My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте!
Днес взех от пощата първата ми самостоятелна поръчка от сайта. Не мога да Ви опиша изумлението ми, когато видях, че кашоните са два - бях поръчала само два артикула. В единия кашон бяха поръчаните от мен якенце и ски-гащеризон, а в другия - непоръчвани от мен артикули ( спално комплектче, халатче и плюшена бебешка книжка).На двата кашона беше изписан моя адрес и в двата кашона имаше еднакви фактури на поръчаните от мен два артикула. Чия ли поръчка е пристигнала при мен? Моля, ако някой си познае поръчката, да ми пише на лични!

Hary, драсни им 2 реда, може и на англ.  Peace На мене така веднъж ми бяха пратили една игра вместо блузка, малко по-скъпа. Писах им, че щерката я е харесала и им предложих да си дръпнат няколкото евро разлика от картата ми. Те ми отговориха да задържа играта и че нищо няма да теглят, защ. вината била тяхна... Иначе наистина така ще разберат и че някой, к. си търси нещата, не лъже, че не ги е получил. А, и наистина бяха мн. коректни, ког. връщах една ски-грейка и я заменях за др., че ми беше малка. Само не знам защо готовата ми поръчка вече 5 работни дни не тръгна. (ivasl, мерси за успокоението!  Hug )

# 526
  • Варна
Записвам се в темичката ви, имам отдавна акаунт, но така и не съм поръчвала още.  bouquet

# 527
моля, ако някой поръчва днес - да ми пише

# 528
Desem,намалението по случай отварянето на магзина ли е?Предполагам днес трябва да е още 50% на всичко или греша?Има ли триколки там?

# 529
Adelante    Simple Smile разбрах за "проблема" със столчето ... явно имате принцеса с характер  Laughing Живи и здрави! Явно така е било писано  Wink Ще дойде новото "старо" столче и всичко ще е ОК  Grinning
За ботушките Индиго ... както каза Бамби, получих само единия, другия ... го няма. В понеделник ще го върна, съседки сме, заповядай до тогава да го видиш на живо. За мен ботушките са прекрасни, подплатени и красиви! Бамби, поръчахме вече нови ботушки, надявам се ... и ляв и десен крак Mr. Green

krea1   Simple Smile доста крайни бяхме, аз поне  Blush в коментарите за столчето  Mr. Green  Но очевидно, това е болна тема на много от нас ... Всички отдаваме голямо значение на момента с правилния избор и "правилата" които уговаряме с мъничетата си, въпреки че са толкова крехки и мълки душички  Peace Може би е добра идея, ако ще ти помогне ... принтвай си нашите коментари, заедно с емотиконите   Mr. Green  и ги представи на съпруга или който прецениш, че трябва да се "убеждава"  Joy

Сутринта рано-рано, отново успях да поръчам ски-екипа Килтек за 30.24 .... с пълна доставка, Хари честито  Grinning Нали сме пристрастени и преди малко пак отворих сайта ... Дениииии  Heart Eyes  намалени бяха дънки на Памполина, в нашия размер ... отново ме подхлъзваш с 18.14 евро  ... какво да се прави ... как да носим яке Памполина, без панталон от същата марка .... не е стилно, някак си  hahaha  Като дойдат ... или ще те черпя или ... няма   Joy  Поръчах ти и Великденското "нещо" със зайците   Grinning  и още малко Великденски неща за нас и приятели, че и Великден дойде  Grinning Нали не бързах вече с поръчката и спокойно поръчах по нещо и за Веси, Рея, Валенциа и Люсиана  Hug

Успешни поръчки и Слънчев ден на всички  Hug

# 530
Иве, Иве..........дълговете ми към теб набъбват, дано останеш доволна от придобивките. Тези дънки точно (ще те изненадам сигурно Mr. Green)не съм ги поръчвала, но сигурна съм ще си доволна. За сега от тях  само от едно яке не съм доволна и то не, че якето е лошо, ами цветът е доста по-тъмен от този на снимката в сайта и не ми е по вкуса.....още не съм решила какво да го правя.
Благодаря ти за онова "нещо" със зайците.
Desem,изпревари ме с новината за прИмоцията.......хем ми се ходи, хем не...
Хексе , добре дошла......грешката с непоръчването бързо може да се поправи Mr. Green

# 531
  • София
Малко не по темата ама нали сте ми другарчета  Hug, някой ако минава през Комседа да каже как е навалицата. Мен ме интересуват превозни средства коли за бутане с крачета, моторчета за бутане, абе за бутане с крачета  Grinning. Дали е добре заредено  newsm78?

И малко по темата чудя се за три каски тази http://www.mytoys.de/Hudora-Fahrradhelm-joey-Monsun/Fahrradhelme … .05.02.03/1569888, няма я в нашия размер, ама ако трябва ще дебна,
тази http://www.mytoys.de/Powerslide-Batman-Helm-Dynamic-Duo/Fahrradh … .05.02.02/1978560 много ми харесва че е бяла, да привлича по малко слънцето лятото, но пък предната има повече дупки отзад за проветрение  Thinking
и тази http://www.mytoys.de/K2-K2-Fahrradhelm-Missy-Jr/Fahrradhelme/Fah … .05.02.03/1789923 нея си я харесах ей така на дизайн и цвят, не мога да видя дали има дупки за циркулация на въздуха отзад  newsm78.
Моля който е виждал някоя от тях на живо да сподели опит  Hug  bouquet.

# 532
Ивееее  Heart Eyes изкупи ги ти тез камиони ... от всички вериги  Joy
Току виж сме се засекли с Дени из Комсед  Joy  да видим дали ще се престраша да се "пусна и аз "на живо" из магазините  Wink

# 533
Здравейте, бих се включила в обща поръчка. Моля, ако някой пуска, да ми пише.

Благодаря предварително!

# 534
  • София
Иве  Heart Eyes тия дето ги изкупих са дребни риби  Joy, сега се издирва голяямо превозно средство кола, мотор, колело ... а иначе имам цял гараж с камиони, багери и боклукчийски камиони, с тая криза с бензина стоят в торбите, няма движение  hahaha Joy. Само с механична сила се движат, зелена енергия  Hug.

# 535
Здравейте,

харесала съм тази триколка,

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=de&tl=bg&a … 9.13.03%2F1745415

има ли някой да има подобна и дали е здрава?
Изобщо, много се чудя какво да правя, по евтините не се доставят до БГ, исках с по широка дръжка, за да я бутам по лесно и чанта да има, но не се доставят.

чудя се къде да търся???

Благодаря на всички, които са ми отговорили предварително Peace
да си повдигна питането Peace

# 536
Аз ходих на промоцията.Значи талончето важи за един артикул и се раздава от жена пред магазина.
Взех едно лего виле за хранене на животните за 68 лева и една топка.
http://www.amazon.de/LEGO-Duplo-Ville-5634-Starter/dp/B001CQRRQG
Много съм доволна
Извинявам се за спама
Бутащите коли са 2 вида ,не е заредено,Триколките са много скъпи по 300 лева ако не греша на непозната за мен фирма.
На Фишър Прайс няма образователни игри ,има бая играчки ,но всичко много бързо се изчерва.Чудиш се дали да вземеш нещо и вече е в ръцете на друг.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 11:58 от malinkap

# 537
  • София
malinkap, а голяма ли е лудницата? Мен това най много ме изнервя и затова много се чудя...най добре е било сутринта в 10:30, сигурно вече е пълно с хора  Crazy

Момичета, изпратили са ми грешен артикул, ето тази каска пристигна, вместо едни маратонки за 24 евро:

http://www.mytoys.de/ABUS-Fahrradhelm-Arica-sky-blue-Gr-53-58/He … .07.03.01/1980633

размера е 52-58

ако някой има нужда да пише ЛС.

п.п. Hary, много неприятно, добре че поне твоите нещица си получила...с радост мога да отбележа, че нещата които си получила и не са твои не са и от мои поръчки, надявам се да се намери собственика им, вместо да се обяснявате с тойса. Сподели, ако има развитие случката  Heart Eyes

п.п.п
malinkap, мерси, може и още след малко да опитаме, дано жената да е там, би било тъпо само сутрин да раздават талончета  newsm78

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 12:35 от jijibiji

# 538
jijibiji ,аз отидох в 11 часа и не беше лудница,но днес е работен ден,за утре не ми се мисли.
Все пак те съветвам да отидеш утре към 10,10 и 30 ,за да можеш да си вземеш ваучери за 50% намаление.
Забелязах,че жената ,която ги раздаваше изчезна ,да не би да има лимит за деня?
П.П Взехме си и един надуваем матрак на фирма Intex,отново с 50% намаление ,от 140 на 70 лв
Поздрави

# 539
  • Велико Търново
Здравейте, отново да попитам някой дали е поръчвал това колело и да даде отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт