Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 754
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Нолия, честити флайки. Наистина, измери стелка и мин. и мах. разтягане горе на прасеца. Ще бъде доста полезно инфото, което дадеш. Благодаря ти, предварително.  Simple Smile

# 466
nolia, и аз чакам инфото, защото съм харесала ето тези, които ми изглеждат доста подобни. Ако можеш и една снимка на обутото ботушче да покажеш Simple Smile

# 467
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Харесала съм си едни ботуши на Fly London . Обаче за съжаление моят номер го няма. Даже ги сънувах  Laughing. И аз чакам за снимки.

# 468
Случайно да знаете дали  Firetrap си отговарят на номера  Praynig
Интересуват ме ето тези:
http://www.javari.co.uk/Firetrap-Womens-Glory-Heeled-Sandal/dp/B … pingCart&asin

# 469
Изчела съм ви най-подробно. Честити покупки на всички и със здраве да си ги носите.   bouquet
Моята поръчка от 17.02. пристигна днес. Ботушките са при мен, та ... да кажа
Номер 1
http://www.javari.co.uk/dp/B003R0L7LG?ie=UTF8&ie=UTF8
Не се различават от снимката. Симпатично ботушче за пролет - ранна есен, леко и удобно. Имат тук-там леки дефектчета - малко мръднало шевче на единия и на едната пета не ми харесва особено как е захваната кожата към подметката. Търпи се.
Нося 38 и поръчах UK6 и са ми точни. Някой беше писал и преди ... има вероятност флайките да вървят умалени с един номер.
Номер 2
http://www.javari.co.uk/dp/B0042EU7LC?ie=UTF8&ie=UTF8
На живо - по-добри от снимката. Отлично качество. Мека кожа и перфектна изработка. Нямам никакви забележки.
Поръчах UK6. Идват ми малко големи, но не е проблем - ще се носят.  Една стелка ще реши проблема.
Отдавна се канех на тази марка и .... днес си поръчах още едни и смятам да се спра. Simple Smile

# 470
Здравейте!
Бих била много благодарна, ако някой може да ми помогне. Опитах се да поръчам едни детски обувки през Амазон, а после и през Javari, но ми дава съобщение да проблем с поръчката.
*** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***

# 471
Семирами, честитииии.

Ох, показвайте, момичета вече свършили неща, щото ... нямам палатка с ТЕЦ ... за Витошата ... Blush

Моите чехльони пътуват към мен. Нека си вали вънка, нека ... Heart Eyes

# 472
мюриел От Javari не доставят детски обувки.

# 473
  • София
Здравейте!
Бих била много благодарна, ако някой може да ми помогне. Опитах се да поръчам едни детски обувки през Амазон, а после и през Javari, но ми дава съобщение да проблем с поръчката.
*** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***

Проблема е многократно коментиран,а именно,че детски обувки не се доставят извън Англия.Можеш да ги поръчаш до адрес на посредник  Peace

# 474
мерси, нямах представа.

# 475
Номер 1
http://www.javari.co.uk/dp/B003R0L7LG?ie=UTF8&ie=UTF8
Не се различават от снимката. Симпатично ботушче за пролет - ранна есен, леко и удобно. Имат тук-там леки дефектчета - малко мръднало шевче на единия и на едната пета не ми харесва особено как е захваната кожата към подметката. Търпи се.
Нося 38 и поръчах UK6 и са ми точни. Някой беше писал и преди ... има вероятност флайките да вървят умалени с един номер.
Eй вярно ли така...аз нося 38 и поръчах UK5  Rolling Eyes
Може ли да премериш дължината на стъпалото? Благодаря!   bouquet

# 476
  • Пловдив
Момичета, през линка за проследяване ми излиза, че  пратката е пристигнала в София, но аз пак не мога да разбера в пощата ли да си търся обуките, или да чакам куриер да ми ги донесе newsm78

# 477
Сигурна съм, че една от вас получи тези в номер 5, и писа, че си отговарят, но може ли стелката да ми измери  Praynig  Praynig  Praynig :

Pepe Jeans London Women's Niza Wedge Sandal

Харесват ми, а не знам да вярвам ли на сантиметрите в сайта.  Номер 4 пише 22.5, което ще ми е твърде малко, но ако 5 е уголемено, ще ми е пък твърде дълго..

# 478
Момичета, през линка за проследяване ми излиза, че  пратката е пристигнала в София, но аз пак не мога да разбера в пощата ли да си търся обуките, или да чакам куриер да ми ги донесе newsm78

Звънни тук  07001887   и питай с трекинг номера на товарителницата. Ще проверят и ще ти кажат веднага.

# 479
  • Пловдив
Момичета, през линка за проследяване ми излиза, че  пратката е пристигнала в София, но аз пак не мога да разбера в пощата ли да си търся обуките, или да чакам куриер да ми ги донесе newsm78

Звънни тук  07001887   и питай с трекинг номера на товарителницата. Ще проверят и ще ти кажат веднага.
Извинявам се, ама ми дава, че номерът е грешен Tired

Общи условия

Активация на акаунт