Житният режим на Учителя Петър Дънов – 6 тема

• 47 984
  • 693
  •   1
Отговори
# 60
Става въпрос за Ривотрил и Серопрам.

# 61
Аз имам малко затруднение с намирането на житото  Thinking
Съвети къде да го търся? Проверих в няколко магазина, но ударих на камък...  Tired

# 62
Купих си пшеница за покълване от магазин"ЗДРАВЕ",но после я видях и в супер маркет.         
Славейче,потарси в Google адреси на БИО или ЗДРАВЕ магазини.Дано съм била полезна с инфото. newsm03           

# 63
Лекарствата не са от най-''леките''.Макар и да са от доста популярните.
Дълбоката същност на режима не е достатъчно изследвана.Има и психически реакции.По време на режима действирто на лекарствата се засилва.
 Повечето от тези лекарства се пият за определен срок ,определен от лекаря.Аз не мисля ,че могат да бъдат спирани без негово знание.
  Много е трудно да се прави Житен режим при такива проблеми.Ако питате лекар,той може би ще ви забрани.
  Аз също не ви препоръчвам .Или,ако го правите,бъдете много внимателна.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:46 от solej

# 64
Много пъти съм давал линковете на магазини за жито в София.Дори съм представял карти.А има и търсачки.Търсите в  диетичен или биомагазин.Но бъдете внимателни.Не всички пшеници покълват.

# 65
Купих си пшеница за покълване от магазин"ЗДРАВЕ",но после я видях и в супер маркет.         
Славейче,потарси в Google адреси на БИО или ЗДРАВЕ магазини.Дано съм била полезна с инфото. newsm03           

Lambush, благодаря   bouquet
Solej, съжалявам, темите, които аз изчетох не съдържаха такава информация... затова попитах, но вече се ориентирах. Благодаря Simple Smile

# 66
В петата тема има почти всичко ,което ви трябва.Някои от темите са претърпели развитие.
http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0C … 8GALqj8O6hJmFUfOw

http://www.goldenpages.bg/bio_magazini/BULGARIA

# 67
  • София
Аз го купих от женския пазар! Мисля да започна режима в понеделник не в сряда  Rolling Eyes 

# 68
Добро утро ! Hug
Вече съм се заредила с всичко: купих жито от магазин СЛЪНЦЕ  (същото с което правих режима предния път), всичко друго ми е домашно.Преди киснех  житото 12-15 часа , но сега ще го сложа утре сутринта за понеделник да е готово - тогава ще започна.
Действате ми много мотивиращо    bouquet
Хубав ден !!!

# 69
Сигурна ли си ,че в понеделник,сутринта ,ще е покълнало съвсем малко /без да е ползван термос/?Стигат ли 36 часа/при температура на водата около 22/?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 09:58 от solej

# 70
Една чудесна молитва за духовна нагласа/За жалост,може би няма да може да се гледа в чужбина,но не я открих в yutube.com/: http://adyulgerov.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:42 от solej

# 71
  • София
Здравейте,  не успях да се ориентирам-първият ден трябва да е понеделник 21 ви ли ? Как се справяте с непиенето на кафе?

# 72
  Има две групи.Някои от 21,но повечето от 23 /тук/.Има преимущества и за двете дати.
За кафето трябва да забравите.Или в краен случай -по едно ,по-слабо,сутрин,след хранене с житото.
 Ако толкова не можете без кафе-пийте бял или зелен чай.Но и тях  поограничете.

# 73
И аз започвам режима. Купих си жито от био магазин и нямам търпение утре да го накисна и да почна в понеделник. Миналият път си пиех кафе сутрин и някой ден сменях орехите със сурови лешници за разнообразие, но сега ще се постарая да съм по-стриктна.

# 74
От 23.02 започва втората фаза на режима, т.е. само ябълки, жито, орехи и мед?
От 13.02-23.02 е трябвало да се направят подготвителните 10 дни, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт