Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 973
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 480
Какво означава tour de mollet, не мога да разбера обиколката на глезена или на прасеца ще да е това чудо Rolling Eyes

# 481
Здравейте! Искам да попитам дали някой си е поръчвал халат от намаленията, аз получих сега моя (коралов, намален за 6,47Е, просто не знам дали има как да го покажа като е изчерпан), но е без колан newsm78 Не ми звучи логично, ама пък...знам ли.
И не знам дали си струва за тия пари да се прави рекламация, дали въобще може и т.н., но дайте идея, ако на някой му се е случвало. Това ми е първата серия поръчки от сайта и досега нямах никакви проблеми, ама това сега ме озадачи много.

# 482
Какво означава tour de mollet, не мога да разбера обиколката на глезена или на прасеца ще да е това чудо Rolling Eyes

Прасец... Grinning

cheville -глезен

# 483
И аз пуснах тези
1    Soutien gorge corbeille coton
LA REDOUTE CREATION
85 C
Ref:2512912
Vendu et expédié par :
La Redoute
   2,00 €
1    Robe bi matière
LA REDOUTE CREATION
34/36
Ref:2540550
Vendu et expédié par :
La Redoute
   10,00 €

# 484

Това якенце стои на 1Е  Shocked Shocked Shocked
Някой успя ли да го пусне на такава цена ?

В смисъл ти е налично в кошницата???

Имаше 36 н., но аз докато се наканя и се изчерпа на 1Е разбира се. Пък и на мен ми трябва за дъщеря ми по възможност 34-ка.

34 беше, затова не пуснах. Crazy
Аз малко след дъжд качулка, ама сега ви прочетох. 36 ми "светна" в кошницата сутринта
Blouson
LA REDOUTE CREATION
Ref :6806635
Vendu et expédié par :
La Redoute
Epuisé
Article épuisé. Merci de le supprimer de votre panier.

vert bronze
36
Quantité : 0
Явно номерата се изчерпват преди да стане възможно да се избира цвят и размер.
В интерес на истината това яке толкова пъти ми е "светвало" в коша, ама аз нали дебна  други неща, все го изпускам, направо не си правя труда да го хвана! Няма друг такъв артикул, който да се изчерпва така скорострелно.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 09:39 от laki

# 485
Това палто го пуснах в бежаво за 20 евро.
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-motard-faux-cuir.aspx?prod … =1&pos=54_n_n
Преди не си спомням да е имало видео към него  и сега се загледах.Ми то на видеото това черното палто с което е облечен манекена съвсем друго ми се вижда??? #Crazy

# 486
bubeto 29   bouquet
Тези ботуши до колкото разбирам са меки в горната част и ще се набират, а обиколкато на прасеца ми е 40см това означава ли, че крака ми в 39 номер няма да влезе. Някой ако може да ми помогне, че с мойте дебели прасци вече не знам кЪв ботуш да взема  Crossing Arms

http://www.laredoute.fr/vente-botte-souple-morphologique-cuir-mo … minipdp=undefined

# 487
# 488
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам дали някой си е поръчвал халат от намаленията, аз получих сега моя (коралов, намален за 6,47Е, просто не знам дали има как да го покажа като е изчерпан), но е без колан newsm78 Не ми звучи логично, ама пък...знам ли.
И не знам дали си струва за тия пари да се прави рекламация, дали въобще може и т.н., но дайте идея, ако на някой му се е случвало. Това ми е първата серия поръчки от сайта и досега нямах никакви проблеми, ама това сега ме озадачи много.

Аз имам такъв халат от 2 години и съм доволна. Моя си има колан....  Rolling Eyes Ако има гайки на халата, значи може би са забравили да сложат коланчето.

# 489
Момичета, пуснах си въпроса в разгара на обедния шопинг и остана във възуха Laughing Моля ви, смилете се и кажете една безпроблемна карта с която пазарувате Praynig След като ми изритаха Виза Класик-а на Райфайзен, утре ще вадя нова.Споделете моля  bouquet

Visa Electron - FIB   bouquet

# 490
  • БУРГАС

Якето за какво време е или е просто анцунгова горница.

# 491
Момичета, пуснах си въпроса в разгара на обедния шопинг и остана във възуха Laughing Моля ви, смилете се и кажете една безпроблемна карта с която пазарувате Praynig След като ми изритаха Виза Класик-а на Райфайзен, утре ще вадя нова.Споделете моля  bouquet

Виза електрон на Пощенска

# 492

Виза електрон на Пощенска
От три години пазарувам само с Виза класик на ОББ - никога не съм имала проблем.

# 493
  • До хладилника, който обичам
На мен пък ми дойде куриер  Mr. Green момчето вече така свикна да ме вижда през ден, през два, че оня ден нямах пакет, но на улицата гледам, намаля един бус и отвътре кой? Куриерът, маха, маха  hahaha

Кърпите от 350 гр/м, както се очаква, са тънички. Малко по-дебели от соц-салфетки от завод Белана  Laughing но за тази цена са чудесни, ще вършат работа. Чак се позачудвам дали да не си взема още 1-2 цвята от тях.

Малко детски неща, вкл.  дудунката от 5Е в rose pale, както и едни полоблузи, розова и розова на рае, които дълго време ги имаше на 2Е - и са чудесни. Взех р-р 138 за детето, 130 и ще са й точно.

Виза Електрон на ЦКБ, без такса обслужване, но и без интернет банкиране, освен ако човек няма електронен подпис. В това отношение Пощенската Виза е по-добре, там дават е-банкиране, но пък има такса обслужване май.

# 494

Якето за какво време е или е просто анцунгова горница.
Кой номер имате. От адидас на мъжа ми взимаме ХЛ, а от якето има ХХЛ и не знам дали няма да му е много голямо.

Общи условия

Активация на акаунт