша... но пробвай и сподели после.  Grinning

Анджък, за диуретично действие искам да подейства, нооо много се съмнявам предвит количеството което ще дам. По скоро само за запознаване с вкуса в кашата, защото давам оризова безмлечна и не добавям плодово пюре. Ще пробвам пък ще видим, то аз 10-на кубчета имам само, така че ако се хареса ще е за кратко.

Диване мерсаж за адреса  bouquet

За нощнто будене и ние се будим още макар че не всеки път за ядене, но много ме притеснява тая залъгалка да спи с нея. Мъча сега да я махам пък ще видим newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт