Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 969
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 45
Имам мейл на ДЧЛ за поръчка от 28.01 за февруарските нямам/ и втори ред няма още Hug

# 46
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, аз пък да ви попитам, при вас таксата за транспортни такси от 10%, в момента колко ви е? Защото при мен и на двата ми акауна ми слагат 7.70е... при все, че поръчката е за към 20 евро.. излизах, влизах - промяна никаква ...някакво мнение?!  Rolling Eyes  

Ако не и ползвала код за БД в тази сума ти влиза и доставката освен 10-те%

# 47
[Това нова заигравка ли е с тези референтни номера Shocked Наистина се сменя на третия път и от къде са тези референтни номера -от старите каталози ли?
[/quote]

shoppingaddict   реф. номер е изваден от поръчката

# 48
  • До хладилника, който обичам
И в новата тема ще питам за тези дънки Еллос - мнение?
  Grinning

# 49
  • София
И в новата тема ще питам за тези дънки Еллос - мнение?
  Grinning
   Имам ги от лятото. Моите са 38/40 - надолу съм този номер и са ми добре. Премерен колана с рулетка ако ти помага след носене и пране опънат стига до 42см. Според мен си отговарят на номера. На снимката се забелязва, че ръбовете са извити напред, което е малко странно, но стоят добре и на мен ми харесват.

# 50
  • До хладилника, който обичам
Катри, благодаря! Колебая се между 38/40 и 40, за по-сигурно... Колко са еластични? И понеже обичам истински плитки дънки - тези колко са плитки?

# 51
Момичета,мъжкото М за тениски  кой номер е?

# 52
  • София...........
Някой който е поучил анцунга Адидас Рисо размер М ако може дължината от м/украчието надолу?
Благодаря

Алекс, Благодаря за новата и поредна тема   bouquet  bouquet  bouquet

# 53
  • Добрич
Признавам си без бой, че не съм чела цялата предишна тема. Имам една поръчка от 4 февруари на четвърта стъпка, но без втори ред с фактурата на пдф. Нямам и мейл от DHL. Rolling Eyes Пратиха ли вашите поръчки от 4 февруари?

Аз в петък получих втори ред на поръчка от 02.02,сигурно в началото на новата седмица ще дойде ред на твоята поръчка.
Записвам се и благодаря за темата на Алекс   bouquet  !

# 54
  • София
Момичета,мъжкото М за тениски  кой номер е?

Принципно М е гръдна обиколка 88-95 см. Peace

# 55
Момичета, пак да питам - някой в албума си имаше този бански:

Но така и не успях да запомня на кой беше - искам да знам кой номер беше и горе-долу размери на триъгълничетата на горнището и долнището.  Praynig

......................
Аз в петък получих втори ред на поръчка от 02.02,сигурно в началото на новата седмица ще дойде ред на твоята поръчка.
Записвам се и благодаря за темата на Алекс   bouquet  !

Аз от 02.02 все още нямам втори ред   Rolling Eyes

# 56
  • София...........
Спомням си, че бяхте пускали референтните номера на тези блузки на по-ниски цени(под 10 Е) , ако може пак да ги дадете?

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime.aspx?productid=324 … =1&pos=12_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-pull-maille-brillante.aspx?product … =1&pos=16_n_n

Благодаря  newsm51

# 57
  • София
Катри, благодаря! Колебая се между 38/40 и 40, за по-сигурно... Колко са еластични? И понеже обичам истински плитки дънки - тези колко са плитки?
   Отпред до шева са 21-22см, еластични са, но не прекалено и ханша ми в момента е 102  Embarassed (мерено с рулетка), но се намъквам в тях, ако това ти помага.

# 58
  • София

Но така и не успях да запомня на кой беше - искам да знам кой номер беше и горе-долу размери на триъгълничетата на горнището и долнището.  Praynig

Банският го поръчах за приятелка.№34 е.Мога да я помоля да го измери ,ако този № ти върши работа .http://tedichka07.snimka.bg/other/laredut.444546.22303445

# 59

Банският го поръчах за приятелка.№34 е.Мога да я помоля да го измери ,ако този № ти върши работа .http://tedichka07.snimka.bg/other/laredut.444546.22303445

Oooo, супер  Grinning
Ако не те затруднявам, ще помоля за размери. Иначе аз съм между 36 и 38.
То последния път имаше наличен само 34, но моделът е с връзки и ако са по-големи триъгълничетата, може и в 34 да се наместя  Party

Хубава ли му е материята?

Общи условия

Активация на акаунт