Отговори
# 255
  • София
Делфина, тя сега си прави списък...профил на "правилния", да е ясно Mr. Green

Не,не мисля, че търси баща си. Вероятно заради бившия си мъж, който беше по-млад от нея се получава това с възрастните мъже сега.

Но не това е мисълта ми. Психологията може да даде много отговори за тези случаи.
Аз си мисля чисто практически по методите, ако схващате.

Защото имаме работещ метод и в двата случая. Става намисленото. Но само като път към основната идея, а тя не се получава.

Ако решим, че няма начин самата идея да стане, то значи няма смисъл и другото да им се получава. Но то става. Значи има грешка във формулировката или в желанието или в нещо друго, свързано с основната идея.
И това търся аз, изчистване на метода чисто технически.

# 256
КЛОНКА по Казус втори имам въпрос майката на тази жена обвързвала ли се е  само с възрастни, женени и крайно "неправилни" Питам защото имам една позната , чито майка навремето все е „пердашиха“ разни жени защото спи с мъжете им после други жени „пердашиха“ щерката по същите причини , сега от скоро и внучката се включи в тази игра . Имам чуството че там желанието искам мъж ,а подсъзнателно си мислят като чичо Гошо ,които ми носеше шоколад се получава –ето ти шоколад ,ето ти  чичо Гошо,ето ти и жената на чичо Гошо с бухалка Simple Smile

# 257
  • Costa Rica
Имам чуството че там желанието искам мъж ,а подсъзнателно си мислят като чичо Гошо ,които ми носеше шоколад се получава –ето ти шоколад ,ето ти  чичо Гошо,ето ти и жената на чичо Гошо с бухалка Simple Smile
Joy hahaha Joy hahaha
Ти направо формулира Вселенски закон Crazy

# 258
  • София
НЕ. МАйката има здраво семейство, връстници са с бащата, никакви такива няма.
Освен това, жената не ще да се обвързва с тези мъже, те се натискат, тя не иска, не ще нито да им разваля семействата, нито нищо. Даже напротив, оказва съпротива, но някак си те успяват да я привлекат.
Освен това, напоследък почна много твърдо и категорично да ги реже.
Момичето е добро, тежко преживя разпадането на брака си, вината беше в мъжа изцяло.

Ох, това с чичо Гошо е много сладко. Joy

# 259
  • София
Абе, смеете се вие, ма следващия път, като ви се бъгне системата, ще си спомните за Клонка, дето се опитва тук да ъпдейтне софтуера, че да функционира правилно, ма ще е късно Mr. Green

# 260
и при двата случая неработеща четвърта чакра на мадамите  Peace  Когато тези жени си балансират системата и най вече 4 та чакра ,  каквото поискат ще го имат и то веднага. Разбира се тази чакра изисква много работа и много даване на любов, блага, помощи, енергия, време и каквото се сетиш.

малко повече за нея, въпреки, че си знаете

За да се активизира тази чакра е необходимо да се поддържа една постоянна положителна нагласа.Трябва да се постигне вътрешен мир и хармония, да се избягват лошите помисли и злонамереност.
При пробуждане на Анахата , човек се сдобива със способността да се изпълняват всички негови желания; развива се умението да се предава прана чрез дланите и така да се лекува болно място на друг човек.

# 261
  • Добрич
Не е смешно. Но ако нейното желание тръгне да става в резултат на приложените техники, неговото може да го стопира, защото е по-силно заредено. Т.е. изпълнението стига до някъде и се бъгва. И после всичко отначало.

# 262
  • София
Е, хуманис, то тая чакра е мечтата на всеки Grinning
Иначе, като гледам, в първия случай, колкото и да е сладка мацката, явно не е преизпълнене с човеколюбиви настроения, но не можем да очакваме от нея хем да си го иска оня, хем да му пожелава щастие с някоя друга. Да бъдем реалисти все пак.

А втората е добра душа, но е леко интроверт, тя мнооого мисли. И не е склонна на компромиси като първата. Първата е шемет. Аз я харесвам. И двете ги харесвам, де Grinning Grinning

Вела, това за първата мацка ли?
Тя не е по техниките. Тя е по силата на желанията, има размах на мисълта, стихийна е такава една, не е като да почне да пише листчета и да ги гори.Малко е като мен в това отношение. hahaha
Ок, приемам, че може да е от желанието на мъжа да не е с нея, но все пак си мисля, че неговото изначално желание е било не да НЕ бъде с нея, а да бъде с другата жена, с която е бил и заради която са се разделили. Доколкото схванах, бил е силно влюбен. Но тя си е тръгнала. Не мога да повярвам, че по-силното му желание е било просто да не бъде с мацка номер 1.

