Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Бижу, колко са високи оранжевите красотички, които очакваш? Rolling Eyes Много са сладки и се чудя дали да не се метна и аз на едни.
7,5 см. Ако ще се мяташ, метни се на моите. Praynig Нали си 8? Няма осмици вече, а на мен са ми големки и си обещавам, че вече ще взимам 7! Embarassed ooooh!

# 436
  • София
Бижy погледа ми остана в твойте сандалки , ако решиш да ги продаваш и ако не ги взема предната съфорумка ще си помисля аз дали да не ги взема
мноооого ми харесват само където нямам с какво да съчетая цвета  Cry

# 437
Бижу, колко са високи оранжевите красотички, които очакваш? Rolling Eyes Много са сладки и се чудя дали да не се метна и аз на едни.
7,5 см. Ако ще се мяташ, метни се на моите. Praynig Нали си 8? Няма осмици вече, а на мен са ми големки и си обещавам, че вече ще взимам 7! Embarassed ooooh!
Ох Бижу, с удоволствие, но съм чак във Франция и няма как да ги взема. Confused Иначе в ММ Директ-а ги има 8-ците, но не знам за колко време ще ми пристигне и дали ще стане без посредник до мен. Не ми се занимава с излишна хамалогия. Набелязах си едни рокпортки...лелеее, сгтрахотни са. Дано устискат още 10 дни на тази цена.
Ей ги.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001L5SVA4/ref=ord_cart_shr?i … ;m=A26TNWEY9R9OHG

# 438
  • ...край Дунава
От ММ-Директа, много се бавят-към месец горе доло, и общо взето направо ми се отщява да пазаря от там, така, че на Бижу сандалетките са си най-доброто решение Peace
Аз снощи поръчах тези UK 4. /само, че със зелената каишка/
И тези два чифта днес на обяд: 1 в бяло и  2 пак в бяло. Поръчах UK 4. Ако някой иска ще дам отзиви, като дойдат. Много се надявам да ме зарадват с бърза доставка, като първия път. И трите чифта са за приятелки Blush

# 439
  • София
Sisley83, супер е Дизела Blush
faschion_girl, Rip Curl-а мисля си отговарях, т.е. 3 UK е 36. Може да питаш в Редутската тема мисля, че някой беше купувал ....

# 440
Бижy,тази 8-ца всъщност на кой номер отговаря,че и аз много ти ги харесах /нося 39/ ?

# 441
Момичета как вървят детските номерации.На номер 27 кой номер отговаря

# 442
  • София
опс не разбрах Embarassed 9 и 9,5 но гледай таблицата

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:42 от Desem

# 443
  • София
UK 9  Peace

# 444
Честити придобивки на всички Hug

Бижy страхотно готини са сандалките и цвета е супер -не си личи че са ти малко по-големи, но ако се отпуснат още  newsm78 и сега съвсем ме зариби и не раздвоена а съм раздесеторена кои да са пустите сандалки толкова модели харесах, че сега и други сайтове отивам да чета  Joy Joy Joy

faschion_girl за Rocket dog от ЛР имам наблюдения много момичета се оплакаха че са умалени балеринките/не конкретно този модел разбира се не зная тук как са!

# 445
Днес си получих Рокпорта, сигурно ще се повторя, но обувките са превъзходни.
Пристигнаха за пет дни по пощата. Simple Smile
Искам да благодаря на всички, които дадоха размери, защото благодарение на тях си улучих номера толкова точно, че сигурно в магазина няма да мога така Mr. Green
Аз нося 38, така че според мен Рокпорт си отговарят на номерата, взех UK5 ето тези
http://www.javari.co.uk/dp/B0032ALU1S?ie=UTF8&ie=UTF8
Уау каква цена са станали  Rolling Eyes
Сега като си улучих номера смятам тази вечер пак да поръчам, много ми се иска Геокса онези белите сандалки, но нещо нямам смелост като гледам там номерациите нямат никаква закономерност.
Другите на които съм метнала око са Голата, те как вървяха?
Пак ли да заложа на UK5?
И последно тези, нещо ми се върти в мисълта, че бяха умалени? http://www.javari.co.uk/Cubanas%20Womens%20Rueda005%20Blue%20Exo … Q6CJ72,B0038KWNX6
Ако някой иска размери да пита

# 446
  • Пловдив
Здравейте!
Само на какви красоти се нагледах, дакота чета темата Mr. Green
Някой да има впечатление от Replay
http://www.javari.co.uk/Replay-Womens-Alma-Wedge-Sandle/dp/B002W … sale=1#tabsAnchor

При носен 38-ми номер, на 5-ца ли да заложа от сайта?
Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:17 от mamada

# 447
  • Варна
Момичета, да питам тези на които са връщали пари, трябва ли данните на картата да са записани в акаунта ми или те ще си ги вземат от данните на поръчката?

# 448
И мен ме интересува този въпрос, въпреки че се надявам да не ми връщат пари а да си ми пратят чепици, а също докато е активна поръчката трябва ли да си държа номерата на кредитните в регистрацията или може да ги изтрия?

# 449
оооо ама има промяна в цените вече на някои модели,а други ги няма Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
къде блеяяяя,еййй,направо...спЪ

Общи условия

Активация на акаунт