Отговори
# 270
Ок, съгласна съм. За първия случай може и така да е. Ама за втория...мацката иска "правилния",иска "нормална" връзка. Това изобщо няма как да е против логиката на чиято и да било съдба. Но тя винаги се обвързва с неправилните. И го осъзнава. И сама се пита защо.

сетих се за това, което бях коментирал по-рано във връзка с филма "Тайната".
Добре, закон на привличането "искам-излъчвам-получавам" нещата са ясни, не е нужно да ме убеждава някой, че може. Но може би именно "бъговете в системата" може да са знак, че има и други неща, други фактори. Балансиращи/антивирусни процедури. Защото ако всеки без последствия и ненаказано можеше да хакне сърверите на Visa и Mastercard, милиони хора нямаше да са хепи. Смята се че човек има свобода на избора, но няма свобода относно последствията, които носи определен избор. А те може да не са това, което сме искали/очаквали по-рано.
И доколкото съм разбрал дори за хора с ясновидски способности инвариантността е факт - тоест може да има много различни фактори и възможности, които обединени, може да дадат още повече нови фактори и възможности.
За любителите на фантастиката мога да предложа това: http://chitanka.info/lib/author/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BA+%D0%A0% … D0%BD%D0%B8%D0%BA  Sunglasses , но започнете от първата книга.

Проблема може дори да не е само от сблъсъка на желанията/конфликта на интереси. За да стават такива неща, има причина, тя може да не е винаги логически очевидна. Може и да касае и съдбата на хората, които дори много да искат едно или друго нещо да трябва да минат през друг определен кармично опит или опит избран съзнателно преди новото раждане, който може да не помним, но да го следваме подсъзнателно. Нашето удобство и нашите планове може да не съвпадат с тези на Космическото Съзнание - и решението може да е именно в синхронизирането между нас и Това Съзнание. Има формули/утвърждения за ежедневния живот, да ти върви, да се оправят работите, дори Дънов е давал такива, но има и такива, които именно спомагат за "синхронизиране" с Космичното Съзнание. Според мен е добре да се работи и с двата вида.

# 271
  • София
Клонка, тъй като съм в подобно ситуация на твоите две приятелки ще ти дам и още един пример. Пожелах си през декември/ преди Коледа, когато се пишеха желания/ бившия ми мъж да пожелае да се прибере в къщи. Но определено изпитвах колебания по този въпрос, защото три месеца го чаках да реши нещо и накрай ми се отщя, но въпреки това написах едно от желанията си такова. После, обаче, го редактирах, на "човек, който да уважавам, обичам и който ме кара да се чувствам сигурна и спокойна." Нещо ме притесняваше в първоначалния вариант и го смених. Даже не съм писала "мъж" - сега го виждам.
Та въпроса е, че малко след това - дни буквално и той запя друга песен - тази, която часах три месеца преди това. Искаше да се върне. Оказа се, обаче, че аз наистина вече не съм го искала това. Но факт - и до сега напира. Това е обратно на твоите истории, но пък може да те наведе на някоя мисъл. Само ще уточня, защото може би е важно / особено на фона на другите постинги/ - промяната стана след една целувка между нас. А раздялата ни е резултат главно на охладняване на отношението ми/ чисто физически/ през последните години и той потърси навън, това, което не му давах/ или той поне не го е усещал, защото не бях спряла да го обичам./

# 272
  • София
Вокс, тъй като прочетох твоя постинг - при нас се получава абсолютно разминаване в желанията сега и такова неразбиране..., а преди бяхме като сиямски близнаци. Понякога се чудя този човек ли е бившия ми мъж или го подмениха...?! То че аз съм в някакъв много куц период - съм, тъпата ми Луна ми влияе просто ужасно. И от твърда уравновесена Земя, сега съм една променлива и незнаеща, какво иска Луна. А това е ужасно за Земята!

