Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са отзивите за детските въртележки и мобили?
Какви са препоръките за плащания с карти на myToys.de?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са отзивите за детските въртележки и мобили?
-
Какви са препоръките за плащания с карти на myToys.de?
-
Какви са отзивите за детските дрехи на ESPRIT?
-
Какво представляват полиестерът и полиамидът? Не са ли синтетични и няма ли да спарят отвътре на дрехата?
всички поръчки се доставят с местните пощи ... Бг, гръцки, немски и т.н. Бг пощи не доставят до адрес, немските доставят, гръцките ... не знам
Като получиш поръчката, сподели и ще се знае ... дотогава можеш да питаш в местния пощенски клон, дали те ще ти доставят пратката или ти трябва да си я вземеш
Нашата пощичка прави справки и по тел, питай дали и на теб биха направили справка по тел, ако нямаш търпение да чакаш известие ... в случай че няма да ти донесат кашончето на адреса. Куриерската фирма ДХЛ няма общо в случая.
ако ще те утеша, нощеска и аз съм получила "радостна" вест за едни сандалки
все повече ме изкушаваш да посетя "град" Люлин
всичко си имате там е и става все по-изкушаващо ... може пък да направя сандвичи за изпът
дано на място да намериш нещо интересно, от тойса, колкото и да са бързи ... няма как да се получи поръчката
, не помня добре.

"Решението" не е на тойса, а е ограничение (за отделни модели или цялата гама), наложено от самите производители. Оптимистично казано ... може да пророниш сълзички в някой мейл до тойса, но все пак ... да сме готови да понесем и отговора
поне да не са в 5 поста
Хареса си едно малко лего и искаше да си ходи вкъщи да играе, никакъв шопинг нагон няма