На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 468
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • York

Да почерпя за рожденния ден на Анетинка!

Таня, посмях се на  кафевите ви преживявания  Laughing

Радвам се със всички вас за рожденните дни на февруарчетата ни. Всички са прекрасни - толкова снимки, толкова прекрасни торти, толкова усмивки........  Heart Eyes

# 331
Да е жива и здрава Анетка на понякога. Да е щастлива и усмихната и да радва родителите си!!!!

Сънита, честит рожден ден на патерици!

Пухи, Пина гуш  Hug

Криси, честито проходило момченце.

Феята, интересна вечер ти е спретнала Аля  hahaha

Мяуче, Люс много напреднала с матряла. Много постижиения за кратко време! Браво на детето.

Благодаря за комплиментите за Данините очи Simple Smile Kато се има предвид, че в сем. на мъжа ми няма ни един светлоок не можех да повярвам, че на Дани очите останаха сини.

Сори, че някои коментари са ми със задна дата, но на няколко пъти сядам да пиша и все нещо става, та не мога да се изкажа на време.

PS: за първа страничка - Дани на 1 годинка: 76см на 9900гр.

За тая фейсбук група може ли и мен да включите? Или аз трябва да се включа?
Във фейса съм Веселина Димитрова, мейла ми е: веси (маймуна) спайдер.еу.орг (спайдер като паяк на инглиш).

# 332
  • София
Веси, пратих ти покана. Когато я приемеш, ще ти пратя покана и за групата!  Peace

# 333
И аз искам в групата... Мейла ми е pilio_m@abv.bg

# 334
Пилио, Веси, пратих ви покани. Като ги приемете, ще ви добавим с Юхуу. Simple Smile

# 335
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
Честит рожден ден на Анета на Понякога! Да е жива и здрава, умерено палава и винаги да имаш поводи за гордост с "дъщерюнЪт"!

Любезна, Юху, много благодаря за комплиментите за моите щерки!  Hug Blush
Неви... знам как се чувстваш... много ще ти е терсене ... но мисля, че ще се справят и без теб! Недей отлага до безкрай професионалното си развитие, знам, че майчиното сърце няма лесно да го преживее, но пък все някога ще се наложи да идеш я командировка, я нещо друго  Confused Мен също треска ме тресе да не ме почнат с командировки като се върна, но ако трябва ще ходя, нямам избор. Confused Нацелувай сладката Дейка от нас  Hug
Сил, що тъй говориш, че никой не се е затъжил!  Stop  Аз лично винаги се радвам да прочета твой пост, винаги ми е приятно да прочета как е хубавото Ели, което на живо е още по-хубаво  Heart Eyes Пиши по-често. Съшото бих казала и на Бобиша, а Коки е едно чудно момченце!  Hug
Дими, сигурно от магнитните бури ще да е... а може и зъбки да ви, дано не се разболявате само  Praynig
Юху  Hug и твоята работа е доста неприятна  Confused Явно сестричка е свикнала да бъде малкото ти момиче, може би те ревнува от Диди, което е меко казано странно! Диди е един разкош, толкова е сладка, жалко че аз и Калина бяхме отчасти виновни за част от нейния дискомфорт  Embarassed
Зън-зън, посмях се на твой гръб  hahaha
Пина, аз след разясненията, ще ти пожелая скорошно и ТРАЙНО затопляне на времето  Mr. Green Така де, като е хубаво времето за възрастните хора е чудесен селския чист въздух, че знае ли човек, може да има остатъчно обгазяване останало от Румъния, а на възрастните хора дробовете им са по-податливи на възпаления  hahaha Извини ме, че се шегувам, но иначе трябва да залея темата с негативизъм  Embarassed
Мии, Преско по-добре ли е?
Със сигурност изпускам някого, моля да ме извините! Хубав ден ви желая   bouquet

# 336
  • До Балкана
Честит рожден ден на Анетка! Да е много здравичка, слънчева и безгрижна! newsm59
Ох, Танчеееее, много се смях с Алята! Няма зазяпване вече ,браткооо! Очите на 8 Shocked, както се казва! Joy Joy Joy
Аз си изпратих гостите и мисля 2 дена да давам заето! Mr. Green

# 337
Честит рожден ден ка Анетка! да е слънчева, усмихната и безгрижна!  bouquet

# 338
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕТКА!ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА,ДА Е ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТИ!
Таньорче,страшен номер ти е извъртяла Аля hahaha Joy
Юхуу,много ми е странна тази ситуация със сестра ти Thinking,но явно ревността е много голяма,дано да се осъзнае скоро,макар че едва ли отношенията ще са ви като преди Hug
Аз щях да ви разказвам за една от фризьорките ми,която роди началото на януари и преди 10 дена се върна на работа,защото майчинството не било за нея,неможела тя по цял ден да си стои вкъщи #CrazyА за кърменето,още преди да роди беше категорична,че няма да кърми и един ден. Rolling EyesХора всякакви,хубавото в случая е че много си обича детето,макар и от разстояние.