# 273
Клонка, тъй като съм в подобно ситуация на твоите две приятелки ще ти дам и още един пример. Пожелах си през декември/ преди Коледа, когато се пишеха желания/ бившия ми мъж да пожелае да се прибере в къщи. Но определено изпитвах колебания по този въпрос, защото три месеца го чаках да реши нещо и накрай ми се отщя, но въпреки това написах едно от желанията си такова. После, обаче, го редактирах, на "човек, който да уважавам, обичам и който ме кара да се чувствам сигурна и спокойна." Нещо ме притесняваше в първоначалния вариант и го смених. Даже не съм писала "мъж" - сега го виждам.
Та въпроса е, че малко след това - дни буквално и той запя друга песен - тази, която часах три месеца преди това. Искаше да се върне. Оказа се, обаче, че аз наистина вече не съм го искала това. Но факт - и до сега напира. Това е обратно на твоите истории, но пък може да те наведе на някоя мисъл. Само ще уточня, защото може би е важно / особено на фона на другите постинги/ - промяната стана след една целувка между нас. А раздялата ни е резултат главно на охладняване на отношението ми/ чисто физически/ през последните години и той потърси навън, това, което не му давах/ или той поне не го е усещал, защото не бях спряла да го обичам./

според мен, понякога проблем в отношенията може да е именно разликата в това кой какво очаква/търси е една връзка. И когато партньорите са съзнателни, за проблемите може и трябва да се говори, споделя и търси решение.
Вени, аз предочитам да избягвам съвети за отношение на други хора, но предвид на обстоятелствата
Цитат
промяната стана след една целувка между нас.
, може да си струва да му се даде шанс, освен разбира се ако не е твърде късно. Колкото за физическото отношение - това са неща, които могат да се повлияят по един или друг начин - билки енергия, мантри, др, ако има чувства.
Понякога може да е причина да се прекъсне една връзка/или да не се иска нейното възстановяване поради болка/обида/нараняване, което единия партньор смята, че другия му е донесъл. Но според мен не това е най-важното, а каква е задачата им в този живот и как е най-добре да я решат.

Цитат
Вокс, тъй като прочетох твоя постинг - при нас се получава абсолютно разминаване в желанията сега и такова неразбиране..., а преди бяхме като сиямски близнаци. Понякога се чудя този човек ли е бившия ми мъж или го подмениха...?! То че аз съм в някакъв много куц период - съм, тъпата ми Луна ми влияе просто ужасно. И от твърда уравновесена Земя, сега съм една променлива и незнаеща, какво иска Луна. А това е ужасно за Земята!

добре е да се видят конкретно картите и на двамата + транзити(текущи аспекти) и синастрията - картата с двата хороскопа. прати ми данни ако искаш да погледна.

# 274
  • София
Обидата и болка беше наистина голяма но аз смятах, че съм я преодоляла и че мога да му дам шанс отново. Но той три месеца не се реши до целувката. И се запитах - не е ли само на физическо ниво решението му?

# 275
Вени, в думите ти има сериозни разминавания - искаш друго отношение, не и този мъж. Казваш, че не си спирала да го обичаш, а си охладняла физически. Че сте били като сиамски близнаци, а сега не можеш да го познаеш? А се оказва, че и себе си не можеш да познаеш? Човек има право да се променя, това е добре за неговото развитие, за възможността му да върви напред, по своя си път. Мислиш ли, че промяната ще те доведе до по - добро в теб и около теб? (Според мен - със сигурност Heart Eyes).
Разбрах, че Луната ти е в рак - в астрологичен план ще имаш още трудности, защото не само Плутон й влияе в момента. Но важното е да се учиш да слушаш знаците, които ти дават чувствата, интуицията и тялото ти сега. Те ще ти помогнат да се обогатиш като личност и да не си вече само твърда и уравновесена Земя. Животът ти ще се изпълни с нови багри и вкусове. Аз също бях твърда и уравновесена, но душата може и иска и игра, и промени, и усвояване на нови знания и умения.
Казвам го тук, а не на лични, защото един от големите ни уроци на всички е да поемем болката и предизвикателството на сериозните промени на нашата личност - някой да стане по - кротък, друг - по - свободомислещ, трети - по - решителен и т.н.

Интересно ми е, момичета, защо голямата част от нас мислят повече за бъговете, а не за успехите, които имат или които виждат край себе си?

# 276
  • София
Тази Луна на всички ли е в рак в момента?

Иначе за изпълняване на желанията в интимната сфера - вече съм се убедила, че е по-добре да не се изпълняват, поне моите.  Joy Два пъти в живота си съм давала мило и драго и ВСИЧКО да бъда с двама души, мина време и сега се чудя на кой Бог да благодаря, че не се е случило. Взела съм си уроците от тях, но слава на Бога, че не се е сбъднало желанието ми. Не го казвам като "гроздето е кисело", ами напълно осъзнато. Това разбира се, не ми пречи да имам други желания (не в тази сфера), които упорито не ми се получават и да се нервя за тях. Но някак си знам, че след 10 години ще се обърна назад и вероятно ще намеря смисълът на "неставането". И ще съм дълбоко благодарна, както сега.

А за връзката с мъжа ми и семейството ми - не знам как се получи толкова лесно и естествено. От първия поглед, та до днес всичко се получава без напъни, без тропане с крак "искам пък". Даже не съм и вярвала, че ще срещна толкова добър мъж, подозирам,  че не съм и вярвала в съществуването на такива.  Crazy Но вероятно някъде дълбоко в себе си точно това съм искала. Явно и той точно това е искал, щом се получава без никакви драми от която и да е страна. Малко ме притеснява, това, което Вени* казва - че и те са били като сиамски близнаци. Но също така не изключвам възможността да се разделим някой ден, ако пътищата ни се разделят, случва се.

Днес моето момиченце става на 6 годинки, вкъщи е едно спокойно и ведро, въпреки всички задачки по празника.  Heart Eyes Пожелавам си само да е жива и здрава, че ми е голямо диване.  Grinning

# 277
  • София
Корал, така е и е голяма борба сега между Водата и Земята в мен. Кажи моля те какво имаш предвид с това искаш друго отношение, не и този мъж.
Иначе аз посвикнах с мисълта, че се променям, но понякога мъката по старото се връща. което незначи, че новото ме плаши - поне вече не. Преди много ме плашеше - направо ужасяваше. Сега само понякога. Чета много по въпроса и се старая. Е, не винаги се получава.
Иначе за чувствата - ами обичах го, но вече не го желаех. Физическото го нямаше.

# 278
  • София
Ей, Клеми, да ти е жив издрав. Аз пък си мислех, че се познаваме от Зачатие, а то от февруарската тема беше!

Клеми и при нас беше така - от първия разговор като хора, които се познават, никакви спънки / освен бебетата, които загубих/, чудесен живот, спокоен и сякаш вечен... и после бум. Поне за мен беше като гръм от ясно небе, за него е било процес. Имало е уроци да уча, няколко са знам ги мече, но сякаш има и още.

# 279
  • София
Вени, правилно помнищ. От градинката в Св.Троица.  Laughing
Никол има РД, тя е 2005г февруари, не малкия.  Hug

Бай дъ уей, аз се чудех защо не ме влече да пиша желания, да правя карти, да горя листчета, а то защо било?!! Просто енергията ми била висока.  Joy Ох, днес ми е много хубав ден.  Heart Eyes Вероятно, защото преживявам пак първият път като станах мама.  Heart Eyes Мисля, че това беше най-щастливият ден в живота ми.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 13:16 от Klemy

# 280
Днес моето момиченце става на 6 годинки, вкъщи е едно спокойно и ведро, въпреки всички задачки по празника.  Heart Eyes Пожелавам си само да е жива и здрава, че ми е голямо диване.  Grinning
Да ти е живо, здраво и много щастливо момиченцето, Клеми!  bouquet

