Знаете ли кого видях-17

• 83 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Светльо от Хиподил, Цветелин Кънчев, Вики от Мастило, Дим Дуков и Божана Филипова. Всички на едно място, като последните четирима бяха заедно. Пък и ми стана странно да ги видя на такова събитие. Както и да е. Божана изглежда чудесно. Дим Дуков е пуснал коса.

# 586
  • София
Вчера в мол Сердика Кремена Халваджиян. Изглеждаше супер невзрачно. Татуировката на китката й изглеждаше като правена с подръчни средства.

# 587
  • София
Днес видях във вестник ШОУ, че пак са цитирали бг мама. Поне започнаха да пишат откъде черпят инфо.  Thinking
Писали са цяла статия за евентуално незаконно дете на Коцето Калки. Тук беше писала една дама, че го е видяла в парка Заимов с бебе и друга жена, не неговата.
После и друга бг мамска случка прочетох. Тия що не си прекръстят вестника  newsm78 Така и така само преписват  Peace

# 588
И аз да се включа. Миналата седмица видях Графа и то забележете на Сточна гара  Laughing .Явно търсеше нещо, защото само оглеждаше неориентирано. Изглеждаше ужасно - сини дънки, на които висеше някакъв синджир, беше един подпухнал и дебел, и леко накуцваше с единя крак.

# 589
По повод Коцето Калки. Декември края го видях с младо момиче бременно в поликлиниката на МД. И аз се зачудих каква може да му е след като очевидно не е жена му  newsm78.
Даже мислех да изкоча пред него и да му кажа: " Найс, а!" но ме досрамя.

# 590
Преди един час покрай бул. България се разхождаше Евгени Минчев. С голямо шкембе, бе.
Но той нали е млада булка, може да е прихванал. 

# 591
Галя от балет "Сатен" в парка на Редута. Много сладка, беше с мъжа си и дъщеря си. Мило семейство изглеждат.

# 592
Днес видях Максим Бехар на летището във Виена.

# 593
Преди три дни Райна на участие.
Останах изненадана колко е красива на живо.
Има страхотни крака.
Но много е прекалила с уголемяването на горната си устна.

# 594
Преди два дни Мира Баджева в ресторант.
Както по телевизията си е , добре изгрежда.

# 595
Преди няколко дни видях Насто от Б.Т.Р, вървеше към моя университет. Спокоен си се разминаваше с хората и всички се обръщаха след него като го познаеха... Simple Smile

# 596
Кака Лара в парка Заимов.Може би всек имоемнт ще ражда. Беше свежа с едни готини кецки и дънки

# 597
  • София
Вчера в мол Сердика Кремена Халваджиян. Изглеждаше супер невзрачно. Татуировката на китката й изглеждаше като правена с подръчни средства.

Винаги ми е била страшно антипатична тази жена.Имам чуството че самучуствието й е по-високо от Еверест.

# 598

Винаги ми е била страшно антипатична тази жена.Имам чуството че самучуствието й е по-високо от Еверест.

Мен много ме дразни с изказванията си за обувките си, как имала над 2000, но не била луда, а просто била БОЛНА...

# 599
Преди два дни Мира Баджева в ресторант.
Както по телевизията си е , добре изгрежда.
А косата й пак ли беше мазна и на фитили? Не знам бързо ли й се омазнява, какво ли, но винаги изглежда немита.

Общи условия

Активация на акаунт