Прием на първокласници 2011 година в лицея в Горна Баня

• 27 144
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Излязоха ли вече двете книжки само с изпитни задачи, които се спрягаха в миналогодишния форум? От издателството ми казаха, че може би през април ще ги пуснат пак. На Шипка 6 ги няма. Някой има ли инфо? Или като отивам да го запиша ще проверя и ще Ви пиша.
Ако все пак ги има някъде сканирани, за да се изтеглят - би било чудесно.
Задачите на самия изпит са по-труднички от тетрадките, така че е добре да се преминат.

# 91
А има ли ги тези книжки в нета някъде, защото 3-те книжки ние намерихме в нета и сега разпечатвам само това, което в момента правим и ако се наложи повтаряме и е много удобно, а и на изпита им връчват листа със задачките, или поне да кажете как точно са наименованията им за да ги потърсим

# 92
няма ги. Трябва някой да ни ги даде, пък макар и изписани. Странното е, че мамите от миналата тема, които бяха много активни тогава, сега, когато за тях вече всичко е минало, не помагат на следващите. ...

# 93
няма ги. Трябва някой да ни ги даде, пък макар и изписани. Странното е, че мамите от миналата тема, които бяха много активни тогава, сега, когато за тях вече всичко е минало, не помагат на следващите. ...

Мисля, че отправяш изключително несправедливо обвинение към част от майките, които помогнаха с доста информация в миналата тема.
Ако се прегледа там доста от нещата ги има.  Peace

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 12:41 от Люлин

# 94
Нашите книжки са в една приятелка, но детето й няма да кандидатства, така че мога да си ги взема от нея още тази вечер.
Вие предложете кога и как да ви ги дам   bouquet

# 95
Жената е занесла книжките в детската градина на дъщеря си, учителките да ги занимават  Sick
Ще опитам тези дни да ги взема.

# 96

Мисля, че отправяш изключително несправедливо обвинение към част от майките, които помогнаха с доста информация в миналата тема.
Ако се прегледа там доста от нещата ги има.  Peace
Имам предвид, че когато писах на лични на тези майки, с молба да ми изпратят книжките или да кажат от къде да ги взема или да помогнат по някакъв начин - или нямам отговор, или е толкова лаконичен - колкото да отговорят нещо, без изобщо да помогнет. Става въпрос за двете книжки с изпитни задачи.
НО мога да ги разбера. Това вече не е тевма за тях и няма защо да си губят времето. А и някои са доста огорчени от резултатите и не им се връща наза двъв времето.

# 97
  • София
Жената е занесла книжките в детската градина на дъщеря си, учителките да ги занимават  Sick
Ще опитам тези дни да ги взема.

kathrin аз лично ще съм много благодарна, в случай, че направиш опит да вземеш книжките. Мога да се ангажирам с преснимането им, сканирането (ще са ми нужни 2-3 дена сигурно) и постването им в темата.
Като цяло не сме се насочили натам, но с удоволствие ще пробвам да обясня повечето неща на моята дъщеря. Това са си знания.

# 98
  • София
И аз чакам с нетърпение.
Моят син е много любознателен и за него ще е много интересно.
Аз разпечатах старите тетрадки, които намерих по нагоре в темата и сега не мога да го откъсна от тях.

# 99
  • София
Аз даже и не съм разбрала, че има книжка с изпитни варианти...... ooooh! Ако някой ги сканира наистина ще съм много благодарна Hug

# 100
Книжките най-добри ги вземете от книжарницата на училището, защото всяко година се актуализират. Миналата година освет трите пуснаха и две допълнителти, в които имаше задачитеу които се бяха паднали на изхита. Иначе - купувате и снимате, това е. А за легендите относно таксите - такса транспорт, охрана и мед. обсл.,застр. + храна е между 160-180 лв. в зависимост от присъствените дни за храна. Занималнята и извънкласни дейности са отделно и по желание.

# 101
  Нали имаше някакви торенти с тетрадките, проверихте ли?

# 102
За съжаление все още не са ми върнали двете тетрадки Sad

Това е линк към 3-те Азбуки на мисленето от 2004 г. + задачите, които са се падали през годините:
http://dox.bg/files/dw?a=a8da708998

Тук са Азбуките издание 2002 г. :
Първата - http://titikatiti.snimka.bg/education/kniga-1.470223
Третата - http://titikatiti.snimka.bg/education/kniga-3.470243

Задачите от 2008:
http://titikatiti.snimka.bg/education/2008-nukk.470221

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 12:25 от kathrin

# 103
Задачите от миналата година:
http://chumku.com/photos-list.php?desc=desc

# 104
  • Sofia
Реших и моята дъщеря да я пусна пробно на изпита. Имам едно въпросче - позволено ли е да рисуват върху картинките, за да си помагат? В нашата книжка има 1 задача - върху решетка примерно 5х5 квадратчета нарисуван някакъв предмет и въпросът е колко от квадратчетата са напълно скрити от предмета. Обясних й да си дорисува решетката и така да преброи квадратите, но от предната тема останах с впечатление, че може и да се наказват с отнемане на точки такива "драскотини" по теста?

Общи условия

Активация на акаунт