Издръжка

• 5 854
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Как може човек, който е безработен да покрива кредити за 2000 лв, а да няма пари за детето си??
Ей това питам. #2gunfire
може .
работил е ,теглил е кредит, остава без работа ,но кредита остава. какво чудно има в това ?  newsm78

# 16
Бонго ,

А как може човек да казва . че получава 220 лв. и не може да дава повече пари за детето си , а само цигарите му на месец да са повече от месечната издръжка на детето ? newsm78

# 17
Бонго ,
А как може човек да казва . че получава 220 лв. и не може да дава повече пари за детето си , а само цигарите му на месец да са повече от месечната издръжка на детето ? newsm78
може.
и това е част от играта , за съжаление. виждал съм с очите си човек да работи , а в съда да казва че е безработен и да иска повече пари.
убедих се в едно - този,който е осъден да дава винаги търси начин да не дава или да го намали до минимум. разбира се че има изключения , но те са капка в морето. 

# 18
Бонго  е прав за това !   Peace
 Бившият  ми  съпруг  е осъден на издръжка от  80 лв - най-високата  тогава.  В БГ  се води  без работа  а  в чужбина се води  моряк  ... Преди  време му  видях  един от  договорите  за работа  -  заплатата  му  беше  1400  евро.  Но  пък  в последната  година се е променил в отношението  си към нас с детето -  издръжката  не е увеличена но  като  му кажа ,  че детето  има нужда  от  нещо  и  трябват  средства  ги  дава  -  е , делим  разходите  в повечето  случаи  ....но  можеше  и да  е по-лошо (  като  слушам и  гледам  други  майки и  БНД  ... ooooh!)

# 19
Бонго ,
може.
и това е част от играта , за съжаление. виждал съм с очите си човек да работи , а в съда да казва че е безработен и да иска повече пари.
убедих се в едно - този,който е осъден да дава винаги търси начин да не дава или да го намали до минимум.
разбира се че има изключения , но те са капка в морето.

БНД не искат да дават пари , защото според тях тези пари са за майката .
Гледната им точка е различна , не че не знаят , че детето си има разходи и тези разходи са задължение на двамата родители , не само на майката .

Има и съвестни бащи , които дават достатъчно , но за съжаление болшинството се скатават . Twisted Evil

# 20
Гледната им точка е различна , не че не знаят , че детето си има разходи и тези разходи са задължение на двамата родители , не само на майката .

Има и съвестни бащи , които дават достатъчно , но за съжаление болшинството се скатават . Twisted Evil
написах  "осъден" без да уточнявам от кой род е, просто обобщих . осъдени може да бъдат не само бащите . и майките също не искат да дават пари. всеки се изкарва безработен , всячески се стреми да изкръшка от издръжката.

# 21
Даващия винаги смята че дава е прекалено много, взимащия че взима прекалено малко. Доволна страна не съм срещала до момента.

# 22

написах  "осъден" без да уточнявам от кой род е, просто обобщих . осъдени може да бъдат не само бащите . и майките също не искат да дават пари. всеки се изкарва безработен , всячески се стреми да изкръшка от издръжката.

Добре , Бонго , нямах предвид теб !
Знам , че ти сам гледаш детето си .  bouquet

# 23
Добре , Бонго , нямах предвид теб !
Знам , че ти сам гледаш детето си .  bouquet
имам една молба.  всеки има двама родители - майка и баща. кви са тези БНД ???
използвайте ги по предназначение. БК как ви звучи ? - българска курва. - тъпо е. за което се извинявам   bouquet
разбира се че говорим  в общи линии , като цяло. не искам да се изтъквам като най-най- ....
всеки по своему си разбира ситуацията в която е изпаднал. успех  на всички   bouquet

# 24
БНД значи бащата на детето, а не боклука направил детето, защо го намираш за обидно?
Как да нарека бащата на синът ми при положение че не ми е бил съпруг?
Смятам че няма да решиш че се заяждам с тебе, но все пак да уточня че съм много далече от тази мисъл.

# 25
БНД значи бащата на детето, а не боклука направил детето, защо го намираш за обидно?
Как да нарека бащата на синът ми при положение че не ми е бил съпруг?
Смятам че няма да решиш че се заяждам с тебе, но все пак да уточня че съм много далече от тази мисъл.
дайте и някакво наименование за майките де  - МНД ли ? - боклука която не се грижи за детето ???
не, не се обиждам. ама въобще. радвам се да прочета мнения от различни препатили. жалкото е ,че почти всички се оплакват от бащите. а те не са второ качество ..........

# 26
Бонго, четеш мнения на препатили жени които се оплакват от бащите на децата си просто защото си в такъв форум. Има много мъже които с право биха се оплакали от майките на децата си. Аз съм видяла много тъпотии от бившия, но изобщо не смятам че мъжете са боклуци, напротив, около мен примери за качествени мъже и не до там качествени жени  - много. Това че аз съм си избрала некачествен за баща на детето ми си е моя грешка, да не съм бляла ами да съм си отвараяла очите навремето. Смятам че и от двата пола има такива дето „стават” и такива дето за „нищо не стават”.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 20:50 от I.Hr

# 27
Бонго, четеш мнения на препатили жени които се оплакват от бащите на децата си просто защото си в такъв форум. Има много мъже които с право биха се оплакали от майките на децата си. Аз съм видяла много тъпотии от бившия, но изобщо не смятам че мъжете са боклуци, напротив, около мен примери за качествени мъже и не до там качествени жени  - много. Това че аз съм си избрала некачествен за баща на детето ми си е моя грешка, да не съм бляла ами да съм си отвараяла очите навремето. Смятам че и от двата пола има такива дето „стават” и такива дето за „нищо не стават”.
аз гледам темата -  Родители, отглеждащи сами децата си.
идеално се вписвам   bouquet

# 28
Бонго  , аз например  не се оплаквам толкова от  бившия. Вярно ,  че  му трябваше повече от  година за да  осъзнае  реалността .... но  все пак  -по-добре  късно  , от колкото  никога !  Rolling Eyes

# 29
Бонго  , аз например  не се оплаквам толкова от  бившия. Вярно ,  че  му трябваше повече от  година за да  осъзнае  реалността .... но  все пак  -по-добре  късно  , от колкото  никога !  Rolling Eyes
да бе , не става въпрос за оплаквания. просто видях че се пише за издръжката.
и си позволих да драсна някой ред.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт