My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря много  bouquet А какво включват доколкото можах да си го преведа-горен чаршаф и калъфка за възглавница или греша?!

# 481
kremstef, правилно си разбрала, вкл калъфка и горен чаршаф. Долните чаршафи се поръчват отделно, едноцветни с ластици, от фроте или памучно трико ... тук също ги има. Приятелка, си уши едноцветни долни ... с калъфката в магазин за платове и ... избираш.
Ина   Simple Smile Прекрасна картина се е получила, много талантлива е племеничката   bouquet На колко години е? За сега сме оцветявали кученце с "числа" ... Картините на Пикасо бледнеят, сравнени с нашата "творба" ... Може пак да се пробваме, с някое цвете, примерно  Mr. Green

Дени, линкът ти ми отваря празна страничка. Какво си хареса от Великденските? Утре с кафето може и поръчка, вместо бисквитки, нали  Laughing Развесели ме коментара за "бялото" яке на Бамби и времето за което остава бяло ... по спомени от нашите дечица ... "бялото е бяло" ... от магазина, до вкъщи ... още докато го мери принцесата ... ще има храница и пръстчета, малко химикалка или фулмастерче ... а навън ... класика ... ако не е изцяпано от тревичка, ще е от люлка, катерушка или пързалка ... но пък е красиво ... ще поглеждаме и за бели якенца в сайта ... на сутрешната седянка  Laughing

Спасдиди ролери Худора ... има във всички цветове  Wink Има и много фешън с черепче и разбито сърце  Mr. Green http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=inliner&filterbra … roductsPerPage=20 Ще чакаме Жасмин да се върне от обиколка с ролерите, може и скейт да подкара скоро, за раздвижване на гипсираното краче  Laughing Бързичко да се възстановява  Hug
Успешно завършване на второкласничката  Peace Много им се играе на мъниците  Laughing Най-хубавото в училище е ... големия двор и игрите след часовете  Joy

# 482
  • София
Мацки, прочетох ви набързо, но пък много се забавлявах с последните страници  Mr. Green

Влизам само да ви благодаря за съпричастността и да потвърдя както Ивето ви е писала,че такива неща не могат да ни развалят хубавото настроение и вярата че няма да попадаме на такива хора повече  Heart Eyes

Имам няколко ЛС за дъската, но първа ми е писала gargamela миналата нощ и ако не се е отказала ще я запазя за нея. А утре сутрин с Ивето освен да поръчаме още няколко, че да има за всички  Mr. Green

Количката още си търси малък собственик  Heart Eyes

# 483
Иве, мерси! Тези с черепчетата - тя си падна по тях веднага, докато разглеждахме първия линк с ролери, който ти беше дала, но те започват от номер 38 и ще и ще и плува крака вътре.
Аз ще взема от 37ми номер синя Худора, която си посочила, но и тя май ще е голяма.  newsm78
Ох, голямо чудене! Иначе пък ако взема по-малка номерация ми се вижда безсмислено.

Четох днес, че за каране на ролери имало специални каски. Били по-защитени на главата и тила отзад, от колкото вело-каските?!?  Rolling Eyes А аз си мислех, че с една каска можеш да си караш всичко! Брей, и при каските си излиза цяла наука. Ама човек не може всичко да знае! тц тц

http://www.mytoys.de/KED-Fahrradhelm-Meggy-anthrazit-gr%C3%BCn/H … a01.07.03/1923770 - това сега вело-каска ли е? И как отговаря размера-да измеря обиколката на главата ли?
Ейййййй, голям индианец? Ако не сте вие, далеч щях да съм от истината!  hahaha

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 00:31 от spasdidi

# 484
Много е грозно да злоупотребяваш с добрината на хората  Confused Вместо да си благодарен, че човек изобщо те е забелязал и е отделил от времето и средствата си, за да ти услужи, а ти да се отплатиш по този начин ...  #Sniper
Не съм обърнала внимание дали точно тази триколка е коментирана, но ме впечатли като цена http://www.mytoys.de/Hudora-Dreirad-SX-0-9-pink/Spielen-im-Freie … .29.13.03/1952614
само споделям  Peace
И още нещо да споделя - благодарение на Ivasl   bouquet получих едни момичешки сандалки Naturino и съм очарована от качеството им, не са налични и не мога да покажа линк, но това е нашата марка обувчици занапред Heart Eyes
и ето тази рокличка   http://www.mytoys.de/blue-seven-BLUE-SEVEN-Kinder-Kleid/Kleider/ … a01.06.14/1942312 която е много лека, размер 98 сега ни е точно до глезените (висока е 84 см), материята е много лека, има и много фина подлата, чудесна е за лятото, цветовете са ярки като на картинката  Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 06:32 от -Рея–

