My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 506
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте ,искам да попитам има ли някой, който прави общи поръчки за Русе.Ако може на лични да ми пише.  bouquet

# 541

krea1  Simple Smile доста крайни бяхме, аз поне  Blush в коментарите за столчето  Mr. Green  Но очевидно, това е болна тема на много от нас ... Всички отдаваме голямо значение на момента с правилния избор и "правилата" които уговаряме с мъничетата си, въпреки че са толкова крехки и мълки душички  Peace Може би е добра идея, ако ще ти помогне ... принтвай си нашите коментари, заедно с емотиконите   Mr. Green  и ги представи на съпруга или който прецениш, че трябва да се "убеждава"  Joy

Напротив, много ми бяхте полезни.   bouquet  Правила има и при нас, (няма как)колкото и да не и се искаше в началото, каката кара ролери с каска, лакътници, наколенки ... и всичко що предпазва от травми. Дърпаше се,примери на такива Без ми показваше, но след няколко падания, разбра ползата. Mr. Green За столчето още оглеждам, но размера определено ще отговаря на възрастта, силната половинка вече не спори, единственото му желание( ако можело ) е да е тествано. Laughing Не ми отне много време време да го "убедя". Усмихнат ден  всички желая!   bouquet

# 542
Здравейте,
обувките Lico отговарят ли си като размер ?
Ако някой може да се включи с измерена стелка на 28/29 номер ще съм много благодарна   bouquet

# 543
момичета,за колко дни пристига поръчката;къде пише номер за проследяване;нова съм и не знам още,благодаря

# 544
момичета,за колко дни пристига поръчката;къде пише номер за проследяване;нова съм и не знам още,благодаря
За дните е относително от 3 до 15, за пример поръчката ми от 15 март е вече в Сф, а на една друга девойка поръчка от същата дата все още не е изпратена. За номер за проследяване -влизаш си в профила, после в поръчката-ако е  изпратена на статус излиза зелен надпис Ihre Bestellung wurde versendet и дават линк за проследяване и като натиснеш там пише UPU Code / Matchcode.
П.П. Внимавай къде натискаш, за да не си сторнираш поръчката без да искаш..........все се чудя как го постигат това, но често има такива оплаквания Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 18:31 от Dennia

# 545
Момичета дайте идея за подарък за РД на момиченце 6-7 г. Идеята ми е или някаква занимателно-обучителна игра или нещо за спорт. За цена около 50-60 евро.

# 546
Момичета дайте идея за подарък за РД на момиченце 6-7 г. Идеята ми е или някаква занимателно-обучителна игра или нещо за спорт. За цена около 50-60 евро.

Ние имаме това
http://www.mytoys.de/PARKER-Party-Twister/Partyspiele/Kinderspie … a02.01.07/1457257
Туистър.
Много е забавна и на добра цена. Това е мобилния вариант-има чанта, а таблото, където е стрелката става на фрисби.

# 547
  • София
За дните е относително от 3 до 15, за пример поръчката ми от 15 март е вече в Сф, а на една друга девойка поръчка от същата дата все още не е изпратена. За номер за проследяване -влизаш си в профила, после в поръчката-ако е  изпратена на статус излиза зелен надпис Ihre Bestellung wurde versendet и дават линк за проследяване и като натиснеш там пише UPU Code / Matchcode.
П.П. Внимавай къде натискаш, за да не си сторнираш поръчката без да искаш..........все се чудя как го постигат това, но често има такива оплаквания Mr. Green

Моята поръчка от 12 март също още не е тръгнала...  Sad

# 548
А как стои въпроса с връщането на стоки ? Пощенските те ли ги поемат ...
Питам информативно Grinning Дано не ми се налага  ooooh!

# 549
Извинявам се за спама, но знам, че тук има много фенове на Плеймобил.
Днес бях към обяд в Комсед и си беше добре зареден. Намалението важи за абсолютно всички артикули, а не за един продукт!  Peace

С мъжа ми напълнихме 2 кошници на Плеймобил с рицари, дракони, едно страшно сафари, джипове.

Бреах, не бях виждала истинки намаления в БГ!  Shocked Е, доживяхме! Малкият има в сряда РД, та всичките 5-6 кутии Плеймобил ще бъдат разпределени по баби, лели и каки!

Имаше много Лего и Чико.
Опашката беше стабилно, но си заслужаваше. Къде го има - пише 80 лв., а плащаш 40 лв.! Намаленията бяха абсолютно реални.
Който има нужда да отива утре. Аз може пак да намина!  Mr. Green

# 550
В Комсед има ли ученически пособия или само играчки? Интересуват ме кутии за храна.

# 551
благодаря ти,мила!златна си  bouquet

# 552
Bestelldatum:
17.03.2011  Bestellwert:
50,32 € Zahlungsart:
Kreditkarte  Status der Bestellung:

Ihre Bestellung wird bearbeitet
момичета,какъв ми е статуса,не виждам нищо да пише в зелено,май не е още изпратена,така ли да разбирам

# 553
Bestelldatum:
17.03.2011  Bestellwert:
50,32 € Zahlungsart:
Kreditkarte  Status der Bestellung:

Ihre Bestellung wird bearbeitet
момичета,какъв ми е статуса,не виждам нищо да пише в зелено,май не е още изпратена,така ли да разбирам

Болднатото е статуса, който е: Поръчката се обработва.

# 554
  • София
И аз се включвам да подкрепя, че вчера и днес ограничението не бе за 1 артикул, въпреки че на талона пишело така (аз вчера не го забелязах Embarassed).
Моите неща от вчера бяха 10 бр. (дреболии), според мъжо сметката не си била заслужила задръстването.... hahaha
Днес приятелки ходиха и ми се обаждаха, ако има нещо да ми докупят - та само моите неща бяха 4 бр. към сметката на едната, другата се беше постарала 10тина лега и поне още 7-8 други дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт