Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 980
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 90
 Бейлис,благодаря за съвета , и аз се бях ориентирала първоначално към него,но там няма моя номер за съжаление,така че ще търся някой друг.
   А сега да споделя друго. в другата темя бях писала,че една поръчка от 21,1 стои  в Брюксел от 01,02 и не помръдва и за същата поръчка не бяха изтеглени парите а блокирани. Днес отивам в банката да внеса парички за нова поръчка и касиерката ми казва "Ми вие сте на  -47 лв.Ужаст  Shocked Картата ми е дебитна и внасям само толкова,колкото ми е поръчката +1-2 лева.След като звънях в кол-центъра ми обясниха,че има сума блокирана от 21,01 ,която си стои блокирана,а в петък изтеглили  същата сума ,но не блокираната.Сега.....то е ясно,че това има някаква връзка с тази пратка дето уж била в Брюксел  вече 14 дена,но каква е връзката  newsm78 От банката ми искат  писмо от Ларедут,че се отказват от въпросната сума за да ми отблокират парите.Какво да правя......понеже не ми се занимава с писма и глупости,а и то докато се разберем ще дойде 10 март,а тогава изтича блокировката,дали да не оставя така нещата     Rolling Eyes Ако пък реша да чакам-да не вземат да я изтеглят и тази сума -блокираната  Twisted Evil
Посъветвайте ме какво да правя,и ако някой е писал за подобен проблем на ларедут и има готов шаблон,нека ми услужи ,моля  Praynig

# 91
Тези сандали, ако ги получи някой нека да даде снимка! Много им се чудя  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-multibrides-talon-compens … minipdp=undefined
 на тази рокличка имате ли реф номер ?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches-en-maille.aspx?p … minipdp=undefined

# 92
cveti__petkova , наистина?  Grinning
Значи имаме шанс да ни стане! Моя мъж е "само" 93кг / 180см...
  bouquet

# 93
Бейлис,благодаря за съвета , и аз се бях ориентирала първоначално към него,но там няма моя номер за съжаление,така че ще търся някой друг.
   А сега да споделя друго. в другата темя бях писала,че една поръчка от 21,1 стои  в Брюксел от 01,02 и не помръдва и за същата поръчка не бяха изтеглени парите а блокирани. Днес отивам в банката да внеса парички за нова поръчка и касиерката ми казва "Ми вие сте на  -47 лв.Ужаст  Shocked Картата ми е дебитна и внасям само толкова,колкото ми е поръчката +1-2 лева.След като звънях в кол-центъра ми обясниха,че има сума блокирана от 21,01 ,която си стои блокирана,а в петък изтеглили  същата сума ,но не блокираната.Сега.....то е ясно,че това има някаква връзка с тази пратка дето уж била в Брюксел  вече 14 дена,но каква е връзката  newsm78 От банката ми искат  писмо от Ларедут,че се отказват от въпросната сума за да ми отблокират парите.Какво да правя......понеже не ми се занимава с писма и глупости,а и то докато се разберем ще дойде 10 март,а тогава изтича блокировката,дали да не оставя така нещата     Rolling Eyes Ако пък реша да чакам-да не вземат да я изтеглят и тази сума -блокираната  Twisted Evil
Посъветвайте ме какво да правя,и ако някой е писал за подобен проблем на ларедут и има готов шаблон,нека ми услужи ,моля  Praynig
Според мен не се разбравяй само ще си стопиш нервите,ако не ти пратят поръчката след 45 дни парите са при теб.

# 94
  • Сандански
Тези сандали, ако ги получи някой нека да даде снимка! Много им се чудя  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-multibrides-talon-compens … minipdp=undefined

И аз се интересувам от сандалките  Praynig

Алекс благодаря за новата тема Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 10:27 от didipp

# 95
  Притеснявам се да не вземат да изтеглят и тях,защото така ще стане по-сложно да му се невиди  ooooh!
А сега ново двайсет ми цъфнало  в рембусманта-от онези ефтините халатчета бях поръчала едно и те взели та ми го отказали
 Nº  20110270689523
du 27/01/2011  ARTICLE MANQUANT  Envoi de la note d'avoir  14/02/2011  6,47 €  
Сега чек ли да чакам или ваучер....или трябва да им пиша  newsm78

# 96
  • Най-зеленият остров
Някой има ли реф. номер на това яке  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-jean-clous-et-strass.as … =1&pos=90_n_n

# 97
  • Карлово
Момичета помагайте! Дайте някой актуален код за безплатна доставка на ето това: http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-fille.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined
че от половин час си играя и вкарвам кодове и нищо не ми приема!
няма да стане с код. намалено е вече. аз си купих същото от мадъркеър
Поне безплатна доставчица не става ли? Аз не искам друго намаление  Cry
35890 БД
дано не е късно.

# 98
  • София, Манастирски ливади
 Притеснявам се да не вземат да изтеглят и тях,защото така ще стане по-сложно да му се невиди  ooooh!
А сега ново двайсет ми цъфнало  в рембусманта-от онези ефтините халатчета бях поръчала едно и те взели та ми го отказали
 Nº  20110270689523
du 27/01/2011  ARTICLE MANQUANT  Envoi de la note d'avoir  14/02/2011  6,47 €  
Сега чек ли да чакам или ваучер....или трябва да им пиша  newsm78

Опитай да говориш с тях и да им кажеш да ти отблокират парите без писмо то Ларедут. Все пак това е дебитна карта, а не кредитна, че да ти я оставят на минус.

Аз пък да питам нещо в старни от темата. Имате ли представа, защо от няколко дни, когато си отварям темата от мейла за ново събощение, не ме прехвърля на последното прочетено, а ми дава края на темата  newsm78

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 10:10 от Drunda

# 99
# 100
Тези сандали, ако ги получи някой нека да даде снимка! Много им се чудя  Rolling Eyes

Тези сандали ги чакам за една приятелка, ако си по търпелива да дочакаш, ще ти кажа как са  Whistling

От кога получавате пратки, питам просто информативно, че имам още 3 и ги няма, та да си попитам  Crazy

# 101
  • София; Дружбето
И на мен са ми блокирали по-голяма сума от фактурираната newsm78 Надявам се да изтеглят само каквото трябва, защото не м исе разправя с ваучери, но дебитната ми карта в момента е на минус Crazy

# 102
От кога получавате пратки, питам просто информативно, че имам още 3 и ги няма, та да си попитам  Crazy

Днес от 25.01.......

# 103
Тези продължават да се ловят по референтен за 10 евро, но само в сиво и за съжаление няма 36 размер...при всички ли е така  Tired

Може ли референтния номер  Praynig

Jean slim stretch taille basse e...
ACTIVE WEAR
Ref :2509253

38

# 104
Аз пък да попитам - получих мейл за проследяване ,но като цъкна на него, няма резултат. Колко време след като сте го получили линка работи? Иначе пише,ч е им е дадена на 10.02.

Общи условия

Активация на акаунт