My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
пробвай амазон

# 406
eli_cat, малкият ми син има този Боби кар. Сега е висок 77см и си го джитка без проблем (само вкъщи, навън не съм го пробвала още), на 1г.4м. е.

# 407
marini, ninochka мерси   bouquet
Ще си търся значи друг вариант за колело.

# 408
eli_cat, малкият ми син има този Боби кар. Сега е висок 77см и си го джитка без проблем (само вкъщи, навън не съм го пробвала още), на 1г.4м. е.

Нали няма да му е малък на моя. Аз се спрях на жълтия, защото другите не се доставят в БГ. Сега се чудя да не му стане малък много бързо.

# 409
Момичета, имам едни излишни обувки, много са ни голями, номер 22, на Umi, естествена кожа и отвън и отвътре. Ако някой се интересува, мога да му пратя снимки.
 Тъмно лилави са с цветенца.

# 410
Нали няма да му е малък на моя. Аз се спрях на жълтия, защото другите не се доставят в БГ. Сега се чудя да не му стане малък много бързо.
Незнам дали жълтият е колкото синия, но не вярвам да е по-малък. Не мисля че ще му стане малък бързо-големият ми син е на 3г.4м. и също си го кара с кеф, но може би вече изглежда леко големичък за него-100см е висок. Всъщност той дори го кара повече из къщи. Малкото все още е новак, но успява и той.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 10:15 от Lilcho

# 411
Благодаря ти. Поне сега със сигурност ще си го взема.

# 412
Здравейте!
В4ера видях в парка една много хубава триколка.Беше с ку4ешка глава отпред и беше толкова лека,4е майката я носеше с една ръка.Обезопасена за бебета и с голяма седалка.Дали някой е виждал подобно нещо и къде да го търся
Благодаря   bouquet

# 413
мерси за отг на лс за пепеляшките Hug

да помоля редовните, ако мернат зеро 6 на прИмоция, да свиркат Flutter Flutter зеро 8 е намалено, но 6 не Crossing Arms

# 414
  • София
Поръчах и аз, след 1 г. пауза!  Laughing За протокола - ски-щеки не се доставят извън Германия, нищо че не го пише.  Hug

# 415
Имам чувството, че вече следят какво слагаме в кошницата и като не поръчаме веднага и изведнъж вече не се доставя до БГ. Боб строителя, който ви показвах преди няколко дни и той изведнъж спря да се доставя до БГ, даже и официално надпис му сложиха  Sad

# 416
  • София
На щеките още не са, а аз иначе изобщо не съм се офлянквала - направо поръчах. Даже, като ми изписа, че единият артикул не се доставя до БГ (имах още ски-обувки и кънки), бая се почудих за кой става дума и реших да махна щеките. Ако беше някой от др. два артикула, не знам дали изобщо щях да поръчам...  Peace

# 417
Здравейте!   bouquet
Много отдавна не съм писала в темата Blush но
това доставя ли се извън Германия http://www.mytoys.de/BIG-BIG-Claas-Celtic-Loader-Trailer/Kinderf … .17.04.10/1824242 нищо не пише, но все пак Thinking
И още нещо, дайте идеи за колела и игри за момче. Само да кажа, че сме на 2.6 години, но сме високи 1 метър Mr. Green

# 418
  • Sofia
Излагат се вече ... първо пратиха всичко в пощата , сега само на тях си доставят ...  Crossing Arms
От къде да си поръчам колело ,  това?

# 419
  • велико търново
Излагат се вече ... първо пратиха всичко в пощата , сега само на тях си доставят ...  Crossing Arms
От къде да си поръчам колело ,  това?
Напълно те подкрепям много ни хареса това колело . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт