Знаете ли кого видях-17

• 83 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
в късния следобед Андреа, на Гарибалди. Много симпатична беше, разхождаше си кучето, на ниски обувки, с големи слънчеви очила, беше усмихната  Flutter

# 466
Мерцедес-а е на собственика на "Крит"

# 467
Днес привечер - Ники Китаеца.

# 468
Мерцедес-а е на собственика на "Крит"
Това беше строителната компания, нали?

Значи, и него съм видяла тогава.

# 469
Тази сутрин - Стъки. В джип, без Юлиана.

# 470
  • София
В петър Лили Игнатова в ренгеновия кабинет на Люлин Планина, беше и неудобно, че всички я познават или просто си гледа лошо, нИзнам....Иначе изглеждаше добре!

# 471
  • Sofia
Всички от балет Максимус виждам редовно, тренират (или там каквото правят) точно под балкона ни в една зала...Обаче са изключително надути позьори, няма такива чупки. И как виждат къде ходят нямам идея, главите им толкова вдигнати си държат  newsm78

Слабаков и Ернестина Шинова, редовно си разхождат кучето покрай нашата вила, живеят в близост. Много са ми земни и приятни!

Коки от Стъклен дом - в любимия ми бар почти всеки петък или събота. Както и Деян Донков в същия бар.

# 472
 Деси Илиева- с модерни слънчеви очила и сладолед в ръка.

# 473
  • Велико Търново
Тази сутрин в салон Бюти/В.Търново/ Галена мъчеща се да си паркира джипа на изплащане/не злобея/ с дънки и равни обувки и чанта Бъркин.

# 474
  • София
Тази сутрин в салон Бюти/В.Търново/ Галена мъчеща се да си паркира джипа на изплащане/не злобея/ с дънки и равни обувки и чанта Бъркин.

Ама джипа не беше ли подарък от Галин newsm78

# 475
  • София
Е подарък е. Нали той го изплаща. Laughing

# 476
  • Велико Търново
Да,abet го е написала Peace
Плаща се през Уникредит.

# 477
Плаща се през Уникредит.

Ей сега, ако напишете и месечната вноска...някои печатни издания ще бъдат толкова доволни Wink

# 478
  • София
Е подарък е. Нали той го изплаща. Laughing

E,подарък на изплащане-тъпо ми звучи TiredПоне да не и казва че го изплаща... Mr. Green

# 479
  • Велико Търново
Плаща се през Уникредит.

Ей сега, ако напишете и месечната вноска...някои печатни издания ще бъдат толкова доволни Wink

Това го пише на номера Peace
Месечната вноска не ме вълнува.Споменах го предвид факта,че "филм" се излъчи с подаряването на джипа.Не помня от какво "турне" се завърна дивата на фолка Crazy

Общи условия

Активация на акаунт