My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
...

pavlo_deni, имай търпение, все пак 17.03 е доста скоро, четвъртък, а сега са почивни дни. Може да стои с този статус и седмица, случвало се е и повече. Ако след 1 седмица се притесниш им пиши запитване.

Да, значи, ако моята поръчка от по-миналата събота не тръгне днес, утре да им пиша, а?  Hug

# 571
  • София
...

pavlo_deni, имай търпение, все пак 17.03 е доста скоро, четвъртък, а сега са почивни дни. Може да стои с този статус и седмица, случвало се е и повече. Ако след 1 седмица се притесниш им пиши запитване.

Да, значи, ако моята поръчка от по-миналата събота не тръгне днес, утре да им пиша, а?  Hug

Аз мисля че днес до края на деня ще тръгне, изчакай и утре пиши, да ти е по спокойно  Hug

# 572
...

Да, значи, ако моята поръчка от по-миналата събота не тръгне днес, утре да им пиша, а?  Hug

Аз мисля че днес до края на деня ще тръгне, изчакай и утре пиши, да ти е по спокойно  Hug

Днес получих e-mail за поъчка направена на 16-ти, че е тръгнала, но съм имала поръчки, за които съм чакала повече от седмица( около 10 дена някъде) за обработка.

# 573
Аз се отчетох скромно в Комсед, 2 Лего, бяло зайче по поръчка на Тони и пъзел за мен от 9000 части, който идея си нямам кога и къде ще редя Simple Smile Но ентусиазма ми беше повече от разума  Mr. Green

Преди малко в друг сайт съгреших, а утре ще се отчета в тойса и вече незнам как и кой ще ми зарежда картите  ooooh!  Blush
Такаааааа и аз се присъединявам по всички точки.  Лего динозавър е най-големия хит. Сега му търся подходяща рокля и бижута........в други сайтове. Много мразя намаления на детски играчки, все скъпо ми излизат накрая, предвид че никакво намерение не съм имала да ги купувам. Не трябва да излизам и нета трябва да ми се спре в най-скоро време. Whistling
За статистиката и без да искам да притеснявам Спящата, но моя опит със забавените за обработка поръчки изобщо не е приятен. Ако днес няма движение, задължително им пиши.

# 574
и аз направих поръчка на 12.3 - положението е същото като при Спящата. Писах им вече - никакъв отговор. Дано днес-утре  най-сетне разберем дали и какво ще пратят.

редактирам се - току-що получих имейл от тях, че поръчката ми вече е пристигнала в България. Поради технически проблем не са пратили съобщение, когато е тръгнала за насам. Спящата, пиши им или направо иди до пощата -

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:23 от аглика

# 575
Иска ли някой да пуснем обща поръчка, за София. Мислля да пусна довечера или утре сутрин.
Моля да драсне на лични ако някой иска да си поделим доставката Hug

# 576
  • София
и аз направих поръчка на 12.3 - положението е същото като при Спящата. Писах им вече - никакъв отговор. Дано днес-утре  най-сетне разберем дали и какво ще пратят.

редактирам се - току-що получих имейл от тях, че поръчката ми вече е пристигнала в България. Поради технически проблем не са пратили съобщение, когато е тръгнала за насам. Спящата, пиши им или направо иди до пощата -

Tnx!  Hug

# 577
  • София
P. S. аглика, аз май ще се разходя днес след работа до пощата, че и без това оттук нямам достъп до мейла си и ще мога им пиша чак довечера.  Peace Иначе на тебе пратиха ли ти номера на пратката или само са ти отговорили, че вече е пристигнала в БГ? Мерси предварително за отговора!  Hug

Аз иначе звъннах в разпределителня център, з. д. си спестя евентуалното разкарване до пощата напразно, но може да се провери само по номера, не и с името и адреса ми.  Sad

# 578
да, пратили са ми номер на пратката, и наистина, в сайта на ДЧЛ е отразено, че е пристигнала още на 18-ти

# 579
Да ви попитам понеже ще поръчам обемисти неща, стол за кола и уолкер, пак ли идват по пощата, защо проверявате в разпределителния център?
Мерси  bouquet

# 580
Някоя мам беше писала, че имат тази принцеска триколка на Кетлер  Grinning : http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Dreirad-Happytrike-Prinzess … .17.04.01/1923125
Интересува ме дали дръжката е с родителски контрол на посоката на движение на предната гума, или си е само за бутане, без да може да се управлява посоката?  newsm78 Също така гумите пластмасови или гумени са?

# 581
Пак по темата за Комсет (отново се извинявам за спама)Вчера взех няколко дрешки и ми поискаха 2 талона по 50%.Иначе цените прекрасни-дънки 15 лева,поличка и 11 лев
Добре,че бях скътала един във вътрешния джоб.

# 582
Ех, притесних се. И аз имам поръчка ( първата ми самостятелна) от 11ти и не е тръгнала, ама даже и бутона за сторниране още е активен.

# 583
Момичета, нещо изпуснах за комсед, какви са тези талони и откъде се взимат, аз си мислех че отиваш и пазаруваш на -50%  newsm78

# 584
  • София
Аз намерих начин да им драсна мейл, че искам тракинг номера, към 4 часа ще се пробвам да проверя дали са ми отговорили.  Peace Иначе бутонът за сторниране ми изчезна още на 14.03., но какво от това...

Общи условия

Активация на акаунт