# 485
Иве, племенницата ми е на 9, картината е за 9+, исках да е предизвикателство за нея, защото тя по принцип рисува много хубаво. А и целта беше с гордост да си го закаи на стената, затова избрах нещо, което ще и хареса. Да си призная, беше уплашена в началото, че няма да се справи, но аз и обясних, подредих и боичките върху палитрите, казах и с кой цвят да започне и това беше. Следващия път като ни дойде на гости, показа готовия резултат. За по-малка възраст има малко по-лесни, но четчицата в нейния комплект беше толкова тънка, че нямаше проблем да не излиза от очертанията.

# 486
И аз искам Натурино, но няма шанс вече - към 60-70 евро са!

# 487
# 488
# 489
..... да не повярвате, но май си избрах скутер Crazy .....
newsm18
hahaha hahahaа с каската какво стана .......... hahaha
Аз съм за розовото мини микро, намерих го и в Бг на същата цена, но не бързам защото ще е за РД, а купя ли го сега ще се изкуша да й го дам. Flutter.....сега да те  разколебая пак Mr. Green
ninochka, сега ти погледнах лентичката и видях, че децата ни на една дата са раждани Heart Eyes
сладурчета,как ме подкрепяте Flutter Hug по-триумфираща иконка от тази на мажоретката не бих се сетила Laughing
дениа, мини микро понасят товар само до 20кг, може би да вземеш поне макси микро до 50кг newsm78 да те разколебая Joy аз се спрях на 2те гуми, защото има едно интересно нещо в плюс: да се пази равновесие... а степенката при худора 205 е голямо удобство... както и дръжката, защото мира, като си я знам  Heart Eyes, й омръзва и щего поносвам скутера... а и за път с автобус е по-удбно... ние сме без кола, а аз евър вероятно нема да съм шофьор Peace иначе се съгласих на 205, а не малките, защото на худора 205 са от 5г, а малките - от 6-7г... защо ли незнам, но факт
за каските и протекторите....  Laughing нарочно реших да не засягам темата, да не дръкам пак сто часа Laughing но ениуей: реших засега без, ще я наблюдавам стриктно... и ако ме притесни и започне да иска да развива скорости: поръчвам веднага и слагам бан на скоростите, докато дойде доставката на каска Peace тъй като наистина най-много ще излизаме със скутера до магазина, до близката до блока площадка... някак си не си представям за толкова близко растояние да слагам, щото там ту ще кара ту ще е на люлка ту на пързалка... не може навсякъде с каска или пък да я слагам и махам постоянно... засега не виждам и опция да кара заедно с приятели, че те да я бутнат, карайки силно заедно в съседно ленти... ще наблюдавам внимателно Heart Eyes както казах, и ще взимам решение Peace

мира е на 8 май  Heart Eyes добре, че ми обърна внимание, че тикърът е спрял

# 490
Извинете че нахлувам в темата ви jijibiji немога да ти пратя нищо понеже пощата ти е пълна.

# 491
  • Майничка
Извинете че нахлувам в темата ви jijibiji немога да ти пратя нищо понеже пощата ти е пълна.

И аз, и аз Laughing

# 492
  • София

И аз, и аз Laughing

Blush Blush Blush изобщо не съм забелязала, кога се е напълнила, разчистих  Blush

# 493
  • Велико Търново

Според мен, не се доставя извън Германия.

# 494
Маги Heart Eyes, благодаря ти мила за подхлъзването.......добре че е пообрано.

дениа, мини микро понасят товар само до 20кг, може би да вземеш поне макси микро до 50кг newsm78 да те разколебая Joy
Аааа, нямам никакво намерение аз да го карам, не ми трябва до 50......Ния е 14кг и до 20кг. има поне още 5-6 години.Стана като в отчетните теми Embarassed
vanirka, не се доставя извън Германия.
Иве, ето пак линк със зайци-ученици  Mr. Green Много са готини.

Общи условия

Активация на акаунт