# 339
Честит Рожден Ден на Анетка!!!Нека малката сладурана само да ви радва!!!
При нас рождения ден мина супер.Благодаря за хубавите пожелания, но от вчера пак сме на старата тема - каката е с температура, малкият за сега е добре, но преди да дойдат гостите на рождения ден падна и си обели носа. Та така - ние сме на консултация във вторник и тогава ще се отчета с мерките.

# 340
Малвина, е това обичане от разстояние никак не мога да го разбера... инак  от доста време разсъждавам над него... явно съм доста глупава  Rolling Eyes
Иначе, ако ми се наложи да се върна на работа би ми било тъжно,че оставям бебе в къщи, но да се обвинявам, да страдам от скруполи някакви  Rolling Eyes не мисля,че ще ми се получи... нали все пак в името на точно това дете ще го направя  Rolling Eyes
Иначе, и аз много страдам,че си седя в къщи, и аз искам на работа, но първо да си поотгледам мъника и ... Ами не ми е Убаво само да готвя, чистя и правя  пластелинови мишки  Tired Липсва ми работата  Blush

# 341
Относно работата  - аз се връщам на работа на 01 октомври, понеже до 15 септември са сборни групи в нашата градина и ясла и чак на 15-ти ще го вземат.Заявих вече на шефката да ме чака на 01 октомври.Ами то с 240 лева не се живее.Колкото и да ми е гадно, защото знам че ми е последно майчинство, повече от година и половина не мога да си позволя да стоя вкъщи. За сравнение каката е пуснах на година и 2 месеца и стана човек.Ама аз тогава тръгнах на работа , за да направя малко стаж и да изляза второ майчинство.

# 342
  • София
Пильо, също имаш пратена покана.  Peace

Слънчи, хич не се притеснявай, ако не беше Калина, някое друго дребно щеше да разстрои Диди. Даже колкото по-дребно, толкова по-страшно - Ели и Митето имат опит в тая насока.  Mr. Green (ся Силвъри и Бръмби да не се обидят на дребни бебета).  Crazy Иначе със сестра ми не е кой знае каква драма. Лоши чувства не тая.  Peace Яд ме е, че съм очаквала да се радва на Диди, много мразя така да се самозаблудя.  Crazy

Силвъри, аз компенсирам липсата ти с присъствието ти във фейсбук.  Crazy

Малвина, хора има всякакви. И аз не разбирам много неща ама.... Какво ли разбирам, дето се вика.  Crazy

Ваня, така е, не се живее с 240лв. въобще.  Rolling Eyes Аз още преди да направим Диди предположих, че ще има подобни периоди на безпаричие и с мъжа ми събрахме предварително пари, които да са буфер за такива ситуации. Щото и не можем да разчитаме на никаква помощ от родители примерно (не че са длъжни). Нито с пари, нито с гледане не могат да помогнат, макар че за последното са ми намеквали, но са прекалено далеч, за да се възползвам. Аз просто бях категорична, че детето ще си е при нас и ще го гледаме ние. Е, моментът дойде и буфера си върши работа. Да видим докога.  Thinking

# 343
Честит рожден ден на патерички на Марти на Любезна и не на патерички на Анетка. Да растат здрави и щастливи деца и да радват родителите си!

Аз не мога да се добера до компа тези дни, Преслав откак е болен е ужасно обсебващ. Свалихме Т от вчера е около 37, но продължава да си покашля, а днес ми се струва с отекли очички, леля ми каза че е нормално да задържа вода от приема на толкова лекарства, но на мен ми е свита душичката. Изчезвам че ядосва баща си и сега ще ревне пак. Hug

# 344
Завърнахме се и си изкарахме добре  Mr. Green
Честит рожден ден на всичи който не можахме да честитим!!!Нека бъдат здравички и щастливи!!!
Любезно Миме хубав купон сте спретнали,съжалявам че не можахме да дойдем!
Свекървите сте коментирали Пина,Пухи  Hug нормално е да се ядосвате и аз се ядсвам на моята мноого.И тя има лек избирателен принцип на любов,предпочита си големия син и съответно ми се струва,че и Яворчо е последна дупка на кавала. Thinking
За любовта от разтояние ,хич не я разбирам.... Whistling Еми аз съм си го родила детето да си го гледам,нашите така ни оставяха постоянно при баби те и си спомням,как ревях от тях като идваха да ни видят.Лош спомен ми е останал и сигурно затова на никой не искам да го давам Явко.  Thinking Не че някой ми го е искал  Stop Mr. Green
Мии  Hug
Забравих да се оплача....Явко ме хапе  Rolling Eyes и понеже първия път много се смях сега мисли,че е някаква забавна игра и немога да го отуча....а как боли  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт