Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 976
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 495
Абе момичета сега се сетих да ви питам. Моята поръчка е също с DHL, ама това означава, че ще дойде на адреса да ми я донесе ли? Последните два пъти, или с други думи първата и втората поръчка която съм правила до сега си ги взех пакетите от пощата. Чак сега разбрах за втория ред и че ти пращат мейл да си проследяваш поръчката с DHL.  Blush Знам, че задавам смешни въпроси, ама искам да знам, благодаря   bouquet

# 496
  • Стара Загора
На мен пък ми дойде куриер  Mr. Green момчето вече така свикна да ме вижда през ден, през два, че оня ден нямах пакет, но на улицата гледам, намаля един бус и отвътре кой? Куриерът, маха, маха   hahaha
бу-много ме разсмя днес  Joy

# 497

Якето за какво време е или е просто анцунгова горница.
Кой номер имате. От адидас на мъжа ми взимаме ХЛ, а от якето има ХХЛ и не знам дали няма да му е много голямо.
и мен ме интересува само че размера ХХЛ ако може някой да напише размерите!  bouquet

# 498
# 499
успях да вкарам по референтен номер чаршаф 5106907 - 3 евро
дънковата пола 2510928 - 2евро
и сутиен 2514753 - 2 евро

# 500
Абе момичета сега се сетих да ви питам. Моята поръчка е също с DHL, ама това означава, че ще дойде на адреса да ми я донесе ли? Последните два пъти, или с други думи първата и втората поръчка която съм правила до сега си ги взех пакетите от пощата. Чак сега разбрах за втория ред и че ти пращат мейл да си проследяваш поръчката с DHL.  Blush Знам, че задавам смешни въпроси, ама искам да знам, благодаря   bouquet

Да у вас ще дойдат, на адреса, който си дала   bouquet

# 501
Включвам се да кажа за тези бели дънки, за които много се чудехме дали си отговарят на номера  http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-stretch-taille-un-peu-descendue-entrej85-cm.aspx?productid=324176322&documentid=201210&categoryid=22905201&numberpage=1&pos=9_a_n  Е, отговарят си и са хубави Simple Smile Бяха на 5 евро, но и 6 евро си заслужават.
И да споделя и моята гледна точка за цените в Продавалника - ами този потник на Актив преди намалението беше 6-7 евро и аз много му се бях наточила и почти го бях поръчала. Когато го намалиха на 1 евро го отнесох с 1-вата поръчка Simple Smile Но според мен и 11 лв. си заслужава, хубав е. А да ви кажа ли, че онази туника - сивата, широката от 1 евро, аз си я поръчах за 6 евро! И поръчах и за мама на 6 евро!   hahaha   И това ми е най-голямата минавка, но какво да се прави, имам и страхотни попадения, така че си оставам фен на нет-пазаруването!   Peace

# 502
от коя дата получавате?

# 503
Имам налични 3 вида сутиени по 2Э в кошницата, но на нито един няма снимка...  newsm78 При теб появава ли се снимка?

# 504
Имам налични 3 вида сутиени по 2Э в кошницата, но на нито един няма снимка...  newsm78 При теб появава ли се снимка?
Аз пуснах няма снимка  Peace

# 505
  • София
Тези ботуши до колкото разбирам са меки в горната част и ще се набират, а обиколкато на прасеца ми е 40см това означава ли, че крака ми в 39 номер няма да влезе. Някой ако може да ми помогне, че с мойте дебели прасци вече не знам кЪв ботуш да взема  Crossing Arms

http://www.laredoute.fr/vente-botte-souple-morphologique-cuir-mo … minipdp=undefined
На тези ботуши пише, че са за фин прасец и най-вероятно са измерили точно обиколката. Ако те устройва като сантиметри взимаш, ако не - гледаш други ботуши. И на мен ми харесаха, но аз пък все не мога да си намеря по-тесни ботуши, за да не изглеждам все едно съм стъпила в саксия  ooooh!

# 506
В това отношение Пощенската Виза е по-добре, там дават е-банкиране, но пък има такса обслужване май.

Да, 0.5% от сумата  Peace

# 507
  • Варна
Здравейте някой може ли да ми даде реф. номер на покривалата за легло.

# 508
Абе момичета сега се сетих да ви питам. Моята поръчка е също с DHL, ама това означава, че ще дойде на адреса да ми я донесе ли? Последните два пъти, или с други думи първата и втората поръчка която съм правила до сега си ги взех пакетите от пощата. Чак сега разбрах за втория ред и че ти пращат мейл да си проследяваш поръчката с DHL.  Blush Знам, че задавам смешни въпроси, ама искам да знам, благодаря   bouquet

Да у вас ще дойдат, на адреса, който си дала   bouquet

Мерси, а защо първите две си взех от пощата? Какъв е случая там?  newsm78  Embarassed Hug

# 509
Момичета, пуснах си въпроса в разгара на обедния шопинг и остана във възуха Laughing Моля ви, смилете се и кажете една безпроблемна карта с която пазарувате Praynig След като ми изритаха Виза Класик-а на Райфайзен, утре ще вадя нова.Споделете моля  bouquet

Виза Електрон на ЦКБ, без такса обслужване, но и без интернет банкиране, освен ако човек няма електронен подпис.

Подкрепям! С такава карта нямам засечка досега! Нямала съм никога и двойно блокирани или изтеглени суми. А понеже в работата си ползвам елекронен подпис, имам и банкиране. Но ако нямах подпис, бих прежалила и банкирането - по-важно ми е нямам нито месечни, нито годишни такси за обслужване!

Общи условия

Активация на акаунт