Загледах се сега в календара и установих, че тази година Великден се пада на рождения ми ден. Laughing

# 281
Вени, ти сама казваш, че при писането на желание си сложила "човек, който да уважавам, обичам и който ме кара да се чувствам сигурна и спокойна", не си си представяла твоя съпруг, дори забелязваш, че не си написала "мъж", а "човек". Може би мъжът ти е по - чувствен, по- прагматичен, а ти вече си имала нужда от по - одухотворен човек, например? И мъжът ти го е усетил и е реагирал по начина, по който е могъл само? Ти си реагирала с физическо отдръпване, той - по неговия начин. Може би тялото, сърцето ти знае неща, които умът ти още не е усетил и осъзнал? И това ще стане.
Енергията си има свой ритъм - тече равно и изведнъж край или тече буйно и си има свои източници на подхранване, осъзнати или не... Нашата собствена енергия също си има свой ритъм и според мен си струва да го опознаем. Hug
Животът е пълен с хубави начала. Така че, Вени, най - хубавото ти предстои Heart Eyes

# 282
  • София
Привет момичета,
да споделя и моя опит със формулирането на желанията,
по въпроса със желанията, когато започнах за пръв път да пиша желания, беше преди около 3 години. Направих си един списък, като в него без да си давам сметка не фигурираше никъде бившият ми мъж, съответно малко след това се разделихме.
После започнах да пиша какъв искам да срещна, описах го до детайли, дори и колата му описах. Е появи се, само че женен, разбира се бях забравила тази дребна подробност.
Слде време описах мъж който да е до мен, пак със всики подробности, безумно да ме обича и т.н. Пак се появи и още до мен, но така ме задушава, защото наистина безумно ме обича, че вече три пъти се разделяме и пак се събираме. Даже бях писала, че искам да живеем в къща, на път е и това да се случи, само дето аз не знам дали го искам вече.
Та то това си е доста трудна работа с писането на желанията и точното им формулиране, а иначе ми се случват нещата и все едно някой ми се смее от горе, ха сега де нали това искаше  hahaha ето дръж....

# 283
  • Tам през Атлантическия океан
Та , от последните постове на Вела и Box ,
ми "светна" - няма никакви бъгове   Naughty
не става така както на някои им се ще ЗАЩОТО НЕ ЗАНАЯТ КАКВО ИСКАТ  Peace или това :" Животът отговаря на този, който заслужава, а не на този, който има нужда."

Ако ли пък не, е наЙ-лесно е да махнете с ръка  и да кажете ".... карма, ....и т.н."
Не ме разбирайте погрешно  не отричам съществуването и но ако на всичко се оповаваме  на това  то ние сме обречени киборги  Mr. Green =>
....и къде отива това където мн. духовни  книги, Учители  прокламират че ние сме божествени  Whistling

Klemy
Peace

# 284
  • София
" Животът отговаря на този, който заслужава, а не на този, който има нужда."
Да имаш нужда и да желаеш не е задължително да се препокриват.Може да нямаш нужда, но да искаш.
А да "заслужиш"???
Е, че кой не заслужава любов? Ако не заслужаваш любов, значи не заслужаваш да живееш, защото животът е любов, всичко е любов. Щом си тук-и-сега, значи ти заслужаваш щастие и любов.

Ако изобщо се съгласим с горните формулировки, значи няма какво да търсим в тази тема. Значи подсъзнанието изобщо няма нищо общо с живота. Нито желанията ни имат някакво значение.

Решавам си аз, че подсъзнанието ми може всичко, следвам системата, пък не се получава - защо? - защото, видите ли, няма съм нужда или не съм заслужавала!!!
Е, тогава за каква сила на мисълта говорим изобщо??? Какво зависи от нас???

За да разсъждаваме над възможните бъгове в состемата, първо трябва да решим дали изобщо има функционираща такава. С последните изявления, ние просто я отрекохме, та няма какво да търсим бъг изобщо, тя въобще не работи, значи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт