Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

да изкуствена са, ама са хубави, пък и за тия пари....пантофите са им за по 10 паунда...

Верно е, че са без пари - то няколко пъти да ги обуеш пак стига.. но дали ще са удобни..

Аз харесах тези: http://www.javari.co.uk/REPLAY-Womens-Lifes-Open-Toe/dp/B004DI68 … p;sizes=250986031|250988031
Има много цветове и номера, но нямам идея за номерацията.. newsm78 Кой е като 37??

# 631
И мен тези сивите много ми се харесват, но това, че са от изкуствена кожа е нещо което ме спира. За чанти нямам проблем, но обувки винаги и само естествени материали (с изключение на подметката разбира се  Wink )

# 632

да изкуствена са, ама са хубави, пък и за тия пари....пантофите са им за по 10 паунда...

Верно е, че са без пари - то няколко пъти да ги обуеш пак стига.. но дали ще са удобни..

Аз харесах тези: http://www.javari.co.uk/REPLAY-Womens-Lifes-Open-Toe/dp/B004DI68 … p;sizes=250986031|250988031
Има много цветове и номера, но нямам идея за номерацията.. newsm78 Кой е като 37??

Ред лейди, Риплея е супер, ама нямам толкова пари в картата  Mr. Green а пусто ме тегли нещо да поръчам  ooooh! Crazy ами незнам дали са удобни, нещо ми се е приносило и мадамски патъци  Mr. Green  Joy

# 633
  • ...край Дунава
Оххх, пак намалени обувки и нови модели, така се изкушавааааааааам, сложила съм 6 чифта в кошницата Tired....направооо, май е по-добре да си им вдигнат цените Mr. Green
Ако устискат цените до понеделник, ще напоръчам, че сега имам 53лв само Whistling

Мисс60-то на Desem, си го бях запазила и него, но след мнението й май ще се въздържа, иначе изглеждат страхотно Peace

# 634
И мен ме спасява празната карта само  Laughing

# 635
Здравейте! Аз получих "пчеличките"  В предната тема някой беше писал че си отговарят, но поне моите UK 5 определено са умалени поне с половин номер, ако не и повече! Отзивите и на другите момичета, че са умалени ги видях след като ги бях поръчала вече.
Четох упътването на сайта относно връщането. Надявам се от сайта да са коректни и да ми възстановят сумата по картата. Ако някой е правил това "упражнение" - след колко време приблизително да ги очаквам. Благодаря предварително   bouquet !

# 636
  • София
Sisley83, премерих височината им. Токът е 10,7 см, а платформата - 1,3 см.
Проблем е по-скоро това, че извивката им не ми пасва съвсем, иначе нямаше да има проблем с височината... аз така или иначе си ходя спънато поне да си мислят хората, че проблемът е от обувките  Mr. Green

- Мила, защо си тъжна? Ето имаш чанта за новите си обувки!
- Нееее, имам само едни обувки за тази чанта!

... или нещо подобно беше вицът .... важното е, че обувките никога не стигат  Laughing

Това ми напомня една случка от есента.
Купили сме обувки за децата (от завода в Добрич). За синът ми само 1 бр., тъй като си мисля, че има едни маратонки купени преди месеци. Прибирайки се в София се оказва, че не мога да намеря такива обувки. Мъж ми е възмутен "Как така има само един чифт ами, ако се намокрят! Погледни се ти колко обувки имаш" Embarassed

sunlight, според мен даже с 1,5 са умалени.

В тази връзка забелязах, че не мога да оставя коментар за обувки, които не съм купувала. Опитах се да оставя коментар за пчеличките, но не успях, мъж ми ги поръчва.

# 637
  • Варна
От това съм най-доволна, удобни, леки. За сега (преди да съм ги носила) съм най-доволна от тях от тази поръчка.

Привет-мривет!
Аз получих днес същите 9 р-р, по принцип нося 7. Наистина са страхотни. Маааалко са ми теснички, защото съм с широк крак, ноооо ще се носят Hug

# 638
  • София
Честито на всички за новите придобивки със здраве да се носят  Hug
Получих тези красоти за мъжът ми цък в кафяво
и  цък много са хубави и си отговарят UK10 на тях си пише само европейско 44

# 639
Desem честити придобивки много са хубави със здраве да ги носиш Peace
Страхотно изглеждат особено Геокса и на живо са стилни за ботушките не са лоши пък и няма да се забелязва това петно като са обути  Hug а високите -трепач са! Само да успяваш да ходиш с тях Peace

# 640

- Мила, защо си тъжна? Ето имаш чанта за новите си обувки!
- Нееее, имам само едни обувки за тази чанта!

... или нещо подобно беше вицът .... важното е, че обувките никога не стигат  Laughing

Така си е  Laughing май на всички в тази тема обувките все не ни достигат.
Геокса са ми 'saved for later' дано се появят черни на прилична цена.

И високите токчета много ме привличат, много елегантно и секси стоят, но така и не се научих да ходя на такива.

# 641
Кажете дами, как да отменя поръчка, която направих преди малко. Имам имейл за приета поръчка, но парите все още не са ги дръпнали. Колебаех се между два номера и поръчах по-малкия, но сега съжалявам. Става въпрос за тези http://www.javari.co.uk/REPLAY%20Womens%20Victori%20Brown%20GWP0 … 2ALT6Y,B002LZUL10 някой знае ли дали отговарят на номера.

# 642
И високите токчета много ме привличат, много елегантно и секси стоят, но така и не се научих да ходя на такива.

А, точно и аз съм така. Не мога на висок ток болят ме краката, а и се чувствам като прът с моите 1,75  ooooh! Обачееее обезумях по тези, дори ги сънувах  smile3538 Desem ти си виновна с този линк от 29 стр.   bouquet

# 643
Офф направо полудях с този сайт  hahaha .. ужас! Абе мацки аз като нося обикновено 38 номер от това 6.5 дали ще ми е добре при положение че на тази марка се поръчва +2 номера  Thinking
http://www.javari.co.uk/Geox-Womens-Nicole-Art-C-Sandal/dp/B003N … &ref=dp_sbs_1

# 644
  • Пловдив
Replay си отговарят точно.

Общи условия

Активация на акаунт