Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 980
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 540
  • Все на втория етаж
миа71, имало ли го е? Аз станах към 4, до към 5 без нещо и го нямаше. Рових, гледах, в кошницата цъках, нямаше го  Rolling Eyes  Към 7 пак проверих и тогава го нямаше. А действително, ако е толкова уголемен, аз от ХС два ще си ушия  Mr. Green

Явно намалението свърши. аз се надявах на още едно палте в черно, но явно няма да ме огрее, както и тренча.
Опитах на лични, но ти е препълнена кутията- кой тренч се надяваш да пуснат?Този на Рип Кърл ли?

Всеки втори коментар в Ла Редут за тренча на Рип Кърл е, че е уголемен, и понеже нося XS се отказах от него. Пише, че жена 160 см. и 47 кг. плува в този номер.

# 541
Здравейте. Някой дали има реални снимки на момичешката парка 2 в 1 на актив цвят каки. На снимката не ми допада особено, а има нашия номер. Ще съм благодарна ако някой даде отзиви.

# 542
момичета дайте съвет ,не мога да реша моторд на типстер или дънките на еллос да си пусна става въпрос за 44 номер Hug

# 543
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-veste-militaire-pur-coton-delave.a … minipdp=undefined
някой може ли да ми помогне с размерите на № L на това мъжко яке?

# 544
  • София
EEE нееее........... Отказаха ми Фреди за 1Е от сутринта. Това беше най-смисленото нещо в цялата поръчка. Заради него платих и доставка  smile3511

# 545
Ето ако някой иска адидас Рисо на 20 евро XXL от кошницата по реф номер
2533405
Абе аз го искам ,но по тоя номер ми излиза 39 евро,или нещо не съм разбрала...

# 546
И аз да потвърдя за белите дънки. Наистина си отговарят на номера,хубаво стоят. Ще си ги нося с удоволствие,само трябва да ги скъся на дължина. Имам 36 н., ако искате размери,ще дам.
[/quote]

Аз бих искала размери благодаря предварително , плътни ли са или са като панталон и имат ли еластичност     bouquet
[/quote]

Не мога в момента да дам размери, защото съм на работа. Снощи ги пробвах набързо и ми харесаха, не са плътни. Моите са модел DROIT - ето реф. 2505061.  Не си спомням каква дължина са, би трябвало да съм пуснала 85 см крачол, но ми направи впечатление, че не са ми много дълги, ще са ми точно с равни обувки (170 см съм висока).

Момичета, какво ще правите с умалените балеринки ROCKET DOG? Аз взех номер 37 за мама и са й малки. Ако ги занеса на обущар дали ще могат да й ги уголемят малко?   newsm78  Някой да сподели, ако има опит, моля! Или ако има желаещи с малко краче ....  

# 547
2533405
Преди да пусна реф.номер пробвах, вкарах го от кошницата по номера му и цената му беше 20 евро, а преди малко пак направих същото и нещо не стана, не знам защо.

# 548
  • Сливен
преди малко получих Рисото в сиво син цвят180/Л,ами  newsm78 долницата е по къса с цял ластик  Crazy от същият  в черно,на горницата ръкавите само с около 1 см,но не е чак толкова фрапиращо

# 549
  • До хладилника, който обичам
Момичета, какво ще правите с умалените балеринки ROCKET DOG? Аз взех номер 37 за мама и са й малки. Ако ги занеса на обущар дали ще могат да й ги уголемят малко?   newsm78  Някой да сподели, ако има опит, моля! Или ако има желаещи с малко краче ....  
Няма какво да направиш, обущарят не може да помогне. Ако ги продаваш, ползвай Продавалник.ком, моля, не темата.

# 550
Dear madam,

You wish the number of the voucher of 6,47 €.

The number of this temporary voucher has not been issued yet.

I replace it by a credit note of  7,12 € that you will receive by Post.

You can use it online as payment for your next order.
It is not issued yet but you can contact me again in a couple of days for its code.

Имам отказан артикул,за който и писах че искам чек а не ваучер а в отговор получавам тона писмо.Момичета,какво точно има в предвид госпожа Арески  в гореизложеното писмо?Нещо не можах да схвана това кредитно извистие-за какво ми е  newsm78

# 551
Има бебешкия комплект за 1Е

Kit naissance bébé fille ou garç...
REDOUTE BABY
Ref :9298495
Vendu et expédié par :
La Redoute
En stock

Сега видях, че са го постнали 2 страници напред, но като бързам да пиша .... Сори

# 552
2533405
Преди да пусна реф.номер пробвах, вкарах го от кошницата по номера му и цената му беше 20 евро, а преди малко пак направих същото и нещо не стана, не знам защо.
Бе то като го вкараш в кошницата и номера му се променя-ах колко са гадни...

# 553
И аз да потвърдя за белите дънки. Наистина си отговарят на номера,хубаво стоят. Ще си ги нося с удоволствие,само трябва да ги скъся на дължина. Имам 36 н., ако искате размери,ще дам.
Цитат
Аз бих искала размери благодаря предварително , плътни ли са или са като панталон и имат ли еластичност     bouquet
Не мога в момента да дам размери, защото съм на работа. Снощи ги пробвах набързо и ми харесаха, не са плътни. Моите са модел DROIT - ето реф. 2505061.  Не си спомням каква дължина са, би трябвало да съм пуснала 85 см крачол, но ми направи впечатление, че не са ми много дълги, ще са ми точно с равни обувки (170 см съм висока).

Аз ги чакам също, но с дължина 80...и като те чета, явно ще са ми къси  ooooh!
Дънките Елос с цветята си отговарят на размера, не знам кой писа, че са умалени. Само дължината от чатала им е 76см., а пишеше 81см. Много са хубави  Peace

# 554
Може би има шанс за тези, които го имат в кошницата вече... Аз имам един ХЛ от вчера, ако го пуснат на обяд ще наблюдавам какво се случва!

Общи условия

Активация на акаунт