# 263
  • Добрич
...Не мога да повярвам, че по-силното му желание е било просто да не бъде с мацка номер 1.

Може желанието му вече да е просто да бъде с друга. Както се казва - Чуждата кокошка патка му се струва.

# 264
Дънов казва, защо си тръгва един мъж и на мен ми харесва много това.

Мъжът си тръгва, защото му липсва любов. Намерете ваши познати най малко десет и му изпратете любов, да видим дали ще си тръгне Wink Това се препокрива с първото ми мнение по въпроса. Човека търси любов, тука нема, тука има, ....е в крайна сметка където има ще да е

Това с листчетата е за хората с ниска енергетика. Явно мацката е високо енергийна и мисли правилно. Мисълта е действие за мен, сериозно действие

това с чичо Гошо е супер  Joy

# 265
  • София
...Не мога да повярвам, че по-силното му желание е било просто да не бъде с мацка номер 1.

Може желанието му вече да е просто да бъде с друга. Както се казва - Чуждата кокошка патка му се струва.
Да, вероятно е така. Значи, ясно е, че там се разминават нещо, но пък това значи, че ако е на мисловно ниво, малко или много той обвързва живота и желанията си с НЕЯ. Както и тя с него. Лично аз не я виждам да е влюбена в него, но това е друг въпрос. Но той? Той явно не желае взаимна любов по принцип, защото не я получава. Ако неговото желание е "всяка друга, но не и тя..." то какво е това, това си е чисто обвързване с нея.

Значи какво, разглеждаме ги тези двамата като съвкупност, така ли? Сблъсък на енергии и желания, при което никой не е хепи??? Joy Joy
Но и двамата получават това, което искат - тя - той да не е с друга, той - да не е с нея. Но...неговата крайна цел - да има любов не се получава. Нейната - той да се върне - също не се получава. Къде е грешката? Явно май в него наистина трябва да търсим нещата, не в нея. Ако неговата програма е просто - не ща да съм с нея...
Дали е това????

Хуманис, това с пращането на любов вероятно би сработило, ако човекът още не си е тръгнал? Или? Пък и не разбирам...защо 10 души да му пращат любов, не е ли достатъчен само един, партньорът му?

# 266
  • Tам през Атлантическия океан

Защото имаме работещ метод и в двата случая. Става намисленото. Но само като път към основната идея, а тя не се получава.

В една знаменита древна легенда се разказва как някога в прекрасните гори на Ливан се родили три кедрови дървета. Кедрите, както е известно на всички, растат много-много бавно, така че нашите три дървета прекарали векове в размисли за живота и смъртта, за природата и човечеството.

Те видяли как на Ливанската земя дошли пратениците на цар Соломон и как след това в битките с асирийците тази земя била напоена с кръв. Те видяли застанали лице срещу лице заклети врагове - Иезавел и пророк Илия. По тяхно време била измислена азбуката, чудели се, гледайки как покрай тях преминават кервани, натоварени с пъстри платове.

И в един прекрасен ден кедрите решили да поговорят за бъдещето.
  -- След всичко, което ми се наложи да видя - казал първият - аз бих искал да се превърна в трон, в който да сяда най-могъщият цар на земята.
  -- А аз бих искал да стана част от нещо такова, което за векове ще преобрази Злото в Добро - казал вторият кедър.
  -- Колкото до мен - казал третият - то аз бих искал като ме гледат хората, всеки път да си спомнят за Бога.

Минали години и години и ето че най-накрая в гората се появили дървосекачи. Те отсекли кедровите дървета и ги нарязали.
  Всеки кедър си имал своето заветно желание, но реалността никога не пита за какво си мечтаем.
От първото кедрово дърво направили обор, а от остатъците на неговата дървесина сковали ясла. От второто дърво направили груба селска маса, която по-късно продали на търговеца на мебели.
   Дървата от третото дърво не успели да продадат. Нарязали ги на дъски и ги оставили на съхранение в склада в големия град.
  Кедровите дървета горчиво се оплаквали: "Нашата дървесина беше толкова хубава! Но никой не й намери достойно приложение".

Времето минавало и ето че веднъж, в една звездна нощ, някаква съпружеска двойка като не си намерила покрив, решила да пренощува в обора, построен от дървесината на първия кедър. Жената била пред раждане. В онази нощ тя родила сина си и го сложила в яслата, върху мекото сено.
И в същия миг кедърът разбрал, че мечтата му се е сбъднала: Той послужил за опора на най-великия Цар на Земята.

След години, в един скромен селски дом, край масата, скована от дървесината на второто кедрово дърво, седнали хора. Преди да започнат да се хранят, един от тях произнесъл няколко думи пред хляба и виното, които били на масата.
  И тогава вторият кедър разбрал, че в същия миг той е послужил за опора не само на чашата с вино и чинията с хляба, но и на съюза между Човекът и Божеството.

На следващия ден от две дъски, рендосани от третото кедрово дърво, сковали кръст. След няколко часа довели човек с множество рани и го забили с гвоздеи върху кръста. Третият кедър се ужасил от своята участ и започнал да проклина жестоката си съдба.

Но не минало и три дни, когато той разбрал онова, което му била приготвила съдбата: човекът, който висял на кръста, станал Стожер за Света. Кръстът, скован от дървесината на този кедър, се превърнал от оръдие за изтезание в символ на тържеството.

Така се изпълнила съдбата на трите ливански кедъра. Както това винаги става с мечтите, мечтите им се сбъднали, но по съвсем друг начин, от този, който те си представяли.

Паулу КОЕЛЮ

п.п. мн. съм продуктивна на чужди мисли днес  Sunglasses

# 267
В онази книга за идиотите  Laughing , която чета в главата за връзките е описан един брак, в който жената си е пожелала "стабилност, спокойствие, липса на сериозни здравни/парични/емоционални проблеми, деца, дом". Мъжът е бил на вълна "спокойствие, отмора, уют". Резултатът: три деца, нормален среден секс, никакви общи интереси извън това, спокойствието се е реализирало в отделни занимнаия, както и в липса на занимания на бащата с децата, тъй като това противоречи на неговото разбиране за спокойствие. Та, на всеки поотделно се е сбъднало желанието. В комбинация обаче се оказало не точно това, което са си представяли.

За мен си пак мога да кажа, че голямо материално нещо, което се сбъдна миналата година, се оказва нещо, което аз всъщност не искам... Тоест, не искам животът, който е свързан с това нещо, обкръжението. Искам нещото, но на друго място, в друго обкръжение, свързано с други чувства.  Crazy

Пак ходих да чета Хикс, стана ми ясно, че не съм на вълна "приемане", защото цикля на липсата на дадени неща, вместо да изживявам наличието им мислено). Трудна работа е тази всъщност.  Tired

# 268
Момичета, стиснете по едни палци днес за мен-важно ми е всичко да мине прекрасно Peace

# 269

Нека е усмихнат и слънчев денят ви момичета!Днес аз съм се посветила на Арт-терапията!

Днес открих и едно послание ,което бързам да споделя .

Срочно обръщение на Метатрон към всички светлоносци

Приветствам всички Светлинни работници на планетата!

Съобщаваме ви за възможна опасност за човечеството, тъй като нарастващата агресия в различни страни поражда неимоверно количество негативна енергия в енергийното поле на Земята и осуетява всички предприемани от нас действия за неутрализиране. За тази цел задействахме всички добри пулсари, които са на повърхността на планетата под формата на хора, а също техническите служби на различните космически системи. Но излъчването на негативна енергия нараства с всеки изминал ден в аритметическа прогресия и превишава задействаните от нас мощности. От ден на ден става все по-трудно за Земята да преминава през преобразованията, за човечеството също.

Предупреждаваме, че ако продължи нарастването на негатива по Земята, няма да може да се избегне колапса на планетата! При това специалните служби на водещи страни усилено въздействат с различни технологии на фините, и без това повредени земни енергийни структури, нарушавайки баланса на Земята като цяло.
Изхождайки от горе казаното, земната Йерархия се обръща към всички светлоносци и просто към хората, които могат да осъзнаят важността на нашето обръщение към човечеството. Йерархията на Разумните Сили и Светлината, водеща човечеството и планетата Земя, призовава всички сили на човешката любов да се насочат към планетата и нейните полета, за да възстановят баланса до определени параметри за задържането на планетата в стабилно равновесие.

За целта Йерархията съобщава, че работата по уравновесяването на всички енергийни структури ще се проведе на 21.2.2011 (понеделник), в 12 часа по московско време (11 часа българско).

Призоваваме всички Светлинни работници и прогресивното човечество, да вземе активно участие в тази насъщна и много важна работа. От резултатите на тази дейност зависи Историята на човечеството и планетата Земя. През посочения ден и време, мислено, където и да се намирате, слейте се с Любов с всичко живо на планетата и със самата Земя. Това е всичко, което се иска от вас. Всичко останало ще бъде извършено от космическите сили.

Да пребъде с всички нас Силата, насочвана от волята ни за общо благо!
Предайте на всички, които са готови да осъзнаят и разберат важността на това действие!!!
АУМ, скъпи наши.
Метатрон.

Общи условия

Активация на акаунт