Отговори
# 390
Клонке,хайде и на мен PraynigПреди година ми помогна да направя крачка напред за,което ти благодаря!!!!!!!!!!

# 391
КЛОНКА , време е  Mr. Green

пускай банковата сметка  Laughing

Hug
Хайде и двете -пускайте банковите сметки и оползотворете парите за добри дела . Hug  bouquet

# 392
КЛОНКА, ние всички сме като отворена книга за теб. Знаеш за другите неща, които и те самите не знаят Grinning

Рози, независимо какво искаме в момента, разума все ни напомня, че е по-добре да мислим в перспектива, а не под напора на моментните си желания/настроения.
Аз също не съм от най търпеливите, истината е, че нямам никакво търпение, искам всичко да става бързо, веднага и точно както искам. Е, не може така...
И все пак, най важен от всичко е крайния резултат, който ще се прояви...

Относно самите желания, аз доскоро смятах че трябва да сме скромни в това, което си пожелаваме.
Сега обаче мисля, че е по-добре да не се заплитаме в дребни желания, защото няма смисъл. Например "искам да си повиша доходите" е по-добре от "искам нова кола/нов апартамент" или каквото там се сетите.
Ами, че то едното води до другото Sunglasses
Какъв е смисъла да пилеем енергията си за дребни неща, освен ако не ни трябват наистина спешно и в момента зависим изключително от тях (например)? Whistling

# 393
  • София
КЛОНКА, ние всички сме като отворена книга за теб. Знаеш за другите неща, които и те самите не знаят Grinning
Е, това ти се получи hahaha

# 394
Клонка, срам, не срам ще помоля и аз за твоя поглед.
Благодаря ти предварително.

# 395
Клонка,мен ме забрави. Моля те, погледни в моето бъдеще!

# 396
  • Universe
Е, това ти се получи hahaha

Сезам, отвори се и за мен  Wink
КЛОНКА, и аз ... на опашката за кристала, боба и кафето Hug
Благо-Даря предварително    bouquet

П.П. Една интересна статия - Желания и чакри  

За всички рожденници с пожелание за здраве и сбъдване на мечтите!

sv.harmony,   bouquet за новата тема!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 23:55 от lenny_pld

# 397
О,да - Десс определено ми позна на мен/на ЛС/  bouquet Grinning Grinning Grinning

Сега си чакам и от Клонка, ама нещо не ми "връзва" Sad Sad Wink Peace

# 398
  • Tам през Атлантическия океан
Интуицията – нашият вътрешен компас

Сигурно не веднъж ви се е налагало да вземате важно решение, чийто последствия са трудно предвидими. В такъв момент разумът започва надълго и на широко да анализира, да претегля плюсове и минуси. Докато интуицията се обажда изневиделица и предлага светкавично решение. Но сякаш в нас има заложен някакъв рефлекс, които ни кара да пренебрегваме гласа й – дали защото не може да се обоснове с аргументи, дали защото я смятаме за глуповат каприз и даваме повече тежест на здравата логика.

Но провели ли сте си собствена статистика, кое решение в крайна сметка се е оказвало правилното. Аз да – най-често това, което ми е било подсказано от интуицията. Докато логиката само предполага, тя знае. Някой я наричат предчувствие, други я причисляват към сетивата, трети я смятат за инстинкт, четвърти за божествено откровение, но може би най-точно може да се определи като бързо съждение, което идва от дълбините на несъзнаваното – онази част от човешката психика, която макар и забулена в тайни, стои в основата на човешката личност.

Колкото до разума, може би е прав Айнщайн, когато го нарича „набор от предразсъдъци, с които човек се е сдобил до 18-годишната си възраст”. Наистина най-често аргументите му се изчерпват с различни социални страхове, които са ни внушавани от най-ранно детство и „правилни” модели на поведение. Той иска да ни предпази от това или онова и винаги е мнителен към промените. Това, разбира се не винаги е лошо и често е необходимо за нашето самосъхранение. Без промяна обаче, няма развитие, затова трябва умеем да отсяваме полезните съвети на разума от тези, които ни връщат назад.

Колкото и неблагоразумен, опасен и изпълнен с трудности да изглежда пътят, по които ни води интуицията, от опит знам, че само той отвежда към щастието. Защото този глас идва от мястото, където се таят най-съкровените ни желания, неизкривени от никакви условности и стереотипи. Може би ви е позната репликата: „Привидно всичко в живота ми изглежда наред, но се чувствам нещастна”. Това усещане за неудовлетворение се появява тогава, когато сме действали в разрез с истинските си убеждения, поддавайки се на клишетата, които ни налага обществото.

Затова се научете не само да чувате, но и да слушате интуицията си. Това не означава да стигате до безразсъдство – например да напуснете изненадващо работа, без никакви планове, какво ще правите от тук нататък. Но, когато вътрешно усещате, че дадена работа, отношения, социална роля, ви правят нещастна, не упорствайте с надеждата, че това може с времето, да се промени, а храбро вземете живота си в ръце. Интуицията ще ви води.

И все пак, да живееш, следвайки сърцето си е особен дар, които не всеки притежава. Това е нашия вътрешен компас, който често ни прекарва през трънливи и опасни пътища, но винаги сочи в правилната посока.

Искра Виденова

# 399
  • Шотландия
Клонка, пак ли те изпуснах?
Вече колко тура твои пропускам... ако не си прибрала съвсем кристалната топка - кажи слова и за мен? Благодаря.

За твоите приятелки - втората има страх от обвързване. Класически е. Затова и от всички, дето й се предлагат, откликва на тези, които са неподходящи за сериозна връзка - несъзнателно. Там се чувства в безопасност, че няма да има начин да се обвърже, може да флиртува, да се чувства харесвана и т.н.. Виж дали е изпитала разочарование в миналото или просто се бои, че може да го изпита. Ако не осъзнава сама този страх, да върви на психолог.

Колкото до първата - там не мога да съм така категорична. Мисля си, че ако нещо от нещата се случват на мъжа й по нейна "поръчка", това значи, че "поръчва" по-силно "лошавините", които иска да му се случат, уж с цел да се върне при нея. Дебело искам да подчертая, че лично аз не вярвам, че тези лоши неща му се случват, щото тя му ги е поръчала само... той трябва да си има вибрационни съвпадения с тия неща - иначе няма как тя да му ги навлече. Но кажи й да не си разпилява енергията да му желае гадости... Това си е загуба на време и материя. Идва ми и друго на ум... защо тя си мисли, че когато него го постигне някакво нещастие, той засрамен и с подвита опашка ще хукне към нея? Или пък че когато му се разбие сърцето, ще намери пристан при нея? Явно някаква такава героико-трагична картина й се вихри в съзнанието, че тя е спасителката в ръжта и т.н.

Нещата са обикновено прости. Когато излъчваш любов, това се усеща. Както, когато изгрее слънцето. Всички се обръщат инстинктивно към такъв човек, както растенията към слънцето. Тя, вместо това, се рови в сянката и дълбае разни дупки... Да излиза оттам, да си отърсва перата от пясъци и кал и да се учи да лети. И да свети . Ех, че метафорично се изказвам днеска, ще прощавате, не съм се оправила още от тоя вирус.

Любов на всички Hug

# 400
Колнка,
ако не е късно, може ли и за мен някоя дума, насока...
Благодаря ти много  Hug

# 401
Клонка, за казусите ,които даде,още докато четях преди дни за първият, постоянно ми се въртеше,че таз жена никъде не видях да поиска "той да се върне при нея"? Все искаше той да не е с другите..Което не води,той да е с нея Thinking А и така възможно ли е бе хора - да"искаш" неща за другите,толкова директни/и той съвсем не позитивни май newsm78/ Силата на подсъзнанието не е ли "твореца" който градиш за себе си, а не да контролираш чужд живот Rolling Eyes 'Щото ако така може да се "влияе" върху другите, ми то много "дебела" става работата Thinking

# 402
Клонка,мила!може и да съм закъсняла но...ако не те затруднява погледни и към мен!  bouquet
И дано догодина да споделя резултата Laughing

# 403
Благодаря на Рози и Рози и Desss за споделеното по повод интуицията.

*Мила* , а ако осъзнава, че се страхува от обвързване, но не знае как да го преодолее? Тука по скоро питам за себе си май  Rolling Eyes   bouquet

# 404
според мен хората, които мога да влияят силно и забележимо на другите само с желанието си не са толкова много като процент - и по-добре!
Иначе включването на някои техники за влияние + нарушение на свободната воля може да е вид черна магия.

Общи условия

Активация на акаунт