Знаете ли кого видях-17

• 82 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Светослава Тадаръкова срещу Хепи на П.Славейков, много антипатичка жена!

# 601
  • out of space
Галя от балет "Сатен" в парка на Редута. Много сладка, беше с мъжа си и дъщеря си. Мило семейство изглеждат.

Вчера се изяви като репортер на НТВ и точно във въпросния парк се развиваше действието. Направи репортаж за опасните детски катерушки и люлки.

# 602
Леле, дано не влиза тук. Тя наскоро пак си коригира нещо по лицето. То не бяха цици, не бяха бръчки... Mr. Green

# 603
  • София
Днес преди обяд видях Генка Шикерова от БТВ в Борисовата градина, разхождаше бебето. Изглеждаше много свежа Simple Smile

# 604
Преди два дни Мира Баджева в ресторант.
Както по телевизията си е , добре изгрежда.
А косата й пак ли беше мазна и на фитили? Не знам бързо ли й се омазнява, какво ли, но винаги изглежда немита.

Да не я бъркаш с Ана Цолова ?

# 605

Как бих могла да ги объркам?

# 606
Леле, дано не влиза тук. Тя наскоро пак си коригира нещо по лицето. То не бяха цици, не бяха бръчки... Mr. Green
Съгласна съм с Рима, много е дразнеща и много надута и на живо Whistling

# 607
А каква ошмулена беше преди да се омъжи за Тадаръков и да си оправи носа, да си сложи цици и да стане руса... Mr. Green Беше и добра журналистка.

# 608
  • Sofia
 С този ужасен рус цвят на косата прилича на изрусена мангалка

# 609
Коя се е изрусила ?

# 610
Днес преди обяд видях Генка Шикерова от БТВ в Борисовата градина, разхождаше бебето. Изглеждаше много свежа Simple Smile
Дори не знаех, че е родила....много съм изостанала  Tired

# 611
  • Варна
А каква ошмулена беше преди да се омъжи за Тадаръков и да си оправи носа, да си сложи цици и да стане руса... Mr. Green Беше и добра журналистка.
С първото съм съгласна напълно, с второто не. Връзкарка си беше и тогава, само дето беше по- грозна.  Mr. Green

# 612
Професор Вучков, на Раковски, малко след кръстовището с Патриарха. Седеше на една спирка, ръкомахаше и викаше нещо. Затвърди ми грозното впечатление, което ми беше направил на екрана.

# 613
Професор Вучков, на Раковски, малко след кръстовището с Патриарха. Седеше на една спирка, ръкомахаше и викаше нещо. Затвърди ми грозното впечатление, което ми беше направил на екрана.

хахах той е луд, и винаги нещо си говори сам или почва да нарежда хората по улиците...

# 614
Луд е вярно, но вчера нали получи награда:
"
Професор д-р Юлиан Вучков получи медал "Иван Вазов" за големи заслуги към родната литература и дейността на Съюза на българските писатели.

Отличието му връчи председателят на писателското дружество Николай Петев. На специална церемония Съюзът на българските писатели раздаде Годишните си литературни награди за книги, издадени през 2010 година.

"Получавал съм немалко, даже много награди... Но съм особено щастлив, че орден "Иван Вазов" – това най-високо досегашно отличие на Съюза на българските писатели, носи името на всепризнатия патриарх на българската литература, когото аз обожавам, комуто съм посветил над 250 страници и на когото ще посветя цяла глава в третия ми том от моите мемоари", обяви Вучков пред присъстващите представители на медиите, както и много писатели от различни възрасти.

Това не е първата награда от Съюза на писателите, която получава проф. Вучков. През май 2006 той беше награден за цялостно творчество. "

Сега ще стане още по-голямата работа ooooh! JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт