Знаете ли кого видях-17

• 83 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Видях Максим от рекламата на Леки.Попринцип на рекламата е малко грозноватичък ,на живо беше като направен с фотошоп.После видях и фотосесията му от Надя Дъмбазова ! Уникален е ..Качвал се е на сърф,както карал е ски ,бил е в Кокополия  #Crazy .. Който не знае-място за катерене и препядствия..Разбрах Фейсбука на майката,после на сина.На 8 години е почти  Hug Просто е много красив.Много фешън дрешки има и така.. Peace Peace

# 391
Бареков снощи вечеряше с..жена си.. Sunglasses

# 392
  • София
Видях Максим от рекламата на Леки.Попринцип на рекламата е малко грозноватичък ,на живо беше като направен с фотошоп.После видях и фотосесията му от Надя Дъмбазова ! Уникален е ..Качвал се е на сърф,както карал е ски ,бил е в Кокополия  #Crazy .. Който не знае-място за катерене и препядствия..Разбрах Фейсбука на майката,после на сина.На 8 години е почти  Hug Просто е много красив.Много фешън дрешки има и така.. Peace Peace

Нали за сина на Койна Русева говорим?

# 393
Имената на децата на Койна не започваха ли все с К? Това съм го запомнила от нейно интервю...

# 394
  • София
Имената на децата на Койна не започваха ли все с К? Това съм го запомнила от нейно интервю...
Да, права си: Калина, Константин и Калоян  

# 395
  • София

те не се ли разделиха или бъркам с някой друг водещ  newsm78

# 396
  • София

Разделиха се. Но нали имат общо дете - покрай него все трябва да се виждат и обсъждат разни неща. Пък може и да се съберат отново.

# 397
Да де. Не виждам какво им пречи да си се виждат въпреки раздялата.

# 398
  • София
Аз пък някъде четох, че пак са се събрали.
Ето и тук го пише.

# 399
  • София
Да де. Не виждам какво им пречи да си се виждат въпреки раздялата.

не им пречи, аз не се изразих правилно. Не знам къде бях чела, че изобщо не били в добри отношения и не се виждат. Явно не е вярно.

# 400
Преди минути, покрай магазина в който работя, мина Виктория Петрова с гоямото си куче(лабрадор май).
Беше облечена в тъмно лилаво палто и вързана на ниска опашка. Много красива, наистина много. Загледа се във витрината и наистина се възхитих на красотата й. Досрамя ме обаче, да изляза и да й поискам автограф.  Blush

Мислех, че от работа няма време, да се прибира във Варна.  Rolling Eyes

# 401
Коцето и Надя видях в Сердика днес. Хапваха фаст фууд Simple Smile

# 402
  • София
В четвъртък следобяд кака Лара в Мола на Цариградско. В гръб изобщо не й личеше бременността.

# 403
  • София
В четвъртък следобяд кака Лара в Мола на Цариградско. В гръб изобщо не й личеше бременността.

Супер, тя при първата си бременност беша качила над 30 килограма!

# 404

Разделиха се. Но нали имат общо дете - покрай него все трябва да се виждат и обсъждат разни неща. Пък може и да се съберат отново.

Преди около месец бяха засечени двамата заедно  в провинцията. В известна югозападна дискотека. 

Общи условия

Активация на акаунт