Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са отзивите за детските въртележки и мобили?
Какви са препоръките за плащания с карти на myToys.de?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са отзивите за детските въртележки и мобили?
-
Какви са препоръките за плащания с карти на myToys.de?
-
Какви са отзивите за детските дрехи на ESPRIT?
-
Какво представляват полиестерът и полиамидът? Не са ли синтетични и няма ли да спарят отвътре на дрехата?
Тъй като нашето столче ми е подарък, не бях се ихтересувала. Ориентирах се и мисля, че няма да се наложи да ходя по магазините и пробвам столчета с малчо. Аз също съм за столчетата в колата, но нашето човече е решило, че не ще да стои мирно, тепърва започва да разбира и предполагам, че ще свикне.( има ли избор
Благодаря отново, на всички, които ми дадоха съвети, предполагам полезни и на други като мен-неориентирани.
Ама не е такъв модел, който си показала, беше гърне за 10 лв.
). И си държим там много нещица, особено като тръгнем на почивка някъде-играчки малки, шише с вода, кърпички и др. Единственият проблем е, че размерите са различни и трябва да се съобразят с размерите на седалките. Нашата седалка идва малко по-широка и висока и пак се цапа малко от обувките. Уж мерих предварително, но явно трябваше на място да го разбера. Следващият протектор ще бъде маааалко по-големичък.

пък пералнята да му мисли
Здравейте !
) за над 4г. Дали няма да му е много голяма се чудя, като пари ми е идеална
?