Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 969
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 1 875
При отказан артикул как се процедираше? Пише се мейл на ЛР да се изпрати номер на ваучер по мейла и при следваща поръчка вместо с карта се въвежда номера на ваучера, така ли беше? Моля за мейл, на който да пиша.Пишеше по-напред в темата как се процедира, но не мога да го открия.  newsm78Извинявайте за въпроса.

# 1 876
  • София
При отказан артикул как се процедираше? Пише се мейл на ЛР да се изпрати номер на ваучер по мейла и при следваща поръчка вместо с карта се въвежда номера на ваучера, така ли беше? Моля за мейл, на който да пиша.Пишеше по-напред в темата как се процедира, но не мога да го открия.  newsm78Извинявайте за въпроса.
има линк в първия пост  Peace

# 1 877
Добро утро  Hug
Снощи не се стърпях и поръчах за  сина си  този комплект ..http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-short-bebe-garcon.aspx? … e=1&pos=6_n_n
 търсих по назад някакви коментари , но....и в сайта на Вени го няма....спомня си че много скоро една дама го беше коментирала ...ако може някой да ми сподели как е като размер / аз поръчах 102 / и като материя как е ...просто да се успокоя , че не съм направила грешка като съм похарчила такива пари
Благодаря предварително   bouquet

Моя позната си поръча подобен миналата година, доволна е от качеството и размера.
И.... намали го на 15 евро с код , нали?
http://mmtomova.snimka.bg/other/laredut.446186.22385100 с размери
Слънчогледка ,благодаря за размера   bouquet точно този ми трябваше,поръчах го и ще е идеален за племенника.

# 1 878
  • Все на втория етаж
И аз го коментирах по- напред. Поръчала съм го, 15 евро и го чакам идната седмица.

# 1 879
Мъжкото яке в каре умалено ли е според вас? Сега се сетих и аз за него, обаче имаме от по- тънкия вариант от мин. години и помня, че леко му теснееше на мъжо в ГО. А това е сподплата. Гледах в сайта на Вени, четох и тук, но размери на L не видях. Да помоля за линкче, някой някъде ако е давал... Crazy

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 10:31 от Анонимен

# 1 880
Liubi Bubi, oт "кора до кора" уж чета...не съм го видяла, но много ти благодаря, че го пускаш пак за блейки като мен Laughing      bouquet   Хвана ми се, но има 102 от черното, много му се чудя. СПоред теб умалено ли е, както пише в отзивите? Все си мисля, че ще му стане на моя младеж, той е по- скоро слаб, пък и за тези парички... Thinking

Поръчалала съм го,но още не ми е пристигнал,нямам идея дали си отговаря като номер ThinkingНо мисля,че една позната го получи вече и мога да я попитам PeaceАз на моя взех за по-нататък/той е на 4,аз взех за 8,абе да си има hahaha/

# 1 881
Може ли някой, който е получил панера за дрехи да ми каже какъв е начина да му се захванат колелцата така, че да не падат Embarassed?Много се извинявам за тъпия въпрос....
A може ли реф. номер на панера, ако не е същия разбира се  Wink

Не е същия, но не успявам да го вкарам по него в кошницата- 2810530.
http://www.laredoute.fr/vente-chariot-panier-a-linge-a-roulettes … minipdp=undefined
трябва да ги натиснеш доста силно и ние бая зор видяхме

# 1 882
Цъфс, и аз му се чудя на това яке, лови се лесно на 10 евро все още. Размери гледах тук .
Пак моля за реална снимка  Praynig

# 1 883
Ясно, ще чакам отзиви значи...Моя сега е на 4г., 105см., ама за 10лв. дори само за този сезон да е, пак ще съм доволна. Притесниха ме коментарите за тясна талия или подобно, да не би да е съвсем тясно на ципа...Все пак мисля да поръчам, пък...каквото сабя покаже...
Оф, пак се изцепих...поправих се, за Л иде реч. Намерих на М, точно там дето си дала, обаче мисля, че ще му е малко. А реални снимки скоро гледах някъде, обаче кой ги пусна...добре изглеждаше якето.
Мисля си как редовно чета постове със някой за нещо си се сетил и си казвам- е, това е толкова коментирано, че няма до къде...Е, ето ме и мен в ролята на блейкова, дето се сетила да поръчва нещо, до болка коментирано, ама не го намира като отзиви. Благодаря за търпението ви!     bouquet

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 10:34 от Анонимен

# 1 884
И аз днес получих поръчка. Най-интересното в нея е потникът Фреди. Хареса ми и добре стои, но малко ме дразни, че цветът стои малко като захабен от пране, а на сайта изглеждат доста наситени цветовете. Моят е каки, интересно ми е някой друг получил го да каже за цветовете, особено в бежово, дали и там го има този избелял ефект на цвета?

Sunglasses Здравей, аз го получих във виолетово потника и също е като избелял.Наситеният цвят, който е в сайта ми харесва повече, но нищо, потника и така е хубав и ще се носи.

# 1 885
а когато им пишете да ви пратят ваучера на мейла(за анулираните)сумата която попълвате е тази от сайта,или + 10%(защото нали и те са начислени при поръчката)Примерно на мене са ми анулирали блузки за 4Е,като им пиша 4.40Е ли  да искам или 4Е?  newsm78

# 1 886
момичета,с коя програмка качвате например,ако искам да ви покажа каквосъм поръчала,така де,разбрахте ме,че не знам ...благодаря,има една програмка прикачи.ком,но как става

# 1 887
  • Монтана
Получих за децата тези маратонки
н. 36 http://www.laredoute.fr/vente-baskets-lykin-09-a-lacets-enfant.a … e=1&pos=7_n_n
н. 24 http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-bebe.aspx?productid= … e=1&pos=6_n_n

Ако някой нещо го интересува да пита

# 1 888
# 1 889
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
а когато им пишете да ви пратят ваучера на мейла(за анулираните)сумата която попълвате е тази от сайта,или + 10%(защото нали и те са начислени при поръчката)Примерно на мене са ми анулирали блузки за 4Е,като им пиша 4.40Е ли  да искам или 4Е?  newsm78

4,40 euro

Общи условия

Активация на акаунт