Знаете ли кого видях-17

• 83 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Еееееееееееееее много мързеливата го дават тия. Laughing
Знае се колко струва тая кола приблизително. Всеки лизинг си има калкулатор. Ми да си го изчислят Laughing
Сега и статията ли да им напишем  Joy

# 481
В събота следобед Калин Врачански. На входа на морската във Варна. С очила и шапка и хванал една девойка за ръка.

# 482
  • София
А аз преди 3-4 дни преди "Раковска" видях Дони и Нети за ръчичка и Дони носеше тяхното бебе в кенгуру. Бяха много сладки  Simple Smile

# 483
Вчера, в самолета на Уиз от Болоня за Сф - Гергана.
Доста охранена ми се видя.. newsm78

# 484
Вчера, в самолета на Уиз от Болоня за Сф - Гергана.
Доста охранена ми се видя.. newsm78

Е, похапнало е малко повече паста и пици девойчето  Mr. Green Според мен тя никога не е била особено слаба  Peace (а още по-малко особено красива)

Това с подаръка на изплащане - много яко. Ако следващите месеци/година се разделят има два варианта - взема си колата и си я доизплаща, или си му я връчва да си я изплаща той   hahaha

# 485
  • София
В събота следобед Калин Врачански. На входа на морската във Варна. С очила и шапка и хванал една девойка за ръка.

той доста често се подвизава във Варна в последно време, да не е хванал местно гадже  newsm78

# 486
ееееееееееееее, имаха представление във Варна  Laughing

# 487
Според мен тя никога не е била особено слаба  Peace

В началото на кариерата си беше много, много слаба.

# 488
Аз си мисля, че използваха много, много фотошоп тогава, но няма да споря, защото не съм сигурна за кое начало на кариера говориш  Mr. Green Просто аз си я помня все една такава по...тантуреста  Peace Може да не съм хванала началото на кариерата й  Flutter

# 489
# 490
Съгласих се  Crazy
  bouquet за труда

# 491
В понеделник, Президентът да си пазарува книги от Хеликон на Витошка и Патриарха. Подробности няма, просто, защото този човек трудно може да се отличи с нещо освен с приятната си охрана.

# 492
  • София
Веселинка , интересно ми е какви книги си купи президента !Ти видя ли?

# 493
Вчера видях Слави Бинев в самолета за Мюнхен. Пътуваше в бизнес класата на Луфтханза и пиеше уиски в 7 сутритна  Mr. Green или поне така изглеждаше напитката в чашата му.

# 494
В бизнес класата сервират - сок портокал, сок ябълка, шампанско и минерална вода, по избор при влизане и настаняване в самолета. След това при храненето има избор от вина. Най-вероятно е пил ябълката.

Общи условия

Активация на акаунт