My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Марс
Ако има поръчка, моля на ЛС. Hug

# 616
pavlo_deni  Simple Smile  всички поръчки се доставят с местните пощи ... Бг, гръцки, немски и т.н. Бг пощи не доставят до адрес, немските доставят, гръцките ... не знам  Blush Като получиш поръчката, сподели и ще се знае ... дотогава можеш да питаш в местния пощенски клон, дали те ще ти доставят пратката или ти трябва да си я вземеш  Peace Нашата пощичка прави справки и по тел, питай дали и на теб биха направили справка по тел, ако нямаш търпение да чакаш известие ... в случай че няма да ти донесат кашончето на адреса. Куриерската фирма ДХЛ няма общо в случая.
Стронирания артикул ... не го страдай  Wink  ако ще те утеша, нощеска и аз съм получила "радостна" вест за едни сандалки  Mr. Green

Евчо  Simple Smile ... винаги има, направо "споделяй"  когато си готова с избора  Hug

Каква металка количка търсиш dartzi ? дай линк ... ако никой няма свободна, може в Бг магазин да я има или пък от тойса, направо, поръчките пристигат бързичко напоследък ... много подаръци получихме точно в самия Рден ... Катето и Ради са сред щастливците .... многократно, при това ... как го правят, не знам, дано да се успява все така  Laughing

Ивееее  Heart Eyes   все повече ме изкушаваш да посетя "град" Люлин  Joy  всичко си имате там е и става все по-изкушаващо  ... може пък да направя сандвичи за изпът  Mr. Green  и право там  Laughing

ПП: dartzi   редактирам се  Blush  сега видях, че имате една седмица до РД   Grinning  дано на място да намериш нещо интересно, от тойса, колкото и да са бързи ... няма как да се получи поръчката  Peace

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 09:20 от ivasl

# 617
# 618
DarkViolet ще се опитам да обясня ... дано ми се получи  Hug. Отворям бг мапса и така ще обяснявам.
Значи бул. Захари Стоянов - заставаш с гръб към кръстовището с ул. Панчо Владигеров. Има автобусна спирка в дясно, и до нея аптека, офис на мобилен оператор, разни други магазинчета, и едно като арка - влизаш в пазара от там, под арката /точно като влезеш под нея отсреща ти се падат пици на парче/, и хващаш първата алея вляво. Магазинчето се намира вляво, мъничко е, пред него бяха изнесени дървено конче за люлеене, дървена дъска, дървено столче. Внимавай да не го пропуснеш, наистина е мнооого малко, но пък беше добре заредено.
http://www.mytoys.de/Eichhorn-Rollbahn-Haus/EICHHORN-Weiteres-Sp … r01.12.05/1213154 ето това роли по спомен беше към 21 лв.
Аз взех една низанка - http://www.simbatoys.de/en/brands__products/eichhorn/bead_chaser … ?sArtNr=100003701, беше или 6 или 8 лв.  newsm78, не помня добре.

Ха не го знаех това магазинче, а живея на 2 мин. Благодаря! Веднага ще го преслушам.   bouquet

# 619
  • София
Иве, заповядай  Hug, така като гледам има и други скрити лимонки /люлянки  Simple Smile/.
Ох тия дни голямо ровене падна и обикаляне. Последното ми хрумване е да взема на малчо моторче, текат ми очите по това http://www.mytoys.de/BIG-BIG-Bike/Bobby-Car/KID/de-mt.to.br01.72/1980694 но НЕ се доставя. Чудя им се на немците, то е лекичко, не много обемно. Дали ако им драсна едно тъжно писмо молба може да променя ситуацията.
Намерих една мацка дето предлага транспорт от Германия, поръчваш на нейн адрес и ти се доставя. Гледам амазонци, и всякакви други сайтове, много моторчета са заредили навсякъде. А тук в България, още ми твърдят че е рано за колички и моторчета,  не били заредили.
Някой ако е транспиртирал от Германия, моля да сподели  Hug.
ПС. Ако мернете подобен мотор или вече знаете къде има, ще съм много благодарна за инфото  Hug.
ПС на ПС-то Писах на тойса, много бързо отговориха, че поради логистични проблеми, и големия кашон, нямат възможност да ме удовлетворят. Е поне опитах  Grinning.
Някой търсеше розово колело , мернах в мадъркеър, че има няколко вида, в момнта имат и намаление 10% с код.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 11:25 от Betelgeize

# 620
pavlo_deni  Simple Smile  всички поръчки се доставят с местните пощи ... Бг, гръцки, немски и т.н. Бг пощи не доставят до адрес, немските доставят, гръцките ... не знам  Blush Като получиш поръчката, сподели и ще се знае ... дотогава можеш да питаш в местния пощенски клон, дали те ще ти доставят пратката или ти трябва да си я вземеш  Peace Нашата пощичка прави справки и по тел, питай дали и на теб биха направили справка по тел, ако нямаш търпение да чакаш известие ... в случай че няма да ти донесат кашончето на адреса. Куриерската фирма ДХЛ няма общо в случая.
Стронирания артикул ... не го страдай  Wink  ако ще те утеша, нощеска и аз съм получила "радостна" вест за едни сандалки  Mr. Green

Евчо  Simple Smile ... винаги има, направо "споделяй"  когато си готова с избора  Hug

Каква металка количка търсиш dartzi ? дай линк ... ако никой няма свободна, може в Бг магазин да я има или пък от тойса, направо, поръчките пристигат бързичко напоследък ... много подаръци получихме точно в самия Рден ... Катето и Ради са сред щастливците .... многократно, при това ... как го правят, не знам, дано да се успява все така  Laughing

Ивееее  Heart Eyes   все повече ме изкушаваш да посетя "град" Люлин  Joy  всичко си имате там е и става все по-изкушаващо  ... може пък да направя сандвичи за изпът  Mr. Green  и право там  Laughing

ПП: dartzi  редактирам се  Blush  сега видях, че имате една седмица до РД   Grinning  дано на място да намериш нещо интересно, от тойса, колкото и да са бързи ... няма как да се получи поръчката  Peace

http://www.mytoys.de/Outdoor-Metallschubkarre/Werkzeug/Kleine-G% … a02.08.02/1819175

Благодаря ти   bouquet
Ето такава например. Тук в бг сайтове е 36лв без доставката. Нали съм от малък град и незнам къде да търся и къде може да има  Embarassed  РД е на 30.03  колко може да излезе с доставката от там  newsm78

опс и аз се редактирам, сега видях последното изречениее  Cry

# 621
Развесели ме dartzi  Heart Eyes  с "малкия" град ... то и в голям да си ... пак сме разделени на малки "градове" ... добре, че има прекалено мили и услужливи момичета като Betelgeize   bouquet  че щях да видя през крив макарон три торби с играчки от "друг град"   Joy  

Ивеее  Heart Eyes колкото и да "сълзим" пред тойса .... трудно биха доставили до Бг нещо, което е само за Германия  Sunglasses  "Решението" не е на тойса, а е ограничение (за отделни модели или цялата гама), наложено от самите производители. Оптимистично казано ... може да пророниш сълзички в някой мейл до тойса, но все пак ... да сме готови да понесем и отговора  Mr. Green Виж това с "опосредствена" доставка от Германия е по-вероятен вариант ... въпрос на цени и условия  Peace

ПП: редактирам се, че и без това пиша романи  hahaha поне да не са в 5 поста  Blush
Имам излишни неща за връщане в тойса, ако някой си познае нещо, да пише до утре вечер:
1   http://www.mytoys.de/TOM-TAILOR-TOM-TAILOR-Kinder-Jacke/Mini-M%C … a02.12.06/2093182      116/122
2   http://www.mytoys.de/PUMA-PUMA-Kinder-Winterjacke/Teen-M%C3%A4dc … a02.12.08/2011539      164
3   http://www.mytoys.de/edc-youth-by-Esprit-EDC-YOUTH-BY-ESPRIT-Kin … a02.12.08/2104025      164/170
4   http://www.mytoys.de/s-Oliver-Shoes-S-OLIVER-SHOES-Kindersandale … .40.05.12/1956900      28
5   http://www.mytoys.de/ESPRIT-ESPRIT-Kinder-Jacke/Mini-Jungen-Gr-9 … a02.12.05/2105569      92/98
6   http://www.mytoys.de/INDIGO-INDIGO-Kindersandalen/Mini-M%C3%A4dc … a02.12.06/1933478      30

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 10:57 от ivasl

# 622

ПП: dartzi   редактирам се  Blush  сега видях, че имате една седмица до РД   Grinning  дано на място да намериш нещо интересно, от тойса, колкото и да са бързи ... няма как да се получи поръчката  Peace
благодаря ти,мила!златна си!само да получа пратката ще споделя с вас с удоволствие,за мен чакам една рокля,другите неща са за близначетата ми!целувки!

# 623
Развесели ме dartzi    с "малкия" град ... то и в голям да си ... пак сме разделени на малки "градове" ... добре, че има прекалено мили и услужливи момичета като Betelgeize    че щях да видя през крив макарон три торби с играчки от "друг град"     

То и аз се посмях, като видях какво съм написала в бързината, но.........
Факта е факт, тук има само такъв тип играчки, които рядко купувам   bouquet както и да е, да не ви занимавам излишно. Градове , села, в БГ е все тая  hahaha

# 624
Направих поръчка, но не се вижда никъде, стои си старата?
Моля да ми кажете кога се вижда! Пише, че тя се вижда, след като си получим мейла на пощата, така ли е и при вас? Пускала съм преди, но нямам спомен, отдавна беше.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 16:28 от mama bobo

# 625
Ако има поръчка, моля на ЛС. Hug
Писах ти ЛС , ако поръчам сега  дали ще пристигне за 3 седмици, че на 17 -и е РД на щераката  newsm78
Ако някоя мама ще ходи в Комсед и има желание да купи една кукла за мен, моля ЛС , ще и платя предварително ако има с-ка!

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 18:39 от veni-b

# 626
Да поспамя и аз по темата Комсед - първо полезната информация - отстъпката от 40% важи до 27.03:)
А после - не ходете с децата си, аз поне с моето нищо не успях да купя - той все мрънкаше, че му е скучно Crazy Хареса си едно малко лего и искаше да си ходи вкъщи да играе, никакъв шопинг нагон няма Joy

# 627
Пловдивчанки, здравейте!  Simple Smile Имаме движение на поръчката. Едното кашонче, изпратено на 16-ти вече го получих, но вътре беше Кетлера на Дени. Чакам второто да ви зарадвам и вас. Ето му движението до момента:
17.03.11 18:44 Uhr    -- Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.
18.03.11 16:07 Uhr    Rodgau Die Auslands-Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.
18.03.11 23:18 Uhr    Saulheim Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.
И да споделя, че имаме ново кодче за - 10 %, валидно до 26-ти, пишете, ако имате пак планове за пазаруване  Mr. Green

# 628
Ivasl, от линковете ти само първият се отваря  Confused

# 629
  • Sofia
Ivasl, от линковете ти само първият се отваря  Confused

дааа...

А за Комсед - има детски клуб, така че може и с деца, мятате ги в клубчето и действате Wink 

Общи условия

Активация на акаунт