Тема Незабравима (Unutulmaz) 166

• 27 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Истината, истината и пак истината, но цялата, не ще съживи, а ще възпламени любовта им, но нещо не виждам като как ще се случи това и кога най-накрая ще започнат да разплитат чорапа, дето го плетат вече втори сезон.
- Истината за лъжите на Мелда, които Харун все още не знае, ако нещо не съм пропуснал
- Истината за Бату и всичките му действия досега, но не съм оптимист в това отношение
- Истината за Едже, като се почне от аерогарата и се свърши с прословутата снимка и филма, но и тук нещо нямам особени надежди.
- Истината за Арас, който вече знае кой е Кенан, но по тактически съображения си трае.
- Всички останали истини, които не изброявам тук, за да не ви отегчавам, но вие си ги знаете

А финал Мелда-Харун е направо абсурден - би бил истинска подигравка.  

И винаги да ме броите от тези, които искат Харун и Еда заедно, независимо от всичките им кусури, глупости и дори простотии понякога. Умни, глупави, ревниви, добри или лоши, те добре са се намерили, обичат се безумно и си пасват идеално, но не всичко още са разбрали и не са се научили как да живеят заедно.
Съвсем скоро ще станем свидетели на разплитането на прословутия чорап. Толкова много лъжи се оплетоха, че на сценаристите ще са им нужни поне 10-ина серии да ги оправят. Peace

# 631
Еми и аз се уморих! Сега 2-3 серии ще гледаме само рев и страдания! Не ми се гледат повече такива неща! Нужно е свежо попълнение за филма, ама сама не си вярвам!

# 632
Еми и аз се уморих! Сега 2-3 серии ще гледаме само рев и страдания! Не ми се гледат повече такива неща! Нужно е свежо попълнение за филма, ама сама не си вярвам!
Честно казано последните три серии не съм ги гледала точно поради тези съображения. Не мога да натоварвам и без това натоварената си психика и нерви. Може би ще чакам направо финала.

# 633

Абе, симпатяги са си хората там, какво да кажа... Grinning
Страхотна снимка,браво,Кометка!За момент ни пренесе там с твоите снимки!Ужасно много обичам да пътувам!
Незабравимке, присъедини се към момичетата, които ще пътуват, ако имаш възможност. Заслужава си!

# 634
И аз мисля, че финал Мелда-Харун е безумен! Между другото още вярвам в хепиенда! Но снощния пост на БГаньо за Шекспир ме накара да се замисля! И в него има резон, въпреки, че се отнася
за случки преди 500 години!

# 635
Не свежо попълнение,а свежа струя в мозъците на Еда и Харун е нужна,че съвсем зациклиха вече.
Тия нещастни погледи,тия бръчки между веждите,и сълзи стичащи се по бузите-аман!
Бату тържествува,а наште само реват,айде малко обратното сега да видим!

# 636

Пожелавам на всички спокойна нощ! А на групата, пътуваща до Истанбул - незабравимо приключение.  Peace

# 637

Пожелавам на всички спокойна нощ! А на групата, пътуваща до Истанбул - незабравимо приключение.  Peace

Красота,красота!
Спокойна нощ,и на теб,Кометка,благодаря за удоволствието от снимките!

# 638
# 639
Добро утро и спорен ден!
Сряда е!!!

# 640
  • Русе

Добро утро, Незабравимо семейство!  bouquet
Велика сряда е ! Запазете доброто си настроение и не забравяйте, работете до 14.00 ! smile3521

# 641
  • Русе
Много интересни постове чета от снощната смяна!  newsm03
Дани,чудесно си отразила чувствата на Еда в "Ако"! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Валдес - много добра идея даваш! Болест или отвличане на Яамур би могло да ги събере. Детето е чувствително като майка си, нервното стомахче от предните епизоди го потвърди.
Незабравимке - много си права, това не е състезание! newsm10
Лусими -рядко съм гладна сутрин! Ама като прочетох за твоя бюрек и кори, познай до 3 пъти! newsm22 newsm22 newsm22 hahaha
Бганьо- казваш "Истината и само истината ще възкреси любовта!" Тези хора си забравиха мотото на 2-ри сезон?! smile3516 Все се чудя от къде и кой ще дръпне нишката на истината?!
Каламици- много ми хареса поста ти за Истанбул! Ако някога имам възможност да го посетя, бих ти изпратила официална покана да си ми гид! newsm10

# 642
# 643
Привет и от мен!
Спорен ден в очакване на поредната доза Незабравима.

# 644
Добро утро незабравима дружина  Hug Heart EyesЛек и успешен ден  сряда в който не се ляга и дано има хубава изненада от страна на сценаристите за да повдигнат малко завесата на всички тези историйки който чакаме да бъдат разкрити  и най-вече хепиенд за Харун и Еда .Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт