Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
би ли споделила за ботуша на пепе лесно ли се обува и събува

# 526
Аз съм със слаб крак и лесно ги обувам и събувам. Сега измеря обиколката и ще пиша

# 527
горе при прасеца - обиколка 36см, мерена отвътре
при глезена, точно над петата - обиколка 29см, това си е самия ботуш, не това двойното което е отгоре
И аз го обясних... дано се разбира

# 528
разбрах те,благодаря ти

# 529
А качествени ли са обувките,кажете си мнението от опит Wink

# 530
  • София
Има много видове, питай конкретно

# 531
  • Габрово
Някой поръчвал ли е това? http://www.javari.co.uk/Maruti-Womens-Valeria-Ankle-Boot/dp/B003 … t=shoesbrowserel2 Как са номерата на тази марка? Аз още съм в чуденка за Fly London - на едно място прочетох, че са умалени, а тук едно момиче написа, че с апо-скоро уголемени... Къде е истината??? Май ще "рискувам" с по-големия номер...

Обаче кажете моля, че това Марути е мнооооого уголемено и ако нося 40, ще трябва да си взема 6.5  Mr. Green

# 532
  • Русе, София
redlady777, а ти кой номер носиш по прицип?

# 533
Днес отново ходих до пощата, за да проверя какво става с поръчките ми. Интересното беше, че видях и други пакети на Javari но моите ги няма и няма  Crossing Arms

# 534
  • Sofia
Момичета моля да ме ориентирате - мъжки обувки номер 42 в България кой номер е по UK номерацията? Praynig

# 535
  • Бургас
А аз да се оплача Cry Поръчахме за приятелката http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003ULNJOA/ref=oss_product от амазон, защото тук свършиха номерата. Поръчахме № 9, но и е голям и сега е много нещастна. Във всички отзиви пише, че са умалени и да се поръча номер по-големи, но при нея не сработи това Sad
Има ли някой с № 8, на който да са му тесни?

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 13:44 от radinna

# 536
Момичета моля да ме ориентирате - мъжки обувки номер 42 в България кой номер е по UK номерацията? Praynig

Мисля, че UK8. Моят мъж е 41 и всичките му английски обувки са 7-ци, с изключение на кецове - от тях взима 8-ци.

# 537
Мъжкото 8 е бг 42. Женското 8 е 41 в БГ! На някои марки, както видяхме. Joy

# 538
  • София
Момичета, а Рокпорта мъжкия 42 го дава 8,5 UK така ли е? Или пак 8 UK ми трябва за 42 newsm78

# 539
Достигнах до извода, че най-сигурния начин да се определи подходящия размер е дължината на стъпалото, но пък не виждам да дават такава информация към обувките за Geox специално newsm78
Доста порових по различни таблици...забелязвам каша в размерите и към US размерите. На една от таблиците US7,5 го дават EU39, а аз съм си купувала сандали на Guess US7,5 и когато ги поръчвах помня, че гледах номерацията и отговаряше на EU38 и наистина обувките са 38 номер, защото ми лепнаха дължината на стъпалото е 23,5см.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 18:07 от Миоки

Общи условия

Активация на